Kiállítás

Kép és kultusz- Szinyei Merse Pál művészete | Múzeum Flow- Online tárlatvezetés

Online nézhető ONLINE
2022. január 25. (kedd) 19:00 - 20:00
Ár: 1000 Ft

Vegyen részt az online tárlatvezetésen és ismerkedjen meg virtuálisan Szinyei Merse Pál lenyűgöző életművével!


A program a Szinyei-kiállítás virtuális tereiből jelentkezik be, interaktív élő tárlatvezetéssel!


A Kép és kultusz című kiállítás a magyar képzőművészet egyik legnagyobb hatású mesterének, a 19. századi magyar festészet egyik legjelentősebb alakjának, Szinyei Merse Pálnak az életművét mutatja be. A mintegy 120 művet felvonultató tárlat kép és kultusz összefüggéseit vizsgálja Szinyei életművében. A kiállítás Szinyei fő műveit magyar és nemzetközi – elsősorban osztrák, német és francia – kontextusban, az egykorú rokon törekvések és tematikus összefüggések tükrében mutatja be. A tárlatra több mint 20 külföldi festmény – köztük Monet, Sisley, Corot, Courbet, Gainsborough remekművei – érkezett neves köz- és magángyűjteményekből.


Az online tárlatvezetést követően egy hétig önállóan is bejárhatja a kiállítás virtuális terét: közelről megnézheti a műtárgyakat és tanulmányozhatja a kiállítótérben megjelenő tartalmakat.


Max. résztvevő szám: 90 fő
Platform: ZOOM
Az online tárlatvezetés hossza: 60 perc
Részvételi díj: 1000 Ft/fő


A programhoz történő csatlakozás linkje a Pdf formátumú jegy alsó részén, a tájékoztató szöveg után egy keretben található. Ez a vásárlás végén rögtön megjelenik, a Jegyek/Utalványok letöltésére kattintva megtekintheti jegyét.


Ezt a Pdf jegyet a jegymesteres fiókjából is elő tudja keresni. Használja a Bejelentkezés menüpontot, a vásárláskor megadott e-mail címmel és jelszóval, majd a felhasználó nevére kattintva belép a Felhasználói sarokba. A három menüpont közül a Tárca tartalmazza aktuális jegyét. A Jegyek letöltésére kattintva megjelenik a jegy, mely tartalmazza a csatlakozáshoz szükséges ZOOM linket.


 

Hozzászólások