xattilafeher 2012 márc. 28. - 09:05:46
(75/435)
drProktor 2012 márc. 28. - 04:14:05
(74/435)
Azuért kapjál lvegõt a méltatlankodástól!

Mi az, hogy "flamelõ"? Van olyan is, hogy "flamelni"? Te találtad ki? Egyedül?
dantonb 2012 márc. 27. - 18:14:58 Előzmény vadimari
(73/435)
Má hogy venné be ,mint tudjuk olyan nem is volt soha ,abszolút irreális ,viszont az hogy Amerika lerombolta fél Manhattent,azért hogy a tálibokat megfingathassa,az abszolút kézenfekvõ és reális.:)
dantonb 2012 márc. 27. - 17:49:20
(72/435)
Te állítottál valamit ,akkor miért én linkeljem be a bizonyítékokat?:) He ,te nagyon okos ember? Viszont ahhoz jogom van hogy a te állítólagos bizonyítékaidat ne fogadjam el és hülyeségnek tartsam.fel tudod ezt fogni? Éshát sajna te is a brigádhoz tartozol,akikrõl Proktor beszélt,és hogy miéárt nincs gerincetek bevallani hogy újnyilasok vagytok ? Hát gondolom ,mert az még elég ciki egyenlõre ,van még némi pejoratív stichje .de már dolgozik raûjta aFidesz hogy teljesen szalonképessé váljatok.Ld pl csengõ elöbbi hozzászólását,amelyben olyan szépen egybemossa pl atyúklopást a rasszizmussal.Még egy kis türelem és együtt menetelhettek a szebb jövõ felé.
drProktor 2012 márc. 27. - 14:33:27
(71/435)
Most látom, te nagyjából csak a végére értél ide.
Lehet, hogy nem neked szántam az elõbbi beírásom vastagját.


Miért kellenne dantonb-nek a hivatalos vizsgálatok eredmémyét idelinkelnie?
Számomra éppen elegendõ, ha logikusan érvel.
Nem kell ez egyénnek, ha a társadalomban ésszel él, minden jelenséget megtapasztalnia,
ahhoz, hogy releváns véleménye legyen. Erre találták föl a kultúrát(civilizációt),
benne az írásbeliséggel, s fõként a tanulással, azz az ismeretek szerzésével,
az egyén saját veleszületett képességeinek(elemzõ gondolkodás, logika)trenirozásával.

Valamint nem utolsó sorban az élettapasztalatot: Pl. amikor tõled azt olvasom,
hogy "dantonb elvtárs(. . . .)",
abban a pillanatban megszólal a jóízlés vészjelzése a fejemben:
nem olyan biztos, hogy mérvadó vagy.
drProktor 2012 márc. 27. - 14:20:57 Előzmény -csengõzoli--
(70/435)
Te már megint ilyesmin akarsz huzakodni?
De ráérünk!!
drProktor 2012 márc. 27. - 14:19:39 Előzmény ennyi baromságot...
(69/435)
Még hogy "magyarellenesnek"? hol élsz te?
"magyargyûlölõ" az igazi trendy kifejezés!

Ha baloldali kretének csak annyival különbek, hogy csöndben maradnak,
már komoly ok, hogy a nem-kretének balra csatlakozzanak!

Akkor már megint megemlítem kis vesszõparipám:
a mai magyar jobboldal legfõbb hiányossága a szerénytelenség.

Pedig, sej-hajh barátaim, lenne miért szerénynek lennetek,
de úgy tûnik, nincs mire!
-csengõzoli-- 2012 márc. 27. - 13:41:51
(68/435)
"No meg az, hogy a többségnek még annyi gerince sincs, hogy legalább annak mondja magát, ami valójában. Többségüket megkérdezed, kikéri magának, hogy õ náci (nyilas, fasiszta stb) lenne."

Nem lehet,hogy ez azért van így,mert tényleg nem azok? :)
Azért,mert te -és hozzád hasonlóan még elég sokan- mindenre és mindenkire rámondod,hogy náci, fasiszta stb. attól még nem azok.
Csupán hisztériázol a nagy semmin és szereted, szeretitek felhabosítani a szrt és mindenkit lenácizni,aki nem ért egyet valamelyik baloldali párt vagy médium nézeteivel.
Attól,hogy Marinéninek harmadjára lopják el a száradó ruháit a sarkon lakó cigányok és kibeszéli a szomszédokkal,hogy mennyire utálja Lakatosékat,még nem náci!
Sõt,az sem náci,aki büszke arra,hogy magyar,szereti az országát és teszem fel márc. 15-én még egy zászlót is kitesz a házára.
Tudom egyszerû ezeket a dolgokat összemosni, nyilván így azt lehet mondani,hogy itt óriási méreteket ölt a szélsõjobb, a nácik már a spájzban vannak,de ettõl sajnos (illetve természetesen nem sajnos) ez nem így van!
Az meg különösen vicces,hogy azokat az embereket,akik szerinted: "ostobák, zsebnyilasok, sötétek, erõszakosak" stb. azzal vádolsz,hogy gerinctelenek,hisz nem merik felvállalni nézeteiket!
Ezt komolyan gondolod? :D
Egy nyüves fórumon,ahol különbözõ álnevek mögül, bárki azt ír ,amit akar, mindenfajta kockázat nélkül... !?
Itt félnének ezek a szerinted erõszakos emberek vállalni magukat?
Ezzel ideologizálod az igazad? Aki veled nem ért egyet az náci és ha azt írja magáról,hogy nem az,akkor gerinctelen is,mert nem vállalja? :D
Nemár,ez annyira szánalmas...
ennyi baromságot... 2012 márc. 27. - 13:14:08
(67/435)
Pusztán azért, mert az illetõ hülye/ostoba, még nem kell utálni. Ezekkel a zsebnyilasokkal a komoly gond (azon túl, hogy sötétek, mint az éjszaka), hogy erõszakosak és mindig csak az ellenséget keresik, rombolni akarnak. No meg az, hogy a többségnek még annyi gerince sincs, hogy legalább annak mondja magát, ami valójában. Többségüket megkérdezed, kikéri magának, hogy õ náci (nyilas, fasiszta stb) lenne.
Külön imádnivaló ezekben a humanoid csótányokban, amikor a "nemzeti érzelmek"-re hivatkozva, magyar embereket mondanak "magyarellenesnek" :D

(más téma, hogy egy ideje rájöttem: az ú.n. baloldal sem mentes a hasonló kreténektõl, csak azok kevésbé hangosak)
drProktor 2012 márc. 27. - 12:39:09
(66/435)
Nem hinném, hogy dantonb fröcsögne eben a topikban.
Ém beleolvastam, van némi tapasztalatom ilyes fórumokon.
A szóhaasználat és a hangvétel egyaránt azt mutatja,
hogy a magyar újnyilas párt aktivistái megszállták ezt a topikot.
Nyomulnak, mint a piaci légy és a veszett patkány keverékei.
Amikor beleolvastam, itt az egyik heccmajszter nagy naivan kérdezte,
mi a baj a nemzeti hozzáállással, érdekes, hogy most mg nem találom,
csak nm mûködött itt is a cenzori olló?
Hadd meséljem el, ami engem illet, nekem semmi bajom semmiféle hozzzáállással,
így a nemztivel se. Egyetlen probléma, hogy a tapasztalat azt mutatja,
szorosan együttjár az orbitális emberi hülyeséggel és aljassággal.
Azokat meg, engedelmeddel hadd rühelljem már!
dantonb 2012 márc. 26. - 00:36:39
(65/435)
És még valami ha a film szerint a tüzoltók azt mondták hogy le kell rombolniuk az épületet,és állítólag vissza is számoltak ,akkor nem hiszem hogy a sereg tüzoltóból egy sem köpött volna.akkor tessék õket elõvenni és elõállni a bizonyítékkal .Sajnos a Kennedy gyilkosságról is számos verzió jött elõ mint az egyetlen igaz valóság ,ezekrõl aztán bebizonyosodott hogy hülyeség és tarthatatlan.Pl hogy a töltésrõl is jöttek lövések.a modern technika utólag igazolta hogy alövések igenis a tankönyvraktárból jöttek.Itt is elõálltak a kubai komcsik közremûködésével,ugyanúgy ahogy ma a szélsõjobb ezzel a irreális marhasággal ezen tragédia kapcsán.
dantonb 2012 márc. 26. - 00:25:54
(64/435)
A vélményem az az,megnézve a videót,hogy miközben az ott szereplõk, akiknek esetleg családtagja halt meg akkor,joggal szeretnének vizsgálatot.Miközben õk vizsgálatot kérnek ,ti kész tényként prezentáljátok hogy Amerika felrobbantotta önmagát, az elnök egy tömeggyilkos volt,ebbõl következik hogy a merénylõ arabok is kollaboránsok lettek volna,saját életük eldobásával.Ami egy fanatikus arabnál elképzelhetõ egy ügynöknél pláne ennyinél nem igazán életszerû.
Hozzáteszem hogy évekkel ezelõtt láttam egy filmet egy szállodáról amelyik a tetõtér túlterhelése miatt omlott ugyanígy össze egyetlen tartópillér megszakadása miatt.Csodálkoznak azon hogy aszomszéd épületekben nem esett kár?Ezt az irányított robbantás bizonyítékaként adják elõ ,miközben a két repülõgép által eltalált épület összeomlása ki tudja milyen kárt okozott ebben az épületben?
vagy azok is irányítva voltak?Ráadádul az ilyen ördögien gonosz emberek miért irányítanák a robbanást ,még jobb is lenne ha aszomszéd épület is károsodna .ördögien ravaszak ,de ugyanakkor ennyire átlátszóan hagynának nyomot? mese habbal ,én ebben nem hiszek és a hozzátartozók részérõl ami természetes ,az bizony az Amerikát mocskolóknak a szélsõjobbnak pedig kapóra jön.Ez van ettõl nem lehet eltekinteni ,mert ez a mozgatórugója az egésznek ,és aki belelolvas az itteni hozzászólásokba messzemenõen láthatja hogy bizony errõl van szó .Látszik ez a Vietnámozásból ,és liberál zsidózásból stb,miközben álszenttül ezt tudományos köntösbe burkolják,merthogy õket az igazság érdekli .a nagy nyavaját ,csak annyiban ,amennyiben passzol a szalonképtelen nézeteikhez.
drProktor 2012 márc. 25. - 19:55:14
(63/435)
Nem Paoa, hanem Papa!

Na ja!
drProktor 2012 márc. 25. - 19:54:28 Előzmény Papa13
(62/435)
Kedves Paoa!

Szépen, nyugodtan elmagyaráznád nekem, mi az a 7-es épület?
Miféle irodatûzrõl mesélsz, mikor mi történt?
Elõször a tényeket, aztán majd én értelmezem magamtól, ha nincs ellee kifogásod.
dantonb 2012 márc. 25. - 18:44:38
(61/435)
Még egy kicsit tallóztam tudományos értekezésedbõl,és köszi hogy igazolsz hiszen süt az írásodból az elfogult Amerika ellenesség.Miközben pont hogy a Lusitánia esete a példa rá hogy az összesküvéselméletek mennyire nem igazak általában ,mégis rávered Amerikára ,hogy nem törõdött acivilekkel.Mondjál már egy országot ,ahol a civilek voltak az elsõdlegesek egy háborúban?
Éshát a szófacsarásod a szabadesésrõl ,az is egy gyöngyszem.Ráadásul pont ti hivatkozattok rá hogy lám kiderült aturpisság ,mert az épületek "szabadeséssel omlottak össze" keresd csak vissza hogyx így volt.a fizikát meg továbbra is tanulnod kéne ,mert különben nem állíttanál olyat ,amit egy szakértõ sem merne kijelenteni ebben az esetben hogy pontosan milyen sorrendbe omlottak le az épület részei és hogy hány fokos volt a tûz stb stb.Nyögvenyelõs kínlódás ,egy elfogult szélsõjobb szimpatizáns elmélet alátámasztására.
Továbbra is tudom ajánlani pl a Nature c tudományos lapot,ott tessék megvédeni ahülyeséget ,bár nem hinném hogy a szerkesztõk ne dobnák félre nevetve a "tanulmányt".Na persze nektek erre is van magyarázatotok : nyilván amerika bérenc liberális cionista körök gátolják az igazság kiderítését egy olyan országban ,ahol a Watergate ügy símán megbuktatott egy elnököt.:P
Ennyi idõm volt agymosott tanok cáfolatára ,dehát ahogy Proktor is írta az emberi hülyeség végtelen.
dantonb 2012 márc. 25. - 18:28:55
(60/435)
"Húú nektek mennyi idõtök van! :-)"--írod aztán írsz egy irgalmatalan hosszú litániát:)
Nos ez jellemzõ rád,bevallom hogy nem olvaslak végig ,elég volt alegeleje és látható hogy összevissza csúsztatgatsz és más szájába adsz olyat ,amit nem is mondott.
Hol fasisztáztalak le ? Sehol, vissza lehet keresni ,csupán azt állítottam ,hogy miközben objektívnak harangoztad be magad egyértelmûen a szélsõjobbos brigád mellé álltál.Tódítod a nyilvánvalóan elfogult és ép elmével nem gondolható hülyeségeiket.Jössz a leomlással ,miközben ha a 7-es épület nem omlott volna le ,tuti hogy az Amerika ocsárolók azt mondanák ,hogy lám megtervezték a lerobbantást ,hogy a szomszéd épület ne omoljon le:) Mivel leomlott ,ezért tuti hogy azt is lerobbantották ,mert hiszen biztos azért mérnöki feladat egy épület lerobbantása ,anélkül hogy aszomszéd épület ne omoljon le .Ráadásul nem ilyen monstrumok esetében hanem egy tízemeletes háznál is.Tehát demagóg kérdéseidet megcáfoltam,amikor azt kéred hogy mutasson bárki egy felhõkarcolót ,amelyik leomlik a tûzvésztõl.persze ezen véleményed annyira objektív,és nem ám árulkodó az alapállásodról áááá nem! hogy csak egy óvodás nem tudná megcáfolni:)
Úgyhogy tényleg nics rád sem több idõm,igazad van hogy kár belétek .Nézz körül hogy kik terjesztik ezt a bizonyíttatlan elképesztõ baromságot,kizárólag az iszlám terroristákkal szimpatizálók ,antiszemiták azaz a szélsõjobb.Egyetlen ellenpéldát nem tudsz mutatni.
xattilafeher 2012 márc. 25. - 13:02:59
(59/435)
Húú nektek mennyi idõtök van! :-)

Te valami szélsõjobb-fóbiás lehetsz. Egyetlen politikai megnyilvánulásom sem volt (ez nem véletlen mert tojok mind a jobb mind a baloldalra) mégis embertelen és fasiszta vagyok? Nem értek egyet veled és lefasisztázol? Erre az objektivitásra vagy ily önhitten büszke? A saját oldalad álláspontját sem ismered, hogy akarsz így vitatkozni bármirõl? Igaz, érveket nem is olvastunk tõled. (Csak megalapozatlan véleményeket)
Azt mondod embertelen vagyok. Te emberségesnek tartod magad amikor pofán köpöd az áldozatok családtagjait akik ragaszkodnak egy új, független vizsgálathoz? Vagy még azt sem tudtad, hogy õk nem fogadják el az elsõ vizsgálat nyilvánvalóan kamu állításait? Gondolom õk, mind szélsõjobbosok, antiszemiták és alig várják, hogy Nemere UFO-i elrabolják õket a holdon lobogó zászlóval együtt.
Te beszélsz józan realitás érzékrõl? Tudod mi az? A józan realitás érzékedbe beleférnek elpárolgó repülõgépek és tûztõl ledõlõ acélvázas felhõkarcolók? Nem számít, hogy sem az egyik sem a másik nem történt meg még soha sehol a világon? Nem számít, hogy fizikai képtelenség?
Te beszélsz agymosásról? A fõsodrású média Amerika seggét nyalja. Ki végzi hát az agymosást?
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejû.

Összeszedtem a témában (911) közölt „tényeidet”. (elég nehéz volt kihámozni a sok mellébeszélésbõl nem is vagyok benne biztos, hogy mindet sikerült megtalálnom.)

--- dantonb: „ez nem "egyszerû irodatûz" volt,hanem kvázi egy hatalmas bomba csapódott az épületekbe és több tonnányi kerozin gyulladt ki az épület belsejében”

Ez igaz! Hatalmas robbanás volt. A robbanás ereje megfelelt a Hirosimában robban Litle-Boy atombomba 0.04%-ának. Elsõre talán kis számnak tûnik de ne tévesszen meg senkit. A robbanás ereje nagyobb volt mint a legnagyobb olaj-levegõ bombáé amit a földön valaha készítettek. (Ez a legerõsebb nem nukleáris bomba.) Te is láthatod a becsapódásokról készült videókban és a hivatalos vélemény is megerõsíti, hogy a kerozin legnagyobb része megsemmisült a becsapódást követõ robbanásban mégpedig az épületen kívül. Akárhogy is, de a tornyok állva maradtak. Nem dõltek meg és nem is hajoltak el, mivel úgy voltak tervezve, hogy több repülõgép becsapódását is elviseljék. (Ezt nem én mondom hanem az épület tervezõje és mások akik – velem és veled szemben – értenek hozzá.)

Azt sem szabad elhallgatni, hogy a tornyok úgy voltak megtervezve, hogy egy olyan erõsségû földrengésnél amit már nem bírnak ki, magukba dõljenek össze. Ez azonban nem messze nem ugyanaz mint amit az ominózus napon láthattunk. Úgy kell elképzelni, hogy a felsõ harmad az középsõbe az pedig az alsóba csúszik és kb. 30 emeletnyi állva marad és semennyi olvadt acélt nem hagyna a „pincében”. Ha a tornyok így omlottak volna össze, akkor nem lenne összeesküvés elmélet sem.

--- dantonb: „miután az egész épület tartószerkezete megolvadt”

http://911research.wtc7.net/wtc/evidence/photos/docs/woman_wtc.jpg

A képen látható lány mit keres a gép becsapódásának helyén? Nyilván nem ott volt amikor eltalálta a gép az épületet mert akkor már nem élne de valahogy oda kellett jutnia nem? Átsétált a tûzön ami olyan forró volt, hogy megolvasztotta az acélt?
Ha voltál valaha cserkész vagy úttörõ akkor tudod, hogy ha sok a füst kevés a tûz. A sok füst oxigénhiányos tûzre utal ami meg sem közelíti az elméleti 900-1000°-ot. A WTC tornyai erõsen füstöltek és hangfelvételen megvan egy tûzoltó jelentése a 78. emeltrõl aki arról tudósítja a parancsnokát, hogy: „...két különálló tûzfészkünk van. Két tömlõvel képesek lennénk eloltani...” Ez a tûzoltó már nem tanúskodhat mert ~ 300 társával együtt meghalt amikor ledõltek a tornyok maguk alá temetve egy rakat tûzoltó és rendõrautót akik dilettáns módon nem számoltak a tornyok ledõlésével.
A fél évvel késõbb meginduló hivatalos vizsgálat nem is talált egy darab acélt sem ami 250°-nál nagyobb hõhatásnak lett volna kitéve de ez nem jelent semmit mert a hófehér galamb lelkû amcsi kormány csak a belsõ tartószerkezet 1%-át biztosította a hivatalos vizsgálathoz. A többit addigra hulladékvasként értékesítették. (A jelentés 800°-ot feltételez.) Gondolom téged az sem érdekel, hogy szövetségi elõírások szerint a természeti katasztrófákban és balesetekben megsemmisült épületek romjait meg kell õrizni, hogy olyan vizsgálatokat végezhessenek rajtuk, amiknek eredményeként biztonságosabb épületeket tudjanak tervezni, azaz a kormány szövetségi elõírásokat szegett meg amikor eladták a „fémhulladékot”.

--- dantonb: „mikor egy épület összeomlik az mindig szabadeséssel történik,Hiányoztatok a fizika óráról?”

Te hiányoztál fizika óráról (nyelvtan óráról is) mert szabadesés nevében benne van, hogy semmi nem gátolja a test esését. Ettõl lesz szabadesés. Ha a hivatalos vizsgálatnak van igaza és a leszakadó emeletek ráestek az alattuk levõkre, akkor minden emeletnek fékeznie kellett volna a felette levõk esését. Természetesen akkor is egyre gyorsult volna az összeomlás mert az egyre több leszakadó emelet egyre nagyobb erõvel nyomta volna a kb. konstans teherbírású szinteket de akkor sem a szabadesés sebességével kellett volna leomlaniuk a tornyoknak. Arról nem is beszélve, hogy a 47 belsõ és a 200 valahány külsõ oszlopnak állva kellett volna maradniuk.

--- dantonb: „...egy eset ,amikor a sok tartóoszlopból egy szálloda esetében egy megpattant és azután az egész épület szabadeséssel összeomlott.”

Melyik szálloda volt ez? Egyszer volt hol nem volt volt egyszer egy szálloda?

--- dantonb: „Igenis összeomolhat egy épület túzvész miatt pláne ha mellette hegynyi épületek rengetik meg leomlásukkal a talajt okostojás.”

A WTC 1 és 2 a Richter skálán 2,1 és 2,3 (egyes források szerint 2,4) erõsségû földrengésnek megfelelõ rengéseket produkáltak. Ezek gyenge földrengésnek felelnek meg. Kerestem és több helyen is megtaláltam, hogy a tornyok földrengés biztosra voltak tervezve (ez egyébként is elõírás) de számszerûsíteni nem tudtam.

Szintén a hivatalos jelentés szerint a WTC7 kigyulladt amikor a hozzá közelebb esõ torony összedõlt de nem tisztázott, hogy a WTC7-ben lévõ tüzek hogy okozták az épület összedõlését. (Nem tisztázott. Így van a jelentésben)

--- dantonb: „Amerika szinte önállátó olajból”

Ezt már megbeszéltük...

--- „egy Watergatet átélt országban ezt már rég kikurkászták volna”

Pontosan errõl van szó barátom! Clinton szexbotrányaira 40millkát nem sajnáltak de a NIST-nek 600e-bõl kellett gazdálkodnia! (Nem mintha nagyon megerõltették volna magukat)

--- dantonb: „Talán az sem igaz hogy némely ország az amerikai olajimportból él?”

Fogalmam sincs de az tény, hogy az USA kétszer annyit használ el mint amennyit kitermel. Ha van is olaj exportjuk azt úgy tudom elképzelni, hogy jó drágán eladják valamelyik dél-amerikai országnak akiknek nincs lehetõségük a közel-keletrõl (vagy máshonnan) olcsóbban megszerezni. Mellesleg az sem ártana, ha leírnád mely ország(ok)ról van szó. Autentikusabb lenne.

Amerika galamblelkûségérõl még annyit, (történelmi beismert tény) hogy náci háborús bûnösöket importált a második világháború után ezzel megmentve õket a nürnbergi pertõl.
A tonkini incidenst nyilvánosan tévedésnek ismerték el de a történészek egyetértenek abban, hogy szándékos volt. (Érthetõ, hogy nem fogják elismerni a szándékosan kiprovokált háborúba lépést. A végén még kártérítést kellene fizetniük)
A Lusitania nemzetközi hadi egyezményeket megszegve hadianyagot szállított Angliának. A kormány tett rá, hogy ártatlan civil lakosság is áldozatául eshet a német torpedóknak.

A demokráciájukról meg annyit, hogy a hazafias törvény rendelkezései szerint saját állampolgárait is korlátlan ideig fogva tarthatja törvényes eljárás nélkül.
Az USA-n kívül melyik demokratikus országban engedélyezett még a kényszervallatás?
Ki a fasiszta?


Nagyon melegen ajánlok két filmet. (Egyik sem 911-rõl szól).

http://www.youtube.com/watch?v=IMiuh-UnqbE&list=PL91ACBD965BEAD8FC&index=13&feature=plpp_video

Ez a Monsantoról (egy amerikai nagyvállalat) és a géntechnikáról szól

http://www.youtube.com/watch?v=GpHthE8q-XE&list=PL91ACBD965BEAD8FC&index=3&feature=plpp_video

Ez pedig a pénzrõl. Sajnos három és fél óra, de ha megnézed, megérted miért. Talán nem szentírás és ha figyelmen kívül hagyod az itt-ott elõforduló kombinálásokat nagyon sokat lehet okulni belõle.
Papa13 2012 márc. 25. - 00:13:01
(58/435)
Vannak akik akkor sem ismernék fel az igazságot ha az orrok elõtt dugná az anyukájukat...........:)

jó iccakát mindenkinek
dantonb 2012 márc. 24. - 23:43:33
(57/435)
Talán publikáljátok zseniális tanaitokat a Nature tudományos folyóiratban?
Nem is értem hogy eddig miért nem hatott elsöprõ erõvel az igazság?
Ja elfelejtettem hogy a liberálbolsi összeesküvés a cionista ármány ezeket a szõnyeg alá söpri.Én inkább grace08 állítását hiszem el és tapasztalom ,hogy nem sikerült 10 év alatt bizonyítani az összeesküvést egy két hatásvadász film és könyv kivételével ,amin szerzõje meggaddagodott fõleg azok révén akik szomjaznak Amerika befeketítésére ,és elment a józan realitásérzékük.
nade most már tényleg megyek.
Papa13 2012 márc. 24. - 23:35:48
(56/435)
Lehet, hogy én és több millió hozzám hasonló köztük nagy múltú független építészmérnökök,statikusok, robbantás szakértõk stb stb stb ezrei komplikáltak vagyunk. Mi még hiszünk az igazság erejében. Nem bólintunk rá mindenre buta tekintettel zászlót lobogtatva. Igemn mi mind komplikáltak vagyunk.. Ez a mi keresztünk....