Koncert

Zene Háza Muzsikáló Természet Zenekar: Utazások égen-földön

Ágoston Béla előadó
Bolyki Sára előadó
Csapó József előadó
Heigl László előadó
Elek Norbert előadó
Tar Gergely előadó
Róka Szabolcs előadó
Gulyás Anna előadó
Tara Khozein előadó
Magyar Zene Háza (Koncertterem)
2023. január 07. (szombat) 10:30
Ár: 2200 Ft

Helyszín:

Magyar Zene Háza (Koncertterem)
1146 Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 3-5

Km.: Ágoston Béla (szaxofon, torokének, duda, basszusklarinét, hegedű), Bolyki Sára (népi- és jazzének), Csapó József (klasszikus ének), Heigl László (nagybőgő), Elek Norbert (zongora), Tar Gergely (ütőhangszerek, vokál), Róka Szabolcs (koboz, lant, ének), Gulyás Anna (házigazda, ének, mese), foglalkozásvezető: Tara Khozein


Karácsony hava után égből szitált, földre leszállt muzsikákkal köszöntjük az új Esztendőt! Kóbor szelek, magas hegyek, naprótta égi táj, vizek mosta földi ösvény kerekedik énekek ölelésébe: dalolj velünk! Felnézünk magasra, és szerteszét a messzeségbe: közös muzsikánk egy induló esztendő kapuján a Természet ajándékait ünnepli. Kicsi emberek vagyunk: nagy hálát adunk! A Muzsikáló Természet Együttes a legkülönbözőbb műfajokból szövi össze a Természet előtt tisztelgő műsorát. A koncert során életre is keltheted Ég és Föld lakóit: hangokkal, táncos, mozgásos játékkal jelenítheted meg őket!


ZENEKUCKÓ PROGRAMSOROZAT
E napokon a Zene Háza az aprónép füleihez igazítja muzsikáját: játékos, ritmikus, ringatós, mókás, mesés, táncos, kézműves, hangszer kóstolós interaktív programokkal várjuk szeretettel a családokat! Programjainkat a 3-tól 8 éves korosztályhoz igazítva tervezzük: legyen ekkor a kicsinyeké a Ház! Tematikus sorozatainkon a muzsika és természet kapcsolatára, a hangszerek világára, a jeles napok ünnepeire és sok más területre vezetjük el mesésen, muzsikákkal körbeölelve kedves vendégeinket. A Zenekuckóban sok olyan programmal is találkozhat a közönség, melyet kifejezetten erre az alkalomra készített a Zene Háza!