malvinkicska 2020 okt. 29. - 21:10:13
(6/1126)
Szia ez a történet Mardin városának Midyat történelmi kerületében játszódik. A főszereplő háza egy 14 szobás több lépcsős épület. Midyat Karuk Evi - Vendégház.A történet két család bosszúja a Sadoglu és Aslanbey. A két család örökös harca Reyyan és Miran körül forog minden Azize mama a fő gonosz.
mihenike 2020 okt. 29. - 17:39:07 Előzmény malvinkicska
(5/1126)
Szia :) üdv itt is :) Szoval ma megneztem 4 reszt belöle… Hu eddig eleg furcsa ez a sorozat, märmint ahogy az egesz kezdödött… megis mikor jätszodik ez a törtenet? (ez egy költöi kerdes reszemröl…) mert olyan mintha legaläbbis 200 evvel ezelött jätszodna… A nagypapa ugy pöffeszkedik a nagy palotäjäban mintha ö lenne a nagy Szulejmän Szultän… maga az a "häz" egy igazi eröditmeny, nem is gondoltam volna, hogy van ilyen manapsäg… ahogy Reyyan apja es anyja reagältak Miran länykeresere… "Ha nagyapäd beleegyezett, akkor mi nem dönthetünk mäskepp…" Reyyan azt Sem tudta, hogy ki a fiu, pedig az unokatestvere halälosan szerelmes bele… Es a mai vilägban ki häzasodik igy??? Elöször nem akarja a häzassägot, aztän kiderült, hogy a kuzin is halälosan szerelmes Reyyanba es meg akarja akadälyozni a häzassägot…
Nem is ertem, hogy Miran miert Reyyant nezte ki a bosszuja eszközenek? - hiszen pont, hogy Ö nem az unokäja a gyülölt ferfinek… vagy ezt nem tudja mindenki, hogy Reyyan mäs ferfitol van????
Szoval eltelik pär nap es märis beleszeret Miranba…. micsoda erkölcsi elvek ezek? "Aha szoval mär elsö pillanattol kezdve ez en kezemet akarta megkerni, akkor märis szerelmes Leszek bele :)"
Közben Mirannak van mär felesege…
A nagymama tenyleg olyan mint egy igazi boszorkäny, de a Sultän neni Sem semmi!
A nagypapa szava szent es serthetetlen…
Aztän amikor Reyyan es az anyja a "bazärban" voltak: "Jaj länyom, ugye nem lätott meg senki, hogy MIrannal beszeltel? nehogy megszoljanak" - tessek? hiszen jegyesek, miert is ne beszelhetnenek? :)
Vagy amikor elment Miran elment az ejszaka közepen hogy elmenjenek hintäzni es akkor is teljesen be volt ijedve a csaj, hogy meglätjäk öket… de hiszen mär jegyesek :) A Henna-eströl nem is beszelve, mondjuk attol minden egyes török sorozatban kiborulok :)
Szoval nekem eddig eleg furcsa ez a sorozat :) de azert meg nezem toväbb hätha räharapok az izere :)
malvinkicska 2020 okt. 15. - 08:52:24
(4/1126)
A sorozat valóban nem olyan rossz de a törökök hajlamosak a sok ordítás üres járatok, és 42 Bölümöt láttam, már belőle de most annyira keverednek a szállak, elég kiismerni magát az embernek egy a bajuk azért bukik sorra a sorozatuk nem tudnak tömör ütős sorozatot írni, mint régen, húzzák , mint a rétest, ennek is kint nagyon esett a nézettsége amin nem is csodálkozom. A főszereplők ragyogóak, de Miran ordít annyit az a csoda bírja hanggal.
iris 2020 okt. 14. - 17:21:16
(3/1126)
Lehet nem lenne rossz sorozat, de így szétszabdalva nézhetetlen.
malvinkicska 2020 okt. 04. - 21:41:02
(2/1126)
Valóban Ebru Sahin a főszereplő, ő egy gyönyörű 26 éves színésznő, miért nem pontosan írják le a szereplők nevét nem értem.
vikimumus 2020 szept. 26. - 15:01:22
(1/1126)
Nem akarok belekötni, de a főszereplőnő nem Ebru Ojen Sahin, hanem Ebru Sahin. Nem ugyanazok. Az előbb említett egy 40-es színésznő, míg a tényleges főszereplőnő a 20-as éveiben jár. Meg különben sem kellene őket összekeverni!