Koncert

Balázs János és Vigh Andrea online koncertje

Balázs János előadó
Vígh Andrea előadó
Online nézhető ONLINE
2021. február 27. (szombat) 19:00
Ár: online jegy: 1500 Ft, online családi jegy: 3000 Ft, online támogatói jegy: 5000 Ft

Szombaton este 7 órakor Balázs János és Vigh Andrea koncertjét hallgathatják meg live streaming formában az MVM Koncertek – A Zongora-sorozat új kezdeményezéseként. A koncertre online jegyek vásárolhatók 3 kategóriában.


Az elmaradt koncertek kárpótlásaként a bérletesek és jegyvásárlók díjmentesen nézhetik meg és hallgathatják meg a koncertet az itt található kérdőív kitöltésével. 


A koncert műsorán válogatást hallgathatnak Balázs János új lemezének anyagából. A műsor összeállításához a közönség segítségét is kérik. A lemez anyagából mindenki választhat egy művet, melyet az alábbi link kitöltésével tud megtenni. A legtöbb szavazatot kapott művek fognak elhangozni az est műsorán. A koncert még színesebb lesz Vigh Andrea közreműködésével, aki a hárfairodalom legszebb darabjaiból ad rövid ízelítőt. Az exkluzív koncerten betekintést kapunk a művészek ünnepnapjai mellett a hétköznapok világába is.
Az alábbi linken az esemény kezdetéig szavazhatnak a koncert műsorára:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIokCyg4b0byuVbv86e-wJsvsBnj0oqzVWzfgLe5RteExjBw/viewform?gxids=7628 


Balázs János:
„A tavasz végén a Naxos gondozásában megjelenő lemezem koncepciója azt a romantikus hagyományt tükrözi, amikor a zongoristák és zeneszerzők improvizáltak és átiratokat készítettek ismert operákból és dalokból. A lemezen bemutatom azt a 200 éves tradíciót, melyben az előadóművész az alkotóművész társává válik. Ezzel a lemezzel szeretném felhívni a figyelmet eme műfaj létjogosultságára a klasszikus zenében és szeretnék tisztelegni a 100 éve született Cziffra György emléke előtt.”


MVM Koncertek – A Zongora