Koncert

Budapest Bár

Budapest Bár előadó
Kobuci Kert
2021. június 09. (szerda) 20:00
Ár: 5000 Ft, elővét: 4500 Ft, early bird: 4000 Ft

Helyszín:

Kobuci Kert
1033 Budapest, III. kerület, Fő tér 1

Végre mindenki megteheti!! Mehetsz koncertre, maszk nélkül bulizhatsz, együtt lehetsz a barátaiddal és a Budapest Bárral! Végre!!! Az idei első budapesti, szabadtéri Budapest Bár koncerten, az egyik legkedvesebb helyszínükön, a KOBUCI-ban! 2020. szeptember 30-án itt fejezték be, most itt kezdik újra! VÉGRE!
Érezd jól magad: újra a szabadban, újra önfeledten, személyesen – EGYÜTT! Gyere a családoddal, a barátaiddal, élvezzétek a dalokat, a zenét, a nyári estét – élvezd az életet! Június 9-én a Kobuciban az "Ha megtehetnéd" lemez dalaiból és a régi kedvencekből egyaránt válogat Farkas Róbert és a csodálatos Budapest Bár zenekar, valamint Németh Juci, Lovasi András, Rutkai Bori, Keleti András, Frenk és Szűcs Krisztián.


Ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert, életkorra való tekintet nélkül, kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható.
A védettségi igazolványt a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos, érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
A védettségi igazolvány hiánya miatt a jegy visszaváltására nincs lehetőség!