7/10
beo71 2015 okt. 29. - 20:58:54 7/10
(44/64)
Érdekes, hogy mennyire másként látom mostanában a filmeket a nagy többségnél.Nem baj. Sõt.
A Jurassic World egy szeméthalom, ennek ellenére még a kõszívû kritikusok is dicsérgetik, hogy bár nem egy Spielberg, mégis jó. Jó ? Én hidegrázást kaptam tõle.
A Fantsztikus négyes szana-szét lett égetve, valami hulladékot vártam én is. Ehhez képest végre nem egy tizedik fõgonosz a nagy gonosz bolygóról sztorit láttam. A vége olyan, amilyen, egy egész érthetõ és értékelhetõ eredettörténetet kaptunk, ami egyáltalán nem olyan gyenge, mint gondoltam.7/10.
benzereal 2015 okt. 27. - 20:26:03
(43/64)
Ahogy a címe is mutatja az értékelést,fantasztikus 4-es.:)
1/10
HarleyQuinn 2015 aug. 21. - 19:05:29 1/10
(42/64)
Eleve nem értem, hogy egy viszonylag új filmet miért kellett újra feldolgozni. Még ha nem is olvasnak képregényeket, egy kis fantáziával meg belefektetett energiával simán össze lehet dobni egy viszonylag érdekes sztorit.

A színészek viszont borzalmasak. Még ha attól el is tekintünk, hogy Fáklya fekete lett, mert így korrekt politikailag. Nem tudom, honnan szedték össze ezeket a jellegtelen, csúnyácska kamaszgyerek kinézetû színészeket, akiknek az arca 5 percig sem ragad meg senkinek a fejében, annyira semmilyenek. Mikor elõször megláttam a plakátot, azt hittem, hogy ez valami paródiafilm lesz.

Inkább lett volna benne kevesebb CGI meg drámai zene, és helyette esetleg egy kicsi színészi játék. Ez a hulladék nyomába sem érhet az eredeti filmnek.

1/10, a Sharknadot meg a Birdemicet szívesebben nézem meg, mint ezt.
1/10
Bigpapa 2015 aug. 20. - 18:50:33 1/10
(41/64)
Jaa, és az elõzõ poszt, nem támadásként ment feléd :) ha esetleg félreérthetõ volt, mert látom, nálad is kiverte a film a biztosítékot. Csak leírtam, szerintem mi a különbség a képregény rajongók és az itteni (tisztelet a kivételnek) képregényb*zik közt :D
1/10
Bigpapa 2015 aug. 20. - 18:46:34 1/10
(40/64)
Én nem a képregény fanokat, hanem a képregény b*zikat szóltam le :D :D , akik valóban a fórumon verik a nyálukat az összes képregény adaptáción, hogy már a hír hallatán, hogy lesz a film, 10 pontot ad rá, ahogy felkerül ide, hogy 2020-ban adja a mozi, már 10 ponton áll a film,holott még 5 év,mire ide kerül, de nem baj. Aztán kijön a film, egy rakás sz*r,de õ most is 10 pontot nyom rá, mert látja azt a qrva pókembert ugrálni a vásznon, mindegy neki, hogy a Gobbi Hilda, vagy a Mekóli kölkin :D bújt e a ruciba, mindegy neki, hogy sz*rul játszik a színész vagy nem, mindegy neki, hogy a film 99%-a CGI, még azt is számítógéppel rajzolják meg, hogy ásít a faszi. Ezek a képregény b*zik! Akik azt hiszik, hogy leugathatnak engem, csak, mert nem tudom, ki volt Baltazár (csak kitaláltam) a nem tudom melyik Superman fejezetben, aki a króm kriptonittal hátba szúrta Supermant, aki robotgéppé változott. :D Hát b*szd meg, de volt egy életem, mondjuk csajoztam, jártam a világot, vettem jobbnál jobb kocsikat, élem az életem a mai napig, nem a képregényeket bújtam, vagy a számítógépes játékokat. Van ps4-em, néha játszom is, ami kikapcsol,de nem 24 órában tolom.. Ne ez nekik szól. Számomra fontos, hogy az adott karakter hiteles legyen, jól játsszon. Pl. Robert Downey Jr. tök jó Vasember. Nem örülnék és nem is nézném meg, ha pl. Zac Efron alakítaná, mert az egy vicc lenne. De ezeknek mindegy, csak lássa a vasember páncélt akcióban.

Nekem is van olyan barátom, akinek nagyjából 8.000 db képregénye van, a világ különbözõ tájáról, olyan ritkaságok,meg elsõ kiadások, amik vagyonokat érnek (nem itthon született, de már itt él), ismeri, szereti ezeket,de nem ugat le, ha nem ismerem egy Pókember sose hallott ellenfelét, csak mert õ olvasta.

Itt van pár olyan idióta, akik, mert elolvastak 30 képregényt, már azt hiszik, csak nekik van joguk jót, vagy rosszat mondani egy képregény adaptációról és látom, a Flash, vagy a többi topikban,miket írnak azoknak, akik rosszat mernek mondani egy sorozatra, vagy mozifilmre.
Hát nem!
Ha én veszem a fáradtságot és elmászom a moziba, kifizetem a jegyet és végig seggelem a filmet, ami nem tetszik, és regizve vagyok ide, és még kedvem is van leírni a véleményemet, keresztbe könnyezheted a két szemed, akkor is leírom, hogy a fantasztikus négyes egy ipari hulladék lett. Ha viszont tetszett a Thor, akkor azt írom le, amit az a filmélmény nyújtott. Ennyi.
;)
cardas 2015 aug. 19. - 20:27:07 Előzmény Bigpapa
(39/64)
Ha tisztában lennél kik az igazi képregény fanok, tudnád hogy legtöbben utálják a filmeket, vagy nagy részüket (én pl a képregény filmek 50%-át kapásból kukába dobnám). Kb olyanok mint akik a trónok harca nézõket folyton lehordják, hogy ilyen silány másolatot néznek az "eredeti és sokkal jobb" könyv helyett. Aki marvel filmekért sikongat és csorgatja a nyálát, a legtöbb soha egy büdös képregény oldalt nem lapozott még, csak azt ordibálja hogy õ mekkora fan.
cardas 2015 aug. 19. - 20:20:03 Előzmény jmisi31
(38/64)
"Képregényfanokat szólsz le, majd adsz 1-esta filmre???
Kicsit nézzél már magadba..."

Képregény fan vagyok, pár ezek képregényt olvastam, és mégis nyugodt szívvel adnék egyest a filmre, anélkül hogy magamba néznék, csak ez a film még annyit se ér, így nem kapja meg.
xdm 2015 aug. 18. - 14:04:19
(37/64)
Te jó ég..... Mi zajlik hálviúdban... mentális válság? "Sok szart láttam már, de ilyen szart még sosem láttam."
1/10
Bigpapa 2015 aug. 18. - 12:28:04 1/10
(36/64)
1. Én fizettem a jegyemet, nem te, ergo, ha nekem ez az ipari hulladék 1 pontot ér, az rám tartozik,nem rád.
2. Miért is lõttem öngólt? Mert csináltak egy alig 10 éves - és amúgy jó, karakteres, igényesebb - filmnek egy remake-t, ami fos lett? Ki volt ebben emlékezetes karakter? Mi volt ebben jó jelenet? Ki volt ebben jó színész?
3. Asylum filmeket nem nézek (de ismerem õket), a Giga cápákat meghagyom az idiótáknak.
4. Te úgy pontozod ezt az okádék fost, ahogy akarod, nem fogom telesírni a párnámat, ha neked ez 10 pontos, max sajnállak picit.
5. Aki átlagban 1-est ad egy filmnek, az nem azért van, mert nem érti a filmet, mert még életében nem látott jó filmet, mert igénytelen. Azért adja, mert csalódott, mert talán a készítõk pofán szarták a Fantasztikus 4-es mítoszt, és két, sikeres, jó és nézhetõ film után csináltak egy olyan fost, ami beleillik az általad említett Asylum szériába, csak nem C. Thomas Howell a fõszereplõje.
6. ne szólj be :)
1/10
Mayer Ferenc 2015 aug. 17. - 21:02:10 1/10
(35/64)
Mi a jó édes büdös francnak kellett feldolgozni ezt, és elõadni más színészekkel? Minek? A "régi" (pár éves), tökéletes volt, semmi értelme ennek, felesleges pénzkidobás, kutyát se érdekli az egész!
1/10
Torolt Felhasználo 2015 aug. 17. - 20:00:59 1/10
(34/64)
Az a bajuk az elõzõ két filmmel (a nem azonos céghez tartozó még régebbit most hagyjuk), hogy az elsõnek nincs története, az effektek gagyik, a hangulat nulla, megint egy unásig ismert eredettörténet.
Mind a kettõvel gond hogy a képességek nincsenek kihasználva, a színészi játék gyenge, a történetvezetés harmatos, a képregényhez képesti újítások botrányosak.

Alicica hogy színesbõrû lett hát nyasgem, és Fátum se volt egy nagy ász, de mit kezdjünk Galaktusszal?!?

Persze ennek az újnak sikerült még "felhõ-galactust" is alulmúlni...
shaca 2015 aug. 17. - 16:25:02
(33/64)
Nem minden jelenet volt a filmben ami a trailer-ben benne volt. Pl. amikor a Lény leugrik sötétben és elkezdi a katonákat aprítani.
10/10
jmisi31 2015 aug. 17. - 15:42:50 10/10 Előzmény Bigpapa
(32/64)
Te beszélsz, ember?!
Képregényfanokat szólsz le, majd adsz 1-esta filmre???
Kicsit nézzél már magadba...
Lehet, hogy ez sz@r film volt(nekem nem), de hogy 1-esnél akkor is jobb, ha cigánykereket hánysz innentõl egész életedben... az tuti!!!
Legközelebb azért aludj egy-két napot, mielõtt kommentet írnál a megnézett filmrõl, mert jelenleg akkora öngólt lõttél, mint a huzat!!!
Méghogy 1-es.... pffff.... akkor nálad az Asylum filmek a nyerõk, mi?!
Nevetséges....
KurtWagner 2015 aug. 15. - 20:15:18
(31/64)
Félreértelmezed, Marvel, mivel a Marvel kiadó adja ki és gondolom ezért, fel kell tüntetniük Marvelt és kell ez a logó, de attól még úgy nem Marvel Film, hogy a megfilmesítés joga nem a Marvel entertaintmentnél van vagyis ezt a filmet nem õk forgatták, így nem az övék, filmes szempontból nem tartozik bele a kánonjukba. Mint ahogy az X-men sem és most jövõ Deadpool sem és a tavalyi évig a Pókember sem, csak a Sonynak annyira nem jött be a második rész (nem is csoda), hogy megegyeztek és részben az már visszakerült a Marvelhez, így a következõ Pókember ízig-vérig Marvel film lesz. És sokan reménykednek benne, hogy ezután a fiaskó után ennek a jogai is visszakerülnek a Marvelhez, de sajnos a Fox ezután a film után újabb 7 évig ülhet a jogokon, szóval kérdés, hogy visszaadják-e és ha igen milyen feltételeket szabnak. És nem minden képregénybuzinak tetszik egy film, ami szar, csak azért mert képregényfilm. Sõt jóval kritikusabbak vele szemben..
Amúgy a filmrõl, hát... nem volt jó, ami csak azért dühítõ, mert akár jó is lehetett volna, mert azért volt benne potenciál, de valahogy kapkodó volt a jellemek kidolgozatlanok, elvileg barátok, meg ugye család is és semmi kötödést nem éreztem közöttük, szóval végig volt egy olyan érzésem, hogy gyorsan forgassuk le a filmet, hogy a jogok nálunk maradjanak (nehogy úgy járjunk, mint a Fenegyerekkel). Volt egy két jó pillanata, de összességében... Az még nem is annyira zavart volna, hogy a Fáklya fekete, Nick Furynél is elfogadtam, a Vezérnél is, és amúgy is annyi alternatív univerzum van/volt a Marvelnál, hogy akár még az is elõfordulhat, hogy valamelyikben már a film elõtt volt rá példa, de ez semmit nem tett hozzá a filmhez, ha legalább a srác olyan laza lett volna, mint az elõzõben Chris Evans. Fátumból valami világgyûlölõ barom lett isteni hatalommal, aki mert utálja a világunkat el is akarja pusztítani azt és ezen kívül semmi motiváció. de ami a legjobban zavart az a Lény herélt kisfiús hangja, tudom, hogy baromi erõs, meg rusnya is, de ha ha rám támadna és megszólalna ezen a hangon, hogy most jön a bunyó, lehet, hogy elõször összeszarnám magam, de ezt a hangot meghalva sírva fetrengenék a röhögéstõl (ennél már csak a Hulk lenne jobb ilyen hanggal..)
Egy pozitivumot tudok mondani a Vörös szellemes kikacsintást, de az is halovány volt.
1/10
Bigpapa 2015 aug. 15. - 18:51:15 1/10
(30/64)
A film elején a lapozott Marvel képregény, a Marvel felirattal, utána az, hogy Twentieth Century Fox Film Corporation and Constantin Film Produktion and Marvel Enterprises....elég félreérthetetlen, hogy Marvel film. És azok közt valami olyan fos, hogy kár volt leforgatni.
1/10
Bigpapa 2015 aug. 15. - 18:47:28 1/10
(29/64)
Ez egy igazi ipari hulladék!

Hogy mi a fasznak kell egy 2005-ös és egy 2007-es filmnek remake-et készíteni, azt csak a qrva anyjuk tudja, komolyan. Javaslom, hogy a következõkben dolgozzák fel újra az Amerika kapitányt,de egy 8 éves kisfiú legyen a fõhõse, hogy még legalább 6 részben õ lehessen Amerika kapitány, és az új vasember is egy 10 éves zseni kiskölyök legyen, aki az apja pincéjében építi meg Jarvist és a vasember rucit!

Ebben a filmben senki sem volt szimpatikus.Egy olyan poén nem volt, amin legalább elhúztam volna a számat, azt hittem borzalmasabb már nem lehet a film, de a vége....pffff túlszárnyalt minden elvárást a fos hatványozásában. Ha valami csoda folytán ez kap folytatást, ami az imdb 3.9-es értékelését elnézve kétséges, na azt meg nem nézem.

Aztán látom a kommentekbõl, hogy az igazi képregény buziknak qrvára mindegy, hogy Justin Bieber-e a Vasember, vagy a Robert Downey jr., csak lássa a vásznon a vasember páncélt. Azért ha valami igénytelenség, akkor ez az! Mindegy neki, hogy rövid idõ alatt 3, azaz három különbözõ színész játszotta pókembert, leszarja, csak lássa ugrálni a pókembert. Szánalom. Arra ne legyél büszke, hogy képregénybuzi vagy, mert attól nem leszel igazi filmimádó, mert nem a film minõsége, igényessége és kidolgozottsága számít neked, nem az, hogy hitelesen játssza -e el a színész, csak az a qrva jelmez megjelenjen a szemed elõtt.

A 2005-ös Fantasztikus négyes bármikor kenterbe veri ezt a fost. Sztoriban, akciókban, humorban, izgalomban. Azért Julian McMahon igencsak jó Doom volt!

1/10
10/10
jmisi31 2015 aug. 15. - 15:57:52 10/10
(28/64)
Az elõzõ hozzászólásomhoz fûzve... a film 48 percig tökéletesen mûködött, fel volt építve.
A gondolatmenetem, mely esetleg néhányotoknál kib@ssza a biztosítékot csak annyit tennék, hogy aki annyira nem figyelt például, hogy Sue és Johnny testvérként hogy is lehettek különbözõ bõrszínûek...
Szóval a válasz, Sue Boszniából származik és örökbe fogadta Franklin(Johnny apja), nem mellesleg mindez a filmben a 30. perc környékén még el is hangzik!!!!
Ergo én az ilyen embereket butának tartom és nem kérek érte bocsánatot!!!
10/10
jmisi31 2015 aug. 15. - 15:33:23 10/10
(27/64)
Még mielõtt butának tartanátok, közlöm, megnéztem az eredeti filmet és a második részét is, mielõtt ennek nekifogtam volna...
Nekem, nagyon tetszett! Pont, mert nem volt annyira buta és silány, mint az elõzõ kettõ!!!
Hogy a kritikusoknak nem tetszett... hát pár ezer filmet fel tudnék sorolni, ami nekem bejött ellentétben velük!
Hogy a mozinézõknek miért nem jött be?! Erre a legegyszerûbb a válaszom, a negatív kritika, a reboot-utálat, az eredeti filmek iránti kedvelés és nem mellesleg a tanulatlanság!!!
Láttam ennél sokkal rosszabb MARVEL-filmet és csak azért adok rá 10-est, mert jóval többet érdemel, mint az a 3.9-es pontszám már ne is haragudjatok!!! Ez bõven jobb, mint bármelyik Asylum iszonyat vagy "zs" kategóriás szennyhalmaz!!!
Amúgy 6-ost adnék rá a megmagyarázatlan, nem kidolgozott történet miatt!
HunGarvey 2015 aug. 14. - 15:19:38
(26/64)
Igen mint pont elõttem is írták ezt a Fox csinálta. Õ felelõs az X-men filmekért is. Ezekbõl a filmekbõl az elsõ kettõt nyagyon jól összerakták de utána határozott mélyrepülésben vannak. Legalábbis szerintem aki szereti és ismeri a képregényeket.
1/10
trikaja 2015 aug. 14. - 08:51:00 1/10
(25/64)
Ezen a bugyuta filmen ne vitatkozzatok már. Nem éri meg. Béke veletek ;)