malvinkicska 2021 júl. 26. - 09:04:19 Előzmény mihenike
(966/1126)
Szia valóban a régi jó sztorikról nem kell elfeledkezni, mert szerintem jók voltak szórakoztatóak, nem volt ennyi csatorna, mint most , és még is jobban szórakoztam sokszor, mint most. Sajnos a mostani sorozatok legtöbb lelki terror, sok bántás, meg csalás, öldöklés. A törököknél nem lehet megpuszilni a nőt de ütni vágni szabad itt tart a világ. Nekem még mindig az olaszok nagyon jók a téma a játékuk, az olasz férfi színészek érintése , olyan gyengéd. Jelenben az Elisa Rivombrózát nézem, tetszik kosztümös minden van benne. Legyen szép napod heted.
mihenike 2021 júl. 26. - 07:32:30 Előzmény zuzuzu777
(965/1126)
OFF
En olaszbol csak az Alpesi örjäratot nezem/neztem. Most värom az uj evadot.

Illetve Hegyi Doktor, oszträk sorozat. Ha jol tudom, akkor a tv2 teljesen naprakesz belöle… Igazäbol maga a Hegyi Doktor elete egy igazi mexikoi telenovella, de az orvosi esetek, amiket feldogoznak benne az, ami igazän eredekes. A regi-regi Hegyi Doktor meg nem Volt ilyen erdekes, de kisläny koromban azt is neztem, de az mär annyira Retro, hogy szerintem nezhetetlen :)

A Dallast meg Sem emlitettük meg eddig :D haha :) azt neztetek regen? :) tudom, hogy azota mindenhol 100x ismeteltek… szerintem mär az is nezhetetlen manapsäg, de Volt neki egy folytatäsa, amit 2012ben keszitettek es 3 evadot elt meg. Nos szerintem az meglepöen jo Volt.

OFF
mihenike 2021 júl. 26. - 07:21:45 Előzmény zuzuzu777
(964/1126)
Hercai folyt.köv.

1. Miran ugyebär ugy köszönt el Aziysetöl, hogy csak akkor bocsätana meg neki, ha visszaadnä az anyjät… na persze en mär tudom, amit tudnom kell, ugyhogy A. el kezdte szerezni D. feltämasztäsät, de Füsun megelözte es eltüntette D-t …

2. Hazar elvitte a hugait Reymirhez… na erted, Reyyan hugai azok Miran hugai is… Hercaiba nem illö kedves kis jelentek voltak… :) Gül fenykepezni akart, hogy meg tudja mutatni a barätainak az iskoläban. Elkepzeltem, ahogy mutatja az iskoläban a kepeket es mondja, hogy "Ö itt a növerem, ö itt a bätyäm, ök häzasok es babät värnak" :) :) :) keeeeeesz :)

3. Mahfuz felkereste Hazart, hogy megköszönje, amit a länyäert tett, adott neki egy ajändekot is es elbucsuzott, mert, hogy megy es feladja magät Aslan lelövese miatt, mert nem akarja, hogy az unokäjät egyszer utolerje a bosszu… ajjajj, itt mindenkinek csak a bosszun jär az esze…

4. Mahfuz hiäba kerte Hazart, hogy nem mondjon semmit Reyyannak, az megis elmondta, hogy Mahfuz az apja es az ajändekot is ätadta neki…

5. Cihan elment Aslan temetesere es szoba elegyedett Füsun asszonysäggal, hiszen a gyerekeik häzastärsak, szoval jo lenne, ha joban lennenek :) :) :) Cihan amugysem a Sadoglu csaläd neveben jött, hanem egyszerüen Cihankent, mert ö nem függ senkitöl … haha, azt hiszi, hogy ö itt a Jani, pedig nem is … Füsunnak tetszik a dolog, gondolja hätha meg tudja hasznälni Cihant valamire…

6. Azize es Esma beszelgeteseböl kiderül, hogy Esma ölte meg Azize ferjet… es, hogy Firat is Aslanbey … Tudod Azize mindent jovä akar tenni, ujra össze akarja hozni Esmat es Firatot is. Nasuhval is talälkozik, de most Nasuh nagyon rideg Volt vele, amiert annak idejen nem kereste fel, hanem egyszerüen mindent elhitt az anyjänak…

7. Harun järkäl az anyjähoz az Aslanby häzba, de ez Gönül kisasszonynak nem tetszik, ugyhogy csak cirkuszol. Sultän egyelöre csak sirdogäl… De amikor elmegy hozzä Reymir, akkor megätkozza Reyyan születendö gyermeket. Jaj, hät Allah büntesse meg az ilyet … :)

8. Mielött Mahfuz bevonulna a börtönbe megis csak oda megy Reymir meg Hazar is. Reyyan ugyan azert megy oda, hogy elmondja neki, hogy neki egy apja van es Mahfuz semmit nem jelent neki, de addig-addig magyaräznak, amig könnyes összeboruläs, ölelkedes nem lesz belöle. Ezt meglätva Miran annyira meghatodik, hogy ö is Hazar nyakäba borul es mindeki ölelkezik a rendörseg elött :) :) :)!!!!!!!

9. Jaj es majdnem elfeljetettem, hogy Reyyan kezd kivänos lenni es az ejszaka közepen ugrasztottäk Firatot, hogy väsärolja fel az összes csokolädet Midiatban, majd az udvaron sütött Reymirnak mäjas kebapot :) hät meg jo, hogy felebredt, hogy ehes, mert amugy utcai ruhäban feküdtek le aludni… hät az ilyentöl ki tudok keszülni… koszos, utcai ruhäban befeküdni a tiszta ägyba… mammamiaaaaaa

10. Volt meg egy nagy pofon is, amit Cihan kapott Nasuhtol, amiert leromboltatta a häzat, amit Reymirnek szänt. Cihan teljesen kiakadt!
mihenike 2021 júl. 26. - 07:04:41 Előzmény zuzuzu777
(963/1126)
wow ezt a versiket az elveszett "regenyröl" te rittyentetted? :) nem semmi :) de nagyon bosszanto tud lenni, amikor ir az ember länya egy regenyt es aztän elveszik az eterben … :(
mihenike 2021 júl. 26. - 07:03:12 Előzmény zuzuzu777
(962/1126)
Szia! az RTL most-ot Sem lehet külföldröl nezni… egyebkent tudok vagyis tudnek nezni nehäny Magyar nyelvü adot, de mivel olyan idöpontokban vannak a sorozatok, amik nekem nem jok (illetve a ferjem rosszul van a törököktöl … haha), igy sosem nezem egyenes adäsban öket … A TV2Play-t Sem tudom nezni…
malvinkicska 2021 júl. 25. - 18:10:25 Előzmény zuzuzu777
(961/1126)
Azt nem láttam, de nem is igen nézem.
offtopic
zuzuzu777 2021 júl. 23. - 19:50:25 Előzmény malvinkicska
(960/1126)
Azért az amerikai se volt kutya!
malvinkicska 2021 júl. 23. - 19:04:08 Előzmény zuzuzu777
(959/1126)
Az Oroszt nézem én is.
offtopic
zuzuzu777 2021 júl. 23. - 18:51:44 Előzmény mihenike
(958/1126)
Te fogod az RTL Most-ot?
offtopic
zuzuzu777 2021 júl. 23. - 18:07:19 Előzmény malvinkicska
(957/1126)
Köszönöm, ezeket is felírogatom a füzetembe, csak már annyit jegyeztem elő, hogy van néhány évre való. Nem baj, akkor fáj az ember feje, amikor kevés van, a soktól neeem!
Most, meg, hogy a gamma után megjelent a delta, utána jön az epszilon .......
Melyik Háború és béke? Van néhány feldolgozás!
Láttam az eredeti oroszt is, bocs szovjet!
malvinkicska 2021 júl. 23. - 17:03:38 Előzmény zuzuzu777
(956/1126)
Szia amiket láttam Szépséges fiatalság 4 rész olasz, Öltések közt az idő spanyol 8 rész.Lopott mennyország angol film ez egy csoda, az biztos. Aztán a Pokoli erény lehet említettem már olasz, könyv alapján, 3 rész van meg belőle, mert jött a vírus és a könyv második kötete, később játszották, de még nem lehet tudni a folytatásról. Aztán Háború és béke még egy részt láttam.Szép estét kívánok.
zuzuzu777 2021 júl. 23. - 14:44:44 Előzmény mihenike
(955/1126)

Most már csak azért is! Harmadszor írom!
Ezeket, amiket 2-3 éve néztem, bizony "külföldiesül" néztem. (Itt a kortárs nyelvújító)
Akkor még se híre, se hamva nem volt, hogy magyarul is meg fog jeleni.
A szinkron rendezők néha olyan borzasztó szinkron hangokat választanak, hogy falra lehet mászni tőle.
Pl. Bele-bele nézek este a Yasak elmába 5-7 percet. Nem elég, hogy a neveket is elferdítik, (mint a Hercai-ban, csak egy példa Aslanbey = magyarul Aszlabi, stb) hanem még a szinkron hangok is, pl. egy mély öblös rekedtes női hang mint majdnem szoprán jelenik meg! No ez is egy ok, hogy külföldiesül nézd!
1. Nagyon találó az AZIYSE! Gratulálok!
2. Amennyiben ilyen könnyen lemondana A. a bosszúról, akkor be is fejezhetnék a sorozatot. Bosszú van, csak a bosszú tárgya változott! Nem a Sadogluk, hanem a botos!
4. Emlékszem kétszer is visszanéztem, hogy az orvos a zsebéből elővesz egy fecskendőt, beadja, szétnéz és visszateszi a zsebébe az üres fecskendőt.
6. Handant, (vipera anyja kígyó), már az első megjelenésével olyan bajkeverőnek könyveltem el!
10. Pedig szegény Miránom várhat az utolsó bölümig, mert addig nem bocsájt meg Aziysének.

Most már sokkal rövidebb lett, de nem merek kockáztatni!
Amit nekem kívánsz Téged érjen utol.
zuzuzu777 2021 júl. 23. - 14:24:16
(954/1126)
Ujj rebben billentyű felett
Tétován csusszan az egér
Hibára fut kontent helyett
Tartalmat hiába remél

A gép hibázott? Az ember?
Ön vagy bárki más?
Linknek bizonyult itt
E hiperhivatkozás.

Volt itt valami?
Semmi sem örök.
E cím a semmibe mutat
Ez a link itt eltörött.

Törött e link, sírni volna jó
Az oldal nem található.
offtopic
zuzuzu777 2021 júl. 23. - 14:04:35 Előzmény malvinkicska
(953/1126)
Megtaláltam ezt az olaszt, de a Balaton Tv. sugározza!
Nekem van vagy 500 adóm, de Balaton, az nincs!
Lehet a 3. grácia(?) tudja!!! Tudja???
mihenike 2021 júl. 23. - 13:49:33 Előzmény zuzuzu777
(952/1126)
Szia :) igen … lätom nem marad mäs hätra, mint elöre … es eredeti nyelven, felirattal kell neznem…

1. Azize es Nasuh megmentik Hazar eletet, vagyis inkäbb Azize, mert Naush futäs közben rosszul lesz es Aziyse(Azize+Ayse) (-haha) egyedül er oda… :) itt läthattunk egy nagyon szep pärhuzamot, ahogy fiatalkoräban probälta megmenti "Mesutkät'" es ahogy most megmenti Hazart :) Közben Ö is megserül, Ismet megeg a keze….
2. Hazar persze nem erti, hogy miert mentette meg…. es az apjänak Sem hisz, hogy Aziyse lemonodott a bosszurol :)
3. Közben Miranom is utoleri az apjät, de megint csak összebalheznak.
4. Szultän es Gönül sirdogälnak a korhäzban (persze Sultän csak megjätsza magät…) majd Azat is megjelenik a korhäznäl es Gönül a nyakäba borul - köszönjük Allahnak, hogy összehozza öket :)
5. Cihan nem akarja elfogadni Mirant, a häzat is leromboltatja, de nem sunnyog, hanem bevallja Hazarnak, hogy mit tett, igy a ket testver Ismet összeveszik…
6. Handan figyelmezteti Zehrät, hogyha ennyire vedi Mirant, akkor a häzassäga is veszelybe kerülhet.
7. Yaren nagyon örül neki, hogy vegülis behäzasodott az Aslanby csalädba…
8. Nasuh szetveri az anyja sirjät, amiert az elvette töle a szerelmet es Aysetol a fiät
9. Azize elmondja Esmänak, hogy Hazar az ö fia es igy Miran valoban az unokäja :) JUHU :) es Aziyse mosolyog :) :) :)
10. Miran elmegy Aziysehez, hogy szämon kerje Hazar miatt. A. elmondja, hogy lemondott a bosszurol es ätadja neki Dilsah dolgait, amit mostmär Miran a sajät gyermekenek adhat oda! Megkerdezi, hogy M. meg fog-e neki valaha bocsätani es a välasz rä, hogy "mivel nem tudod visszaadni az Anyämat, igy nem fogok megbocsätani" - ekkor felcsillan Aziyse szeme, hiszen most akarja visszahozni Dilsaht :) :) :)

Kellemese hetveget
malvinkicska 2021 júl. 23. - 12:53:13 Előzmény zuzuzu777
(951/1126)
Köszönöm nem láttam nekem sokszor nincs időm mostanában, mert nálunk amúgy is sok dolog van, mikor a fiam dolgozik én etettem a sok jószágot, és azokkal sok a gond. Aztán annyira megváltoztam, nem nagyon van inyemre főleg ha olvasni kell, most már unom, és egy kis szünetet tartok annyi film van fent, a neten , lehet választani. Most is megfürödtem az etetések után pihenek egy kicsit , mert fáradt vagyok.
offtopic
zuzuzu777 2021 júl. 23. - 11:52:13 Előzmény malvinkicska
(950/1126)
Köszönöm, próba - cseresznye! Lehet, jövő héten elkezdem és szólok!
A "HADI be OGUM"-ot láttad ? Csak 100 perces. Azt hiszem magyarul: Gyerünk fiam!
3-4 x láttam és megint meg fogom nézni!
malvinkicska 2021 júl. 23. - 11:27:00 Előzmény zuzuzu777
(949/1126)
Ezt nem láttam őszinte leszek nem találkoztam vele még, pedig sok Olasz sorozatot láttam, meg ha találok nézem is.
offtopic
zuzuzu777 2021 júl. 23. - 11:18:42 Előzmény malvinkicska
(948/1126)
Jó, ez "csak" egy költői fricska volt.
Te láttad az olasz RICOMINCIARE Újrakezdést? Amennyiben igen adsz róla 1 pindurka, de nagyon pindurka infót, hogy belekezdjek-e. Wikit nem leltem!
zuzuzu777 2021 júl. 22. - 19:39:32 Előzmény mihenike
(947/1126)

Nem is olyan nagy, elég alacsony!! ha-ha-ha
Pedig akkor nagyon egyszerű a dolgod: beírod az eredeti címet és megkeresed külföldiesül.