grozsa11 2010 ápr. 21. - 10:41:57
(1/1)
1. Eger - Káposztás cepeleves
2. Szépasszonyvölgyi báránysistergõs
3. Mosonmagyaróvár - Magyaróvári borjúszelet
4. Parád - Tárkonyos mátrai vadmalacleves
5. Tök - Töki pompos
6. Szeged - Szegedi ponty-halászlé
7. Makó - Makói töltött hagyma
8. Gyula - Mályvádi vadraguleves libatepertõs galuskával
9. Nyíregyháza - Borjúbordák Krúdy-módra csirkemájrizottóval
10. Esztergom - Sörben sült csülök szalvétagombóccal
11. Hódmezõvásárhely - Túróstáska leves
12. Balassagyarmat - Ipolyparti pulykacsemege
13. Aldebrõ - Sváb tökszár (krickrafli)
14. Mátraderecske - Palóc gulyás
15. Szentendrei sziget - Harcsapaprikás túróscsuszával
16. Veszprém - Õsmagyar pörkölt
17. Zebegény - Savanyúkáposztás tészta füstölt kolbásszal
18. Sitke - Pulykanyak-leves
19. Pulykahússal töltött kelkáposztalevél
20. Pápa - Pápai hústekercs
21. harkány - Csevapcsicsa
22. Betlér - Vegyes vadpörkölt erdei gombával
és bazsalikomos csipdeltkével
23. Lillafüred - Zöldséggel töltött pisztráng
24. Keszthely - Aludt tejes prósza
25. Kaposvár - Aszalt szilvával tûzdelt somogyi szarvasgerinc
26. Szolnok - Alföldi gulyás
27. Szolnoki túrós palacsinta
28. Tatabánya-Bánhida - Szlovák tüzes hús
29. Sárospatak - Nemes Ölveti Menyhért uram címeres csukája
30. Szerencs - Szalagos fánk
31. Jászberény - Pandúrgulyás velõvel
32. Õrség - tejfölös dödölle