9/10
Redfield 2006 aug. 03. - 20:25:26 9/10
(257/817)
Szerintem meg direkt nem árulják el, hogy mi az a hely, csak érzékeltetik, hogy a rajzért ment oda.
glint 2006 aug. 03. - 19:39:47
(256/817)
Húúú képzeljétel el...most mondta öcsém egyik haverja, h az egyik ismerõse a moziba dolgozik és egy ezresért lehet h tud nekem szerezni egy karibos óriásposztert!!!! Ezt tök jó...remélem sikerül neki....
ÁÁ nem vagyok fanatikus...:PPP ...nah jó igen, de itt a legtöbbetek az... :)))))))))
glint 2006 aug. 03. - 19:05:43
(255/817)
Az biztos, h ebbe a leghelyesebb...jaj asszem pár napja elkezdtem nézni a Félelem és reszketés Las Vegasban, mert h olvastam, h abba is õ játszik...hát naon kiábrándító film volt...hogy néz ki már benne Johnny?? Bocsi attól aki szereti azt a filmet, de nekem naon nem jött be...grr...kiráz a hideg..szal télleg maradjunk abba, h Jack Sparrow kapitányként a legjobb :D
glint 2006 aug. 03. - 19:00:36
(254/817)
Nézegettem az angol oldalakat, azt oan poén volt megnézni a színészeket, h civilbe hogy néznek ki...pl. Davy Jones vagy Bill Turner...oan vicces volt...vagy Tia Dalma..
Jaj pont tegnap néztem az 1. részt azt oan poén volt a vége, mikor felsorolják Jack bûneit, azt mondja h "Jaa tényleg" ..de az az arckifejezezés...:D ...igaz h már vagy 20x megnéztem, de még mindig oan jót tudok röhögni rajta.
Pamacs1 2006 aug. 03. - 18:57:34
(253/817)
Én nem láttam a filmet de biztos klassz.
Mert amiben Jonny játszik az mindig klassz bár én az összes vele látott filmje közül a Karib Tenger Kalózai sorozatot szeretem a legjobban, szerintem abban állati jól játszik és (szerintem abban a filmben a leghelyesebb is):))
glint 2006 aug. 03. - 18:54:03
(252/817)
Ez jó!! Reméljük oan is lesz...trilógia díszkiadás ..oan kell nekem is :D
Jah és nekem is Jack a kedvencem, bár ezt már leírtam egy párszor ...És sztem is nagy hülyeség h meleg lenne...a mozgása inkább arivá és poénossá teszi...
A film eleje nekem is zavaros volt, h egyáltalán Jack mit keresett abba a börtönbe, de hát csak kiderül...vagy nem. Jah és az az esküvõ...vagyis majden mesküvõ is érdekes volt.
királylány 2006 aug. 03. - 18:33:54
(251/817)
Ez a pasi!!! Eszméletlen!! Látta már valaki a Síró embert??? Eszméletlen jó film, Johnny egy cigány fiút játszik benne, és annyira jól megvan csinálva! Egy zsidó lányról szól, (II.világháború idején) akinek az apja elmegy Amerikába pénzt keresni. De a kislánynak(kb.6éves) is el kell menekülnie. De nem Amerikába hanem Angliába viszi a hajó, vele hasonló sorsú gyerekekkel együtt, és nevelõszülõkhöz kerül, majd felfedezik az énekhangját... Így kb.16-18 éves korában elkerül Párizsba. Ott ismerkedik meg egy orosz lánnyal, majd Szezárral(Johnny) az operaszinpadon(Johnny nem énekel csak katonát "játszik") bonyolódik tovább a helyzetük...A lánynak végül elkell menekülnie mert jönnek a németek! De a fiú marad, hogy harcoljon a családjáért! És ekkor búcsút vesznek. Ezen az estén Szezár elsírja magát(annyira jó) és alány Amerikába indul, de a hajót lebombázzák, a barátnõje meghal de õ túléli, és végül megtalálja Amerikában az édesapját. Nagyon jó a filmnek a zeneválasztása is Bizet:Gyöngyhalászok és amit énekel a lány az Purcell: Dido és Aeneasc. operájából Dido búcsúáriája.(Hát szerintem azért egy kicsit túlzás méga film elején hogy a lány 6-8évesen is ezt énekli, ezt a nagyon nehéz áriát amikor ezt felnõtt érett nõk énekli...). De nagyon jó film!!! Nézzétek meg!!!:)
9/10
Redfield 2006 aug. 03. - 16:55:08 9/10
(250/817)
mellesleg kicsit emlékeztet a November Rain c. számra, innen is jött az ötlet, hogy jelképes kapcsolatban állnak.
9/10
Redfield 2006 aug. 03. - 16:53:46 9/10
(249/817)
Szerintem tökéletesen passzol a végéhez. Mintha az eleje fejezné ki a vége hangulatát a leginkább... Lehet, hogy ez volt a céljuk a zord, szürke, magányos megjelenítéssel... ti mit gondoltok?
lilcso 2006 aug. 03. - 16:33:10
(248/817)
na ez jó:))
ki értette egyáltalán? mondjuk nem mintha lényeg lenne, de az elején kicsit gyorsan történtek az események és nehezen lehetett követni... meg mondjuk az egész film alatt, de akkor már lehetett követni...:)) sztem olyan volt, mintha lekéstük volna az elsõ 10 percét a filmnek... így kicsit értelmetlen volt 1-2 dolog...
meg nekem még az merült fel, h az elején amikor elizabeth várta sírva willt az esküvõjén és mindent eláztatott az esõ meg minden, hol voltak a vendégek?? miért csak a csajszi volt ottt? vagy ez ijen "titkos esküvõ" akart lenni v mi? mert voltak ott kották tehát gondolom vendégeknek is kellett lenniük, de egyedül szomorkodott ott, és tom h ez már teljesen részletkérdés de engem akkor is zavart... :)
tyg 2006 aug. 03. - 16:23:55
(247/817)
pont ez az, ami nekem sem volt tiszta...hogy mi volt az a börtönös dolog?és miért pont ott volt a rajz a kulcsról?
lilcso 2006 aug. 03. - 16:05:02
(246/817)
én nem hiszem, h a végéig kell a felbukkanására várnunk mivel õ a fõszereplõ... és ha hosszú ideig is tart elizabethéknek mire megtalálják a világ végét TUTI h jack nem malmozik addig a kraken gyomrában... kivágja magát v mittomén de kísértetiesen hasonlít a pinokkióra:)) csak nincs vele gepetto bár ki tudja kivel találkozik....

egyébként nekem a film elején nem volt tiszta, h h került abba a koporsóba a jack, de kétségkívül poén volt:))) szegény varjú....:P ugye akkor szerezte meg azt a rajzot a kulcsról? de mit keresett abba a börtönben v hol?....
tyg 2006 aug. 03. - 13:14:03
(245/817)
Azért, mert akármilyen régi hozzászólásra válaszolsz, azt a legfrissebb hozzászólásként jeleníti meg:)
Pamacs1 2006 aug. 03. - 12:51:17
(244/817)
A többiek akik nem értenék hogy miért írok olyat ami nem az elõzõ üzenethez kapcsolódik annak bocsi ez csak egy válasz volt egy jóval korábban feltett kérdésre nem értem miért ide rakták be?!
Pamacs1 2006 aug. 03. - 12:47:01 Előzmény tyg
(243/817)
Szia!
Én is imádom Jack-et szerintem is õ a legjobb.
De sajnos úgy néz ki valóban csak a végén fog szerepelni ha csak a többiek nem jutnak el elõbb a világ végére és ha már visszahozták akkor már vele folytatódik a történet.
A magam részérõl én nagyon remélem hogy így lesz:))
tyg 2006 aug. 03. - 10:47:26
(242/817)
hát ja:)
Pamacs1 2006 aug. 02. - 21:00:47
(241/817)
Sziasztok!!!
Szerintem hogy Jack meleg lenne tiszta hülyeség!
Már 2-szer láttam a filmet (amúgy nagy rajongója vagyok) és egyáltalán nem jutott eszembe hogy Jack meleg.
Amúgy én is osztom azt a véleményt hogy egy kicsit femini stílusa van, de ettõl szerintem jobb és hitelesebb lesz az alakítása és az emberek akik elõször látják a filmet inkább röhögnek ezen a stíluson és nem az jut eszükbe hogy Jack meleg.
Szerintem...
jimmykalóz 2006 aug. 02. - 18:02:24
(240/817)
Max abból jöhet,hogy Jacknek elég femini stílusa van(járás,kézmozdulatok).
De ez szerintem tök jó,így hiteles,és egyeltalán nem jutott nekem eszembe,hogy ratyi lenne:D
Ráadásul minden tortugai lukat megtett már...:)
Nem tom mire jók ezek a kritikák,néha ár nagyon eltévednek
tyg 2006 aug. 02. - 16:37:24
(239/817)
olvastátok már a porton található 3 db kritikát?elég érdekesek...az mibõl jön, hogy Jack félmeleg??nekem ez nem nyilvánult meg sehol a film során...
willturnerfanlány 2006 aug. 01. - 15:59:13
(238/817)
sziasztok alig várom már hogy úlra megnézhessem a karib2-õt tök jó!!!