Koncert

Jazzelünk - Speiz Boiz vs. Jazzbois feat Sena & glsch - Chaos Chips live - ONE-AB

Speiz Boiz előadó
jazzbois előadó
Sena előadó
ONE-AB előadó
Pontoon
2021. augusztus 02. (hétfő) 20:00
Ingyenes

Helyszín:

Pontoon
1051 Budapest, V. kerület, Vigadó 1./A kikötő

“Boiz, Bois, Boys i’m looking for a good time” mondotta vala Sabrina a nyolcvanas évek derekán. Hétfőn a Pontoonon tuti meg is találná a szórakozást, ugyanis Budapest két legforróbb beateket játszó zenekara a Speiz Boiz és a Jazzbois csapnak össze. Ha csíped a bólogatós, jazzy hip hopot, amit ráadásul a város legjobb zenészei pakolnak össze élőben, akkor valószínű már úgy is találkoztál a fiúkkal.
Jazzbois lemezeket szép számmal tudtok hallgatni a Blunt Shelter kiadó jóvoltából. Némelyiken elég menő nemzetközi figurák közreműködnek, de Speiz Boiz kiadványra sem kell már sokáig várni, első EP-jük szeptemberben érkezik a Budabeats gondozásában.
Szóval a srácok jazzelnek ok… de mint mindig, most is lesz egy kis csavar: két nagyon durva MC, Sena (Irie Maffia) és GLSCH (Slow Village) lesz a két vendég.
A koncert után a Chaos Chips pakolja fel a hajóra a vasakat és élőben mutatják be a július 30-án megjelenő első EP-jüket, ami a Dog Days címet kapta. (premier az Electronic Beats oldalán!!!)
WaTa és Mr.Mstrs azért fogtak össze ebben a formációban, hogy közös szenvedélyüknek a house muzsikának hódoljanak, úgyhogy a lépegetős cipőtöket vegyétek fel.
Az este további részében One-AB táncoltat, nehogy Sabrina elégedetlenül menjen haza.