2/10
Lmaster nov. 15. 12:05:59 2/10
(5/5)
Az első pár rész jól indult bár kicsit lassan, de ahelyett, hogy egyre érdekesebb lett volna csak egyre több lett a felesleges párbeszéd, ide-oda ugrálás. Elvesztegetett idő, ez egy szellemes szappanopera...
4/10
Singaporeflash okt. 30. 23:48:42 4/10
(4/5)
Brutalisan tulertekelt az imdb pontszam. Ha jo kis got horrorra vagysz, aminek be lett harangozva, es aminek tunt is az elso-masodik beetetos reszek alapjan, ne nezd meg. Ez egy unalmas drama, 0 izgalom, sz*rabb szappanoperaba illo melodramaval, erdektelen karakterkinlodasokkal, annyira rohadt unalmas szereplo-tortenetekkel, hogy majdnem elaludtam rajta, en, aki soha eletemben nem aludtam be tv elott. Azoknak ajanlom, akik szepen filmezett, unalmas es erdektelen drama-szappanoperara vagynak, jo lelkiismerettel mas senkinek. Kar a szineszi jatekert, ami viszont kiraly volt.
5/10
Sátán_Követe okt. 17. 00:17:01 5/10
(3/5)
Nem hiszem el, amit előttem írtak! Én pont fordítva látom, hogy az első 4 rész volt hangulatos és izgalmas, de az 5. résztől egy fárasztó értelmetlenségbe fullad, az addig jól felépített sorozat. Pont ez történt az első évadnál is, 5. résztől elviselhetetlen lett a történet. Ez a második évad is hiába indult jól, hatalmas csalódás lett ismét s felétől...
robertsuzuki okt. 15. 19:18:48
(2/5)
Akkor az ötödik résztől el lehet kezdeni, az előzményeket pedig fejben össze lehet rakni, ami még 1 kicsit érdekfeszítőbbé teszi a filmet. Talán.
7/10
editka okt. 11. 09:33:22 7/10
(1/5)
Nem szabad azt várni tőle, mint a Hill-háztól, mert akkor csalódást okoz. A horror szót nemigen használnám vele kapcsolatban, mert csak enyhe és kevés ijesztgetés van benne. Az eredeti címet felhasználva a sorozat tartalma: (valami múltbeli dolog által) űzött emberek egy (szellemek által) űzött házban, és az ő történeteik.
Én az első két rész után abbahagytam volna, mert noha a karakterek érdekesek voltak, unalmas volt, és nagyon nem olyan, amit elképzeltem. A gyerekek meg szerintem irtó idegesítőek, főleg a kiscsaj, magyar hangon még inkább, mint angolul.
A férjem viszont tovább akarta nézni, így még két részt kibírtam, és az 5.-tő lett jó, és érdekfeszítő. Mondjuk elég hosszó felvezetés... de azért nem bántam meg, hogy nem maradt ki, tetszett.
7/10