Fesztivál

EFOTT 2021

Kiscsillag előadó
Halott Pénz előadó
The Biebers előadó
Lotfi Begi előadó
Nemazalány előadó
EFOTT
2021. augusztus 11. (szerda) 16:00 - 2021. augusztus 15. (vasárnap) 23:00

Helyszín:

EFOTT
8096 Sukoró, VVSI Velencei Evezőspálya

A 2021-es EFOTT fesztiválnak ismét a Velencei-tó északi partja ad otthont augusztus 26-30. között, ám a rendezvény területe az előző évekhez képest fél kilométerrel nyugatabbra, Sukoró irányába költözik. 


Hazánk legnagyobb múltú fesztiválját, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját idén már 45. alkalommal rendezik meg 2021. augusztus  11-15. között. Az évtizedek során 350 főről 120 ezer látogatóra duzzadt rendezvény a koncertélményeket négy fő színpadon biztosítja, és a szervezők ígérete szerint továbbra is méltó marad a „legsportosabb fesztivál” elismerésre. Az állandó megújulás jegyében a nappali programok választékát még tovább szélesítik, a strandolás melletti értékes időtöltést például kulturális lehetőségekkel ösztönzik. A civil élettér is tovább hömpölyög majd az EFOTT-on, ahol a fiatalok számára fontos kérdésköröket járnak körbe, szélesítve ezzel hétköznapi ismereteiket.


Az Velencei-tó partján augusztusban zajló EFOTT fesztivál hetijegyesei egy közösségi élményekben gazdag plusz napot kapnak ajándékba, azaz számukra már 2021. augusztus 10-én, kedden megnyitják a kapukat.


A korábban bejelentett nagy nevek (pl. Halott Pénz, Wellhello, Follow The Flow, Majka és Curtis…) mellett a zenei stíluspaletta teljes kiaknázását tűzték ki célul, így minden területről érkezik majd a hazai szakma krémje. Külön fűszer a sorban a legendás zenészgenerációk rekedt hangú sztárja, Horváth Charlie, aki 20 év után lép újra az EFOTT színpadára. Nemzetközi fellépő bejelentése még várható!


Az EFOTT rajongóinak biztosan nem kell nélkülözniük egyet sem a zenei műfajok közül: többek között az alternatív, a rock és a hip-hop nagyágyúi is színpadra lépnek, de természetesen nem maradnak el a lemezlovasok tombolásai sem.