Téma: A hálózat

J 2013 ápr. 03. - 18:51:58
(5/5)
Na a 2. rész feléig bírtam, miután az egész film azzal telt, hogy ismét név szerint (már másodszor) bemutatják a szereplõket. Ez ment 30 percig, másodszor!!! 2/10
greghouse 2011 máj. 30. - 00:39:17
(4/5)
Én nem tudom: vagy túl késõn adják, vagy én vagyok hülye, de nekem elég zavaros az egész.
Mármint ki kicsoda, mi a fenét is akarnak, és egyáltalán mire megy ki az egész és kit érdekel...
Quarker 2011 máj. 15. - 18:10:37
(3/5)
"Világot behálózó terrorista szervezetek"... jujj de komoly. Van még valaki, aki ezt elhiszi? Szánalmas próbálkozás az emberek félrevezetésére.
greghouse 2011 máj. 15. - 16:49:39 Előzmény Judgement
(2/5)
Ez így van. Addig kell ütni a vasat (jelen esetben az iszlámot) amíg meleg, és ehhez a magyarok szépen asszisztálnak.
Itt még sokan azt sem tudják, hogy az iszlám nem ugyanaz mint az arab. Egyrészt az iszlámhívõknek csak kb. EGY ÖTÖDE él arab országban, a többi a nagyon népes indonéziában, indiában, Iránban (ami ugyebár nem arab, hanem perzsa), Nagy Britanniában, Franciaországban, Németországban, Kínában, és persze az Egybesült Államokban.

Dehát most azt halljuk, ami arab az iszlám, ami iszlám az gonosz, ellenségkép mindig kell egy nagyhatalomnak. Fõleg ha olaja van.
Mi sem szeretjük, ha Bukarestet tekintik magyar fõvárosnak, vagy mint egy mai amerikai filmben a magyar csellistát Jáneknak hívják.
Judgement 2011 ápr. 17. - 01:23:23
(1/5)
Hát ez borzalmas. Végtelenül ledegradált és eltorzított valóságképre támaszkodó sablonos vacak, irreális és hatásvadász párbeszédekkel és cselekménnyel.
A színészi játék de fõleg a felemás erõltetett magyar szinkron még egy mínusz pont, egy rakás antipatikus helyenként infantilis tenyérbemászó karakterrel körítve, mélymoralizáló nagymonológokkal amik szinte smirglizik az ember agyát.
Mellesleg a 24, a gonoszarabterroristás vonalat mérföldekkel érdekesebben és több feszültséggel tálalta.
Lerágott csont, akit egyáltalán még érdekel ez a vonal láthatott már ezerszer jobban kivitelezett megoldásokat is ebben a témában kár pazarolni rá az idõt.
Mellesleg néha a kevesebb több...átkapcsoltam a Family Guyra.