huba1 2007 jan. 05. - 21:00:27
(18/278)
Lemaradtam valamirõl?
Trilógia?
Hol?

Egyébként a második rész már nem olyan jó szerintem, mint az elsõ.
Hasonló típusú film még a HETEDIK.
Szeretem az ilyen szövevényes elejétõl a végéig a fotelba kötõ filmeket.
Kár, hogy egyre kevesebb az ilyen film.
J. Foster olyannyira jó ebben a filmben, hogy mély sajnálat, hogy nem vállalta a második részt.
Az lett volna az igazi.
A. Hopkins skatulya szerepre vállalkozott, de még sem lett az, szerintem.
Bár nem hitte szerintem hogy Leckter szerepe ennyire bejön az embereknek.
Jó rendezés, jó színészek, igen!
Ez egy kultusz film lett.
Nekem az.
Hollywood ébresztõ!!!!!!!!!!
Rika 2007 jan. 05. - 19:28:15 Előzmény Arden
(17/278)
Köszi a szinkronszínész nevéhez! Most jöttem rá, h mennyi szerepet is játszik a bárányok hallgatnakhoz fûzõdõ szerelmemben a szinkron.
Megy be a kedvenc szinkronszínészek listájára!
Mellesleg tessék gyakran nézni, nem csak akkor, mikor a tv leadja! (Én is ki akarom venni most a hétvégén a trilógiát, már ha szabad trilógiának nevezni, bár a három film összefügg.)
ZAVI 2006 dec. 30. - 16:13:32
(16/278)
Hát ez a film tényleg alap, fantasztikus, 100%! Nagyon egyben van az egész, hangulat, zene, színészi alakítások, hátborzongató sztori. Csodálatos!
Arden 2006 dec. 25. - 14:21:43 Előzmény Rika
(15/278)
Sinkó László pokolian jó szinkronhang!!! Pont olyan a hangja tónusa+minden, mint ahogyan Anthony beszélt Hannibálként (alapból baromi mély hangja van és Hannibalhoz kicsit harsányabb, magasabb hangszínt vett fel... genyóbb így sokkal.:)). Lecter For President. B)
Rika 2006 nov. 11. - 12:08:04
(14/278)
Mellesleg ez nem horror. Legalábbis abba a mai horrorkategóriába nem sorolható.
A barátnõm rajong azokért a filmekért, ezért minden a sötét..., a gyilkos..., a halálos... c. filmet végignéztem már vele. Mindegyik ugyanarról szól csapnivaló színészekkel, nuku eredetiséggel. A Kör sem volt nagy durranás, még arra sem volt jó, hogy megijesszen. Nem tartanám klasszikusnak. Akkor már inkább A Szem (de csak az elsõ része).
Rika 2006 nov. 11. - 12:02:12
(13/278)
Anthony Hopkins hihetetlen jó volt benne. Biztos nem az a tipikus férfi, aki halomra öli a nõi szíveket (lehet, hogy azt is megeszi...), de ebben a filmjében én ezerszer vonzóbbnak láttam, mint akármelyik ifjú titánt Hollywoodban.
Iszonyatosan jól játszotta a szerepét, a szinkronhoz is gratulálok. Jodie Fostert én is sajnálom, szívesebben láttam volna õt a Hannibálban.
Mellesleg itt nem is igazán a történet a lényeg, hanem a szereplõk, a karakterek.
10/10
Bru 2006 aug. 31. - 10:27:52 10/10 Előzmény Newcastle United
(12/278)
És mennyire igaza volt!!! :S (szerintem)
Én is sikítozva menekültem volna ki a sztoriból...
Newcastle United 2006 aug. 25. - 17:40:53
(11/278)
Állítólag túl véresnek és történetben szegénynek találta Foster a Hannibal forgatókönyvét, ezért nem vállalta el a szerepet újra.
Timon 2006 aug. 25. - 09:50:32
(10/278)
Valóban kiváló film, egy újfajta irányvonal. Anthony Hopkins utánozhatatlan benne, teljesen rá írták ezt a szerepet. Jodie Foster már tiniként és remekelt a Taxisofõrben, sõt még Oscarra is jelölték érte, de az igazi, átütõ sikert tényleg ez a film hozta meg számára. Engem is zavart h. a Hannibálban már nem õ alakította Starling szerepét, sokkalta jobban illet hozzá a karakter, mint Julianne Moore-hoz.
dzsungelnyuszi 2006 aug. 24. - 20:01:57
(9/278)
Hát igen, abban teljesen egyetértünk, hogy alapfilm és ezzel a filmmel "futott be" igazán Jodie Foster. Szerintem nem csak Anthony Hopkins alakítása volt remek, de Jodie-é is. A kör, a fûrész és a többi mai "horror film" nem is említhetõ egy lapon ezzel a filmmel.
A Hannibal-ban engem egy kicsit zavart, hogy Julianna Moore játszotta Clarise szerepét. Simán lehetett volna Jodie újra. De ettõl függetlenül, az is remek film!
Skaff 2006 aug. 15. - 21:25:46 Előzmény Newcastle United
(8/278)
Imádom ezt a filmet!!!! Annyira jól játszotta a sorozatgyilkos zerepét Anthony Hopkins hogy az valami félelmetes,szerintem az egyik best film ebbena témában a filmekben,aza rész meg midnent vert amikor lehuzta a csávó arcát a fejérõl é kiderült hogy õ feküdt a mentõkocsiban ááá nagyon nagy volt!
Newcastle United 2006 aug. 09. - 23:26:17
(7/278)
Hát nekem se a brutalitása miatt alapmû, hanem mert egészen új irányt vitt be a "sorozatgyilkosos" filmekbe. Sokan merítettek ebbõl.
lilcso 2006 aug. 09. - 19:12:55
(6/278)
azért annyira nem szeretem:P :)))
lehet,h bennem van a hiba, de nem vok igazán oda ezekért az emberevõs filmekért.... fõleg az volt rémisztõ amikor dr lecter leharapta a pasi orrát v mi volt már nem emlékszem... nah ott abban a cellában... vagy az egész arca hiányzott már késõbb? huhh lehet, h azt pont nem is mertem nézni:))))
10/10
Bru 2006 aug. 09. - 00:01:25 10/10
(5/278)
Mindegy h ki minek nevezi... Az a lényeg hogy mûkszik! Ha valamennyire is nyomaszt akkor már bejött! :))
De ez azért annál jóval több. Nagy örömömre megjelent DVD-n is szuper menüvel ;) úgyhogy ajánlom a figyelmetekbe.
lilcso 2006 aug. 08. - 23:56:52 Előzmény F.Torres
(4/278)
horrornak én sem nevezném, mivel pszichothriller...
mondjuk volt benne egy pár olyan kép, amitõl kifordult a gyomrom, de télleg alapmû!!:))
amatõõr 2006 júl. 31. - 15:18:11 Előzmény F.Torres
(3/278)
Bizony jó film, sõt annyira, hogy a körrel meg a fûrésszel együtt nem is említeném, és horrornak sem nevezném, de hogy jó film, abban egyetértünk.
Newcastle United 2006 júl. 31. - 13:22:11
(2/278)
Korszakalkotó alapmû.
F.Torres 2006 júl. 30. - 16:37:51
(1/278)
nagyon jó a film, az 1ik legjobb horror. még a Kör tetszik nekem meg a Fûrész(1)