Téma: A Hídember

kolibri 2007 okt. 07. - 18:57:02
(9/189)
Szerintem ez a film nem méltó Széchenyihez. Olvastam az életrajzi könyvét, és felháborított, ahogy itt bemutatták. Nem Eperjes Károlynak kellett volna eljátszania, mert borzalmas ripacs. Nem bírtam végignézni. Pedig még velem nem fordult elõ, hogy kijöttem volna filmrõl!
kispalissaci 2007 okt. 06. - 16:28:16
(8/189)
hmm
Caline 2007 okt. 06. - 14:13:05
(7/189)
Szerintem ez a film NEEM jóó! Szörnyû, unalmas, vontatott. Az egyetlen dolog, amit megjegyeztem belõle, az Kováts Adél õrült szerepe.
Dorkateo 2007 szept. 29. - 19:12:36
(6/189)
Szerintem egy kicsit rendet rak(hat)ott a fejekben ez a film.
Széchenyit már nem csak a 'legnagyobb magyar'-ként, egy szoborként vagy utcaként képzelhetik el a gyerekek (felnõttek), hanem hús-vér érzõ emberként, aki szeretett, szenvedett, harcolt és mellesleg a fontos dolgokról nem csak beszélt. Csak úgy egyszerûen megtette.
Zseniális, mennyire tudta, mit kell tennie. Bár én tudnám ilyen jól, mi a dolgom.
Én meg Szamócával vagyok elfogult. Nagyon illik hozzá a szerep, kicsit különc, kicsit fanatikus.
sipka 2007 szept. 28. - 20:37:38
(5/189)
Ezt a filmet egy iskolai mozilátogatás keretében sikerült megnéznem. Amúgy nyilvánvaló, hogy csak ilyen, vagy ehhez hasonló a történelem órákhoz valamiképpen segítséget adó, a szellemi agykapacitásomat valamilyen szinten megnövelõ alkotásra rángatnak el a tanárok, nem pedig egy akcióval telített, káromkodásokkal teli, szórakoztató "movie"-ra. Mondjuk annyira nem volt rossz.. CSAK UNALMAS VOLT!!! (De ez az én véleményem, hisz lehet hogy valakinek meg túlságosan is "pörgõs" filmként maradt meg az emlékezetében :) Nem tudom, de nekem olyan lassúnak tünt az alkotás, mintha 4 órás lett volna. De nem csak ez volt az egyetlen zavaró tényezõ... Hanem az, hogy magaságomat tekintve én már "hegyi levegõt" szívok.... S ezért (hogy a mögöttem ülõ embernek nevezett "állatok" is lássanak valamit), úgy összekellett görnyednem, mintha csak az "Ébredések" címû filmbõl léptem volna ki, mint "Robert de Niro" az öntudatlan, tetszhalott szerepében. S így kellet végig ülnöm majdnem 2 és fél órát!!!!! Mit ne mondjak, a lábamat a film végére már meg sem tudtam mozdítani... Sõt úgy leizzadtam, mintha kínvallatáson lettem volna. Amikor haza érkeztem, meg is kérdezték a szüleim hogy: "Veled meg mi történt?"
Erre én: "Különbözõ zavaró tényezõk mellett MÜVELÕDTEM." :) Hát lehet, hogy osztály kísérett nélkül jobban bírtam volna eme alkotást.....
perry 2007 szept. 28. - 19:20:12 Előzmény L!ttleP!nkie
(4/189)
Szerintem sem , bár én elfogult vagyok Bereményivel. :)
L!ttleP!nkie 2006 okt. 10. - 16:23:18
(3/189)
Szerintem nagyon nagy film, az Uránia moziban láttam, a közönség a végén állva tapsolt...azért ez jelent valamit...sosem tapasztaltam ilyet...
amatõõr 2006 aug. 04. - 11:17:35
(2/189)
Szerintem sem.
7/10
Newcastle United 2006 aug. 04. - 10:44:43 7/10
(1/189)
Annyira nem rossz film.