Emily87 2009 febr. 03. - 19:28:00
(2689/2999)
Szia... Demokraciaban elunk es mindenki elmondhatja a velemenyet ez igy normalis, sot meg azt is megertem hogy nem vagy oda a gay-ekert, engem egyaltalan nem zavar, es nem bor szin, vallas vagy mit tom en olyan dolgok alapjan valaszton ki a barataimat hogy peldaul mit csinalnak a haloszobaban.

Lenne viszont egy kerdesem, mit tennel abban az esetben ha megtudnad h egyik legjobb baratod/rokonod/kollegad , akit nagyon tisztelsz es birsz egy napon azt mondja hogy gay, valtoztatna ez azon valamit, hogy milyen ember? Nem ugyanazok a tulajdonsagai maradnanak mint ahogy megismerted ?

En decemberben tudtam meg h egyik legjobb baratom, a srac szuperul nezki, sok csaj alma, meleg... so what... szamomra ugyanaz az ember maradt!

A sorozatrol viszont annyit (ha egyaltalan nezed) ne a szexualis konotacioju temakra figyelj hanem maga a karkterekre es a story-ra ha ezt megprobalod meglepodsz h egy mennyire intelligens , meresz olykor vicces sorozat.

P.S. I SUPPORT GAY LOVE ;)
maya69 2009 febr. 03. - 17:56:46
(2688/2999)
Ha nem tudod elfogadni a homoszexualitást, rendben van. Mi elfogadjuk a véleményedet, mert toleránsak vagyunk a másként gondolkodókkal. De kérlek, inkább magadban zsörtölõdj (ha egyáltalán ez a dolog ér annyit). Az én véleményem szerint ezt a kis tyúkszaros 70-80 évet, ami a Földön adatik, mindenki úgy élje le ahogy szeretné: heteroként, homoként, biszexként, leszbiként...
10/10
ms0304 2009 febr. 03. - 16:47:01 10/10
(2687/2999)
Csak egyet mondj meg! Mi a fészkes fenének bosszantod magad , és minket ezen a fórumon? Azt hittem, már rég lemondtál róla, hogy a mi kellemes társalgásunkba belefájdalmaskodj! Hagyj minket békén!
X-edszer mondom: Ez egy filmsorozat fóruma. Akkor szólj bele (logikus, nem?) ha láttad a filmet és van róla, a szereplõkrõl véleményed. Ha csak úgy általában útálod a buzikat, van még néhány tízezer fórum, amibe beleköphetsz!
A filmsorozatról írj!!!
10/10
ms0304 2009 febr. 02. - 20:10:56 10/10 Előzmény fuge7
(2686/2999)
Buzi, vagy nem, Lin sokat jelentett Briannek mindig.
"Volt néhány lehetõséged". " Úgy emlékszem, éltem is vele néhányszor".
"Szívesen megb...talak volna, de féltem, hogy a szeretõd leüt". "Átadom az apai jogomat, hogy a fiam olyan családban nõjön fel, ahol a társak szeretik egymást." Vagy amikor Mikey-Mel vita miatt ki akarják iktatni a kislány életébõl és hozzá hasonlóan dörzsölt ügyvédet fogad föl Lin védelmére.
A legkedvesebb, az összetartozást leginkább mutatja amikor az óvodai fölvétel miatt házaspárt játszanak. Igazi "férjesen" kiöltözik, de amikor eljátssza a túzoltósisakkal a kis hülyeségét, akkor látszik, milyen jó apa válna belõle, ha...
Giada 2009 febr. 02. - 14:17:35 Előzmény Emily87
(2685/2999)
én is nagyon bõgtem rajta, akárhányszor újranéztem.. ilyen pedig ritkán van nálam.. egyszer kétszer, nagyon ritkán 3-szor, de ahoz már olyannak kell lennie, viszont nem túlzok, ha azt mondom, hogy a sorozatot vagy 3-szor láttam egybe, részeket, részleteket belõle mégtöbbször, de azt a részt nagyon-nagyon-nagyon sokszor láttam, fõleg mikor depressziós kedvem van akkor kapom elõ, az pedig elég sokszor van, de egyébként is rengetegszer, és minden alkalommal ülök elõtte és potyognak a könnyeim..
10/10
fuge7 2009 febr. 01. - 20:30:42 10/10 Előzmény Emily87
(2684/2999)
ez a beszélgetés is a keretes szerkezet része, de ezt már korábban is leírtam, hogy a 101-ben is amikor a kórházban vannak, és Mel elmegy jégkockáért, és beszélget a Linds és a Bri, és akkor mondja neki, hogy "Pán Péter, úgy látszik felnõttünk", erre mondja neki a Bri, hogy "óó, ne, Wendy, azt mondtad sose növünk fel"... aztán az utolsó részben ez, hogy "Wendy, azt mondtad sose hagysz el"... :'( olyan szomorú...

és az is keretes szerkezet, hogy az elején egy napon érkezik Gus és Justin is az életébe, és a végén egy napon mennek el tõle. :(

úgy bírom az ilyen kis isméltõdõ motívumokat a sorozatban! :)
Emily87 2009 febr. 01. - 18:41:02
(2683/2999)
Megint ujra neztem a veget... annyira komplex, szomoru es csodalatos...
Brian elvesziti elete legfontosabb 3 szemelyet, es megis nyer valami megfontossabbat, szerelmes lesz, es nem kell neki senki mas csak Justin, ami kozottuk van az csak ido, de tudjak hosz szeretik egymast.

"No apologize - No regrets"
egyszeruen fenomenalis :(( !
10/10
ms0304 2009 febr. 01. - 15:48:04 10/10
(2682/2999)
Nagyon szép jelenet volt. Utána,amikor a búcsúzásnál Brian behajol az autóba a fiához, (Vicet idézve) egy könnycseppelt is véltem látni Brian Kinney szemében.
Emily87 2009 febr. 01. - 14:35:39
(2681/2999)
S meg valami, elbogtem magam akkor amikor Linz es Brian bucsuznak "No regrets..." es a parkban mikor mondja Brian Linznek hogy nem akarja elvesziteni.

"I don't want you to go Wendy"
" I have to Peter".

Ugy bogtem mint egy kiscsoportos :(
Emily87 2009 febr. 01. - 14:33:59
(2680/2999)
Mennyire igazad van Melrol... nekem nagyon tetszik az a reszlet az 5. evadbol amikor gratulal Briannak es Justinnak, azert ott megis lehet latni hogy ez a csapat egy csalad... igen vannak ellentetek es beszekedesek mint minden csaladban de szeretik egymast.

Nem talalom a youtube-on azt a reszletet amikor Brian elmegy a lanyokkal cuccokat vasarolni a padlas felujitasara, es Mel letamadja a parkoloban s azt javasolja hogy Justinnak vegyen pl rozsat szuletesnapjara, ha valakinek meg van vagy megtalalja ad egy linket pls ?
Koszi