7/10
InteriorLulu 2023 máj. 31. - 18:31:38 7/10
(3/3)
Bár sok, laikusok számára is feltűnő hülyeség van benne akár magukat a robotokat, azok működését nézzük, akár mondjuk az orvosi teamet, az ottlétüket illetően, valamint persze az AI fejlesztése-fejlődése bármilyen szédítő tempóban halad is, nem most jutunk el oda, amit a filmbeli 4-es robot produkál, szóval mindezzel együtt is elég tisztességesen összerakott film.
Általában elég feszes, nagyjából izgalmas is, a CIA-s őrnagy McDonough kivételével nevenincs színészek is korrektek, és a 18-as karika sem véletlen, néha elég véres és brutális ugyanis. Pláne mindez ahhoz képest, hogy a Mark Toia nevű rendezőnek, egyben társfogatókönyv-írónak ez az első nagyjátékfilmes munkája.
Sz. Péter 2023 máj. 27. - 22:37:14 Előzmény ::_span_::
(2/3)
Ez a film csak fikció, nem a jelenünk valósága. ;)
5/10
::_span_:: 2023 máj. 27. - 10:52:52 5/10
(1/3)
Jelenünk valóságában a Nasa szívverés érzékelője 9 méter zúzott törmeléken és 6 méter tömör betonon keresztül érzékeli az emberi szívverést. A film alkotói erről vélhetően nem olvastak. A kép egyébként rendben lenne.

A film magas pontszámának egyik oka az, hogy arra van felépítve a cselekmény, hogy bujkálnak a film által elképzelt szupertitkos világverő csúcstechnológiás robot elől, aki lábnyomokat elemez a dzsungelharcban és ha valaki eldobja, ami a kezébe kerül, akkor elindul a koppanás irányába. Sértetlenül állja a kézifegyverek tűzerejét, de az ezekkel rátámadó célpontokra tüzelve olyan sokszor lő mellé, miközben azok eltalálják, hogy elfogy a lőszere és az egész azzal van "elintézve", hogy itt tart a fejlesztése, majd a végén láthatjuk, hogy mégsem itt tart, mert legyártottak már belőle egy hangárnyit.