Téma: 56 csepp vér

Nikyyke 2007 jún. 17. - 18:57:57
(36/96)
Nekem az a véleményem,hogy inkább örülni kéne annak,hogy a Megások válalták a szereplést mikor õk még nemértettek a színészethez de legalább megpróbálták!!!! Én nem mondom,hogy mindenkinek (megások közül) sikerült hitelesen/tökéletesen alakítania a neki szánt szerepet de nem kell õket csak azért bántani/leszólni mert õk Megások és valakinek nem jött be a tv-be alakított szereplésük!! Ráadásul miért kell valakiknek ennyire leszólni a Palcsó Tomit?!! Persze nem tökéletes de megpróbálta és most volt a Canni filmfesztiválon is és nagy esély van Los-Angeles-re is hogy megy és azért õ megy mert õ az az ember aki mindig mindenhol ott van ahol most éppen kell és képisel mindenkit!! Ezért szerintem nem olyan szörnyû mikor ennyi mindent tesz!!!!!!!!!!!
TaurusHUN 2007 máj. 04. - 00:32:01
(35/96)
Én nem láttam és nem is akarom megnézni. Már a szereplõl miatt sem.
Hamar csökkent a mûsorszám és hamar kifutott a film, ezzel elmondtam a véleményem. Nem kell több '56-os film.
Kaszás Attila - nem ismertem, de nyugodjon békében.
mici 2007 ápr. 23. - 21:11:48
(34/96)
Okés, látom Te szereted:)
Nem? Azt hittem többet szerepelt. Mondjuk Keresztes Ildi meg Puskás is biztos többet szerepeltek,nem? Mert így eléggé furcsa volt, valahogy nem illattek oda, fõleg Puskás száma. Remélem dvd-n tényleg a vágatlanul jelenik meg.
Szerintem a leghálásabb szerep Kaszás Attilára jutott és illett is rá nagyon, jól csinálta! Bár azt is kicsit nehezményezem, h. a végén az írják, h. In memoriam - egy magyar film végére nem lehetne azt, h. Kaszás Attila emlékére? Mindegy, ez csak egy észrevétel, ami nemcsak most, máskor is feltûnt.
nevtelen1 2007 ápr. 23. - 19:49:09
(33/96)
van neki hangereje. mar hallottam enekelni hangositas nelkul. egyebkent meg egy csomo befutott enekes van, aki nem a plafonleuvolto hangerejerol hires, hanem csak szimplan jo hallgatni. Tomi vegig tisztan, erthetoen enekelt az arenaban.

a Moni-Zoli sztori. hat olyan nagyon mar nem emlekszem, de az kiderult, hogy elotte egyutt toltottek az ejszakat, meg volt egy csok jelenet is (pici), a bal elott vagy utan. egyebkent nem kurtitottak meg Zoli jeleneteit jobban, mint masoket....
mici 2007 ápr. 23. - 18:48:06
(32/96)
Most olvasgattam vissza és látom Te voltál az Arénában. Mondd el légyszi hogy mi volt a Zoli- Móni történet!
mici 2007 ápr. 23. - 17:23:02
(31/96)
Jó, erre csak azt tudom mondani, h. a hangosítás és a stúdió csodákra képes....de nem hallottam a cd-t.
Persze hogy nem egyenlõ, de azért egy bizonyos hangerõ kellene...hiába van vkinek szép hangja ha semmi ereje és leéneklik.
Egyébként látta vki élõben a darabot? Nagyon sokat kivágtak? Nekem úgy tûnt, bár én nem láttam. Mert pl. nem úgy volt, h. Miller Zoli és Hoffmann Móni között volt vmi? Ez egyáltalán nem volt benne....amit sajnálok....meg Zolit amúgy is nagyon hamar kiszedték a filmbõl.
nevtelen1 2007 ápr. 23. - 14:26:41
(30/96)
a Cdn lehet hallani Tomit is....
es a duettekben is, mikor egyutt enekelnek.
egyebkent meg a hangos enekles=jo enekles?
Romeo Shakespeare-nel 17 eves.
mici 2007 ápr. 23. - 12:16:56
(29/96)
Szerintem csak Júlia 14, Rómeó több, de mindegy, nem ez a lényeg. Én egyszerûen nem hiszem el Palcsónak, amit alakít, egy Rómeó nem ilyen...de ez szubjektív. Most attól függetlenül, h. külsõre milyen, a legnagyobb gond sokkal inkább a hangjával van, pl. amikor Kaszással meg Veressel énekelnek hárman az õ hangját egyszerûen nem lehet hallani....szóval szerintem nagy melléfogás volt rá osztani a fõszerepet.
jhs 2007 ápr. 23. - 10:18:42
(28/96)
Igazán csak azért, h belekössek: az eredeti Shakespeare féle Rómeó és Júliában a két fõhõs 14 éves.
mici 2007 ápr. 22. - 11:08:05
(27/96)
Na jó, nem bírom ki, le kell írnom a véleményem:) Nem tudom ki találta ki, h. Palcsó legyen a fõszereplõ, de nagyot tévedett az tuti...ott kezdõdik, h. alkatra sem olyan, úgy néz ki, mint egy 15 éves és akkor megpróbálja elõadni a nagy hõsszerelmes Rómeót...hát egyszerûen nem hiszed el neki...és ráadásul semmi hangja..a lány teljesen leénekli. És a tetejébe még olyan gyenge gagyi szövegeket írtak nekik, amirõl persze nem tehetnek, de hát nevetséges volt. Meg ez a Rómeó és Júlia is már olyan elcsépelt...most miért kell egy magyar musicalbe beletenni ezt, meg mindenben ez van..és akkor Robi és Juli..na neee!
Akik megmentik a darabot, az Kaszás Attila, na õ zsniális, mondjuk a szerepe is nagyon hálás, és két Miller, csak nagyon sajnáltam, h. Zoli szerepét lerövidítették, nem láttam eredetiben de tuti többet játszott, és neki is szerencséje van, mert szinte a legnagyobb szám az övé és csodálatosan énekli!!!Szóval összességében sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni a darabot. Ettõl függetlenül szerintem érdemes megnézni, a zenéje szép, vannak benne nagyon jó számok. Hát 2dióhéjban" :) ennyi, remélem nem veszitek zokon, h. leírtam a véleményem.
mici 2007 ápr. 22. - 09:54:41
(26/96)
Sziasztok! Én is láttam a filmet...hát ha nem lenne benne Kaszás és a két Miller elég gyenge lenne. Azért vannak benne nagyon jó számok, és az lenne a kérdésem, h. megvan valakinek a cd? nem tudná vki feltölteni pl. rapidsharere? elõre is köszönöm!
Noncsa 2007 ápr. 19. - 09:25:52
(25/96)
nekem tetszett a film, csak sztem elrontották ezzel a rómeó és júlia történettel. mármint lehet benne fiatalok szerelme, de azért nem kellett vna teljesen erre a történetre alapozni...
Palcsót én nagyon nem bírtam a megasztár alatt, nagyon gyengének éreztem a hangját, ez mintha fejlõdött vna azóta.
nekem amúgy keresztes ildikó száma tetszett a legjobban, az olyan igazi musical-es volt, na és persze Kaszás és Alföldi szerepe is jó volt
nevtelen1 2007 ápr. 15. - 20:01:38
(24/96)
vagy nekem az is nagyon hianyzott, hogy a filmben Robi apja csak ugy megjelenik forradalmat csinalni, de a darabban elobb megtudta, hogy Robit lecsuktak, es ettol kicsit merges lett.

es a finale utan volt egy raadas szam, de ez Neked ugyse jott volna be :)
nevtelen1 2007 ápr. 15. - 19:50:17
(23/96)
igen, lattam az arenaban.
sok mindent kivagtak, foleg az elejebol. dalokat is (pl az elejen a balon 4 dal volt, nem 2-ezek a CDn rajta vannak). Attila, mint Tiszi, vegig kommentalta az esemenyeket, ott az volt a kerettortenet helyett. kivagtak olyan jeleneteket, ahol a fiuk tancolnak..pedig ez nekem ott nagyon tetszett. K.Ildi is kicsit tobbet szerepelt, volt egy csaladi jelenet. vagy az is jobban kirajzolodott, hogy Juli anyja (Balogh Erika) flortol az orosz parancsnokkal....
Hesztia 2007 ápr. 15. - 19:42:06
(22/96)
Láttátok esetleg élõben az elõadást? Attila vagy pl. Keresztes Ildikó jeleneteibõl mennyit vágtak ki?
Hesztia 2007 ápr. 15. - 19:40:15
(21/96)
Ó, remek! Köszi az infót!
A értett színészeket - fõként Attilát - egyátalán nem állt szándékomban kritizálni, de a véleményemet azért csak elmondhatom.:) Biztosan nagyon kedves fiú a Tamás, de a magánemberi mivolta és a produkciója nem függ össze egymással, de téma lezárva.
nevtelen1 2007 ápr. 15. - 17:50:46
(20/96)
a honlap szerint októberben jelenik meg a DVD, ami a vágatlan anyag lesz. én is várom, mert az lenne az igazi.
egyébként mindenkiben lehet hibákat találni (az egyetlen Kaszás Attilát kivéve) , de ez a darab igy egyben jó.
Hesztia 2007 ápr. 15. - 17:00:42
(19/96)
Elfogadom, hogy szeretitek, de attól még ez a véleményem.:)
Azt érzékeltem, hogy jócskán megvágták..remélem ha 1x kiadják dvd-n, azon a teljes verzió lesz látható. Vagy ne álmodjak ilyesmirõl?:(
nevtelen1 2007 ápr. 15. - 16:48:08
(18/96)
szerintem nem volt Palcsó Tomival semmi gond. azt, hogy szerelmes, gond nelkul el lehetett hinni. hõsiesnek pedig nem nagyon kellett lennie, arra ott voltak más karakterek. a hangját pedig nagyon szeretem :)
maga a film: sajnálom, hogy sok dolog kimaradt az Arénás elõadáshoz kepest, de igy is egy élmény volt.
Hesztia 2007 ápr. 15. - 11:26:40
(17/96)
Te se vedd sértésnek, de a hangja erõtlen, játszani egyátalán nem tud..a testbeszéde a nullával volt egyenlõ. Palcsó, mint szerelmes, hõsies "Rómeó"..na ne.:)