bleedingsky 2013 okt. 19. - 20:00:59
(8/8)
Vetítik:
DISCOVERY CHANNEL:
Vasárnap (Október 20.) 1:00
Vasárnap (Október 20.) 1:30
Vasárnap (Október 27.) 1:00
Vasárnap (Október 27.) 1:30

Köszi az "emberi" idõpontokat! (N)
offtopic
Sz Peter 2012 nov. 11. - 14:45:39
(7/8)
Ja, nekem is gyanús. Asszem az "Amcsi fegyverek"-ben volt egy olyan, hogy elmentek fegyvereket vásárolni, ahol ki volt pakolva többféle cucc.
Rámutat a fickó egy BAR(!)-ra és megkérdezi: ez mi?
Na itt már hiteltelen a film. Nem ismeri fel a II. világháború egyik leghíresebb fegyverét?! :)
kisokka 2012 nov. 11. - 12:36:17 Előzmény Sz. Péter
(6/8)
A puska nem volt nála, úgyhogy akár lophatta is a csúzlit. Elmondta a típusát, hogy milyet szeretne(!) és alászógájja, majd jövök érte, ha megjött a csomag. Ha a csaj kezébe nyom egy hamisított diákigazolványt, szerintem még az sem tûnt volna fel senkinek.
Különben is, tegyük fel, hogy a saját puskájához vette. Tegyük fel, hogy valóban legálisan történt minden, akkor minek neki hangtompító? Ez nem fér a fejembe, hogy minek egy embernek ilyen szerkezet, ha nem azt akarja elérni, hogy ne fedezzék fel a pozícióját. Vadászokat el nem bírok képzelni így.
Viszont maradjunk annyiban, hogy az egyik hangmérnök ugrott be a szerepre, mert borzasztóan nagy kamu mind a két mûsor.
Sz. Péter 2012 nov. 07. - 13:03:03 Előzmény kisokka
(5/8)
Azért a bûncselekményeket nem saját ön-/lakás-védelmi, tehát bejelentett fegyverrel szokták elkövetni ami könnyen lenyomozható.
kisokka 2012 szept. 14. - 01:00:30
(4/8)
Erõsen el kellett gondolkodnom, hogy melyik mûsorban is láttam a következõ közröhejt, de a fekete csaj meggyõzött, hogy ebben.
Az egyik részben egy tipikusan haderõknek/speciális alakulatoknak készült távcsöves puskához(talán egy PSG-1 volt, de ebben már nem vagyok biztos) kért egy illetõ egy hangtompítót. A jelenet úgy zajlott, hogy besétált a boltba, dumált a fekete hajú csajjal, hogy ez és ez kell neki. Kis bájcsevej, meg a szokásos szarok és el is volt intézve a dolog.
Ezzel csak pár észrevételt osztanék meg.
Tegyük fel, hogy ez egy reális szituáció volt(bár ahogy az utóbbi idõkben a Discovery szénné rendezi a mûsorait, ezt erõsen kétlem). Hogy lehetséges az, hogy adnak is neki? Gondolkodjon el mindenki, hogy mi a szarnak neki hangtompító? Hogy a vérbe lehet, hogy az éppen nem törvénytelen(errõl késõbb)? Talán nem akarja zavarni a szomszédokat, míg a negyedikrõl kilövöldöz?
Aztán lényegében itt jön az, amitõl tényleg fejre álltam. Ha jól emlékszem, ugyanebben a részben volt az, hogy egy fegyvert nem akartak eladni, hanem csak dísznek tartották meg(vagy valami hasonló), a csaj el is mondta az okát. Állítólag amcsiéknál a fegyvercsövek hossza is számít, hogy egy adott fegyver mikortól számít illegálisnak. Hát most õszintén. Szinte bármilyen karabélyt tarthat ott az ember, amit garantálok, hogy legalább olyan halálos, mint egy kibiztosított kézigránát, de a fegyverhosszba belekötnek.
És persze az sem kelt senkiben gyanút, ha valaki hangtompítót rendel egy távcsöves puskára. Nekem ne akarja már bemagyarázni, hogy vadászni akar vele, mert azt akár hangtompítás nélkül is megtehetné. Nem beszélve arról, hogy a figura arca végig ki volt takarva. Az most vagy egy hatásvadász hülyeség volt, hogy a hozzám hasonló hitetlenek is elhiggyék a szituációt, vagy valamelyik hangmérnök állt be a szerepre.
Komolyan, én irigylem az amcsikat, hogy szinte bármilyen fegyvert tarthatnak, vagy ha nem is tarthatják, de minimum kipróbálhatják. Olyan fegyverekkel lövöldözhetnek kislányok, amiket én max csak képrõl fogok csak látni.
Ennek ellenére szerintem van egy határ. Márpedig hangtompítót eladni mindenféle kérdés, vagy engedély nélkül, már az ostobaság határán is túlmegy. És bizony ezt sugallja a mûsor, hogy nyugodtan bemehetsz és vehetsz hangtompítót bármilyen fegyverre(aztán csodálkoznak, ha valami bekattant washingtoniak levadásszák a fél várost).
Egyébként a mûsortól többet vártam, detto ugyanaz a szerkezete, mint az Amcsi fegyvereknek, kis családi viszálykodás, mûhelyen belüli balhézás, véletlenül mindkettõnél van egy plázapicsa sarj, meg a többi ökörség. Ezt a Discovery azóta csinálja, mióta a Teutul-ék befutottak.
Nem mondom, hogy ez a legalja, de már közelítenek felé, nagyon eltértek a jó mûsorok gyártásától és egyre többet szólnak bele az eseményekbe. A nézettség érdekében minden részbe belevisznek egy fordulatot legalább, ami nemcsak, hogy gyanús, de teljesen eltérnek az adott mûsor valódi tartalmától, átcsapnak reality-show-ba.
Nagy kár ezért a csatornáért.
roogdky niombahn 2012 júl. 29. - 15:30:10
(3/8)
Kellett nekem poénkodni!
A következõben jött az

_AK_ _PISZTOLY_!

(besza-behu)
roogdky niombahn 2012 júl. 28. - 21:59:43
(2/8)
Már megint a fordítás!
Egyszerûen elviselhetetlenül szar! Ki az a barom, aki fegyverekrõl szóló szöveg fordítását olyanra bízza, aki nem tudja, hogy a Thompson Submachine Gun ("Tommy gun") az _NEM_GÉPPUSKA_ B+!!!!
Mikor jön majd a Kalasnyikov légvédelmi rakéta?
Ford Mustang 2011 nov. 21. - 02:52:21
(1/8)
Jó kis sorozat, nem semmi a kalasnyikov a hangtompítóval.