Könyv

Online osztálykirándulás, avagy természetjárás, nagyon másképp

ONLINE
2021. május 17. (hétfő) 10:00 - 2021. május 30. (vasárnap) 14:00

Helyszín:

ONLINE
1000 Budapest, Világháló

A Magyar Természet Napja alkalmából a PIM és sátoraljaújhelyi tagintézménye a Kazinczy Ferenc Múzeum közös ingyenes online vezetése általános iskola alsó tagozatos diákjai számára.

3D gömbpanoráma képek és fotók segítségével kiruccanunk az osztályteremből, hogy meglessük, mik és hogyan élnek erdőn, mezőn, kertben, vizekben vagy éppen a városban. Kalandunk közben nemcsak denevérekkel, baglyokkal, sünökkel vagy éppen békákkal találkozunk, hanem felfedezzük, mennyi csodát, váratlan meglepetést és izgalmas játékot tartogat a tavasszal amúgy is igencsak hívogató természet.

Kedves érdeklődő Pedagógusok!
Barangoljanak a Petőfi Irodalmi Múzeummala természet és az irodalom ösvényein!
Online természetjárás? Hogy képzeljem el? Mindössze egy projektor, okos tábla szükséges és egy laptop, hogy mi megoszthassuk a képernyőnket, de mi is láthassuk, hallhassuk az osztályt.
Melyik felületen? Amit megszoktak, amit használtak már. Mi mindenhez csatlakozunk

Mikor? 2020. május 17. és május 30. között hétköznapokon 10.00 és 16.00 óra között foglalható időpont. (A foglalkozások maximum 45 percesek, így még az órarendet sem borítja fel)

Mit kell tennie? Mindössze írnia kell egy emailt a muzeumped@pim.hu vagy a muzped@kazinczymuzeum.hu email címekre, a gyerekek korával és létszámával, illetve egy ideális időponttal, ami a megadott két hétben Önöknek a legalkalmasabb lenne a közös kalandhoz. A múzeum munkatársai maximum két napon belül válaszolnak és egyeztetik, mikor tudják fogadni a csoportot.