Koncert

Nagyvárosi FolkUdvar - Babra

Babra előadó
Hagyományok Háza
2021. június 15. (kedd) 18:00

Helyszín:

Hagyományok Háza
1011 Budapest, I. kerület Corvin tér 8.

Ki sem kell mozdulni Budapestről, ha egy kis Folkudvar-hangulatra vágytok! A Hagyományok Háza előtti Corvin téren igazi csemegével készülünk: idevarázsoljuk nektek a nyári fesztiváljaink hangulatát. A hűsítő fröccsök mellett a legjobb nótákat énekelhetitek, lesz kézműveskedés, sok muzsika, tánc, mese és nagyszerű társaság.


A kora nyári hétköznapokon Nagyvárosi Folkudvar lesz az a hely, ahol megtudhatod – ha esetleg még nem tudnád – miért izgalmas a népzene, néptánc, népszokásaink. Itt tiszta szívvel énekelhetsz, kézműveskedhetsz, felnőttként is hallgathatsz mesét, itt rájöhetsz, milyen önfeledten lehet népzenére bulizni.


Ha már nagyon hiányoznak a nyári fesztiválok, látogassatok el a Corvin térre, ahol a legjobb zenekarok gondoskodnak a jó hangulatról.


Program
18.00 Kézműveskedés: poháralátét vagy kitűző készítése (foglalkozásvezető: Torba Ildikó)
18.00 Hangolódó muzsika: Babra zenekar
18.45 Beszélgetés az Élő Népművészet kiállítás hangszerkészítőivel: Kecskeméti Róbert citerakészítővel és Széles András citerással beszélget Berta Alexandra, közreműködnek a Magyar Állami Népi Együttes táncosai
20.00 Koncert: Babra zenekar, közreműködnek a Magyar Állami Népi Együttes táncosai
21.00 Lecsengető muzsika: Babra zenekar


(A hatályos járványügyi szabályok értelmében a rendezvény helyszínéül kijelölt területen egyszerre maximum 100 fő tartózkodhat! A rendezvény kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható!)