lilcso 2006 aug. 27. - 21:55:47
(417/817)
nahhh.... most elmondom sztem mi kizárt ezekbõl:)))) v legalábbis mi nem passzol annyira:)) :

Jack egy szigeten van a Gyönggyel... >> sztem ez eleve kizárt, mivel 1. egy polipkarú óriásizében van és 2. a fekete gyöngyaz nincs nála v vele [télleg mi történt a filmben a fekete gyönggyel??]

Sao Feng beleszeret Elizabeth-be.>> nah ez nem kizárt, de az azért már kicsit túlzás lenne nem? 3an is.... bár... szerencsés lány:)))))

Barbossa a végén megmenti... >> pfff h lehet 2x meghalni??

Lehet, hogy kiderül, hogy Jack és Will távoli rokonok.>> jajj fúúúj :SSSSSSS

meg közben az eszembe jutott, h a katonák amikor letartóztatták elizabethet meg willt megfosztották õket a nászéjszakájuktól.....:PPPP és ha jól emlékszem, akkor nem is pótolták még be, úh ki tudja, h ki lesz a partnere a 3. részben?:PPPP
sztem egyébként jack iránt többet érez mint annyit h tetszik neki, mert az 1. részben még a végén amikor kérdezte tõle az apja, h egy kovácsinashoz akar e hozzámenni (v vmi hasonló....) akkor azt mondta, h õ egy kalóz... és jack IS egy kalóz:))))))) ellenben willel, aki inkább csak egy lightos kalóz.....
glint 2006 aug. 27. - 18:16:06
(416/817)
A 3. részbõl pár infó: (aki nem akarja tudni, ne olvassa el)
Jah és nem tom, h ebbõl mennyi igaz és mennyi nem.
- Tehát Jack eladja Sao Feng-nek (a kínai kapitánynak) Elizabeth-et, és azt hazudja neki, hogy Lizzy Kalüpszó, a tenger istennõje, vagy ninfa (ezt nem tudom) és Sao Feng ezért viszi el.
- Jack egy szigeten van a Gyönggyel, és miután Barbossáék odaérnek nem akar velük menni mert élvezi a nyugalmat, de Barbossa megzsarolja, hogy akkor viszi a Gyöngyöt, erre Jack velük tart.
- Jack-et Barbossa menti meg a Tisztítótûztõl, ugyanis Jack éppen beleesne, mikor Barbossa megmenti. Jack megmondja neki, hogy õ nem tette volna meg érte, erre Barbossa csak annyit vág rá: nem találkozott a tengeri teknõsökkel .
- Willnek választania kell, hogy kit mentsen meg: vagy az apját, vagy Elizabeth-et.
- De lehet, hogy Elizabeth-nek kell választania Jack és Will között.
- Sao Feng beleszeret Elizabeth-be.
- Barbossa a végén megmenti Jack életét, de aztán meghal.
- Lehet, hogy kiderül, hogy Jack és Will távoli rokonok.
- Norrington admirális(!!!) és Lord Beckett csatlakoznak Davy Jones-hoz, és el akarják kapni a kalózokat.
- Az egyetlen ok, amiért Will elindul megmenti Jack-et csak a hajó, amivel reméli, hogy megmentheti az apját.
(Ezt egy másik fórumon találtam.)
glint 2006 aug. 27. - 18:14:00
(415/817)
Sztem Lizzy Willt szereti. Jack csak tetszik neki meg kíváncsiságot érez, h mien lehet egy kalózzal. De sztem is összeillik Willel. Mint ahogy már korábban írtam, Jacknek jobb lesz egyedül. A facér Jack szerepe jobban áll neki. :))
Andi16 2006 aug. 27. - 15:15:53
(414/817)
Jah téleg ez is fura hogy Elizabeth most a Jeck-et szereti vagy Williemet mondjuk szerintem nem illenek össze csak együt jópárost alkotnak.
willturnerfanlány 2006 aug. 27. - 11:35:16
(413/817)
hát mindkettõ naon tetszett de talán az elsõ egy indiripindirit jobban mert nem hagytak rengetzeg kérdést nyitava és mert elizabeth a megfelelõ hapsival smárolt,ja és mert akkor jack még élt
Andi16 2006 aug. 27. - 10:02:37
(412/817)
Majd meg látjuk, de neked melyik rész tetszet jobban az elsõ vagy ez?
willturnerfanlány 2006 aug. 27. - 09:28:05
(411/817)
ki nem?
:D
de tuti hogy nem tudják kiszabadítani az elején mert akkor még nem kapunk magyarázatokat meg ilyesmi bárt ki tudja...
Andi16 2006 aug. 27. - 08:34:08
(410/817)
Én meg remélem az elején már és anyira várom hogy 2007 legyen:D:D
willturnerfanlány 2006 aug. 26. - 15:30:14
(409/817)
tényleg s**r hogy meghalt remélem a felénél már kiszabadítják mertt akkpor nem lesz olyan vicces a film :(
Andi16 2006 aug. 26. - 12:24:00
(408/817)
Tudom hogy a 3-adik részben tuti fog szerepelni csak olyan rossz érzés hogy itt olyan mintha meghalt
Pamacs1 2006 aug. 26. - 10:56:13
(407/817)
Szio!!
Megnyugtatàsodra közlöm hogy valoszinüleg nem halt meg.
Mert az hogy a vilàgvégére került még nem jelenti azt hogy meghalt szerintem...
De ha ugy is lenne ahogy mondod akkor a többiek elmennek érte és vissza hozzàk tehàt a 3. részben màr biztos fog szerepelni.
Andi16 2006 aug. 26. - 09:50:58
(406/817)
hello!!!
Anyira jó ez a második rész még az elsõt is lekörözte. Csak szomoró vagyok hogy "meghalt" Jack a végén:(
lilcso 2006 aug. 25. - 16:47:02
(405/817)
na sztem ez az a kérdés, amiben úgyse fog senki soha egyetérteni :)))))
én mindenesetre jack karjaiba küldeném swann kisasszonyt:))))
de az a szöveg, amit a börtönbe lenyomott :DDDDDDDDD:PPPP pláne, h a kormányzó is ott volt:PPP kis pajzán.....
willturnerfanlány 2006 aug. 25. - 10:13:35
(404/817)
hé glint.bár utálom ha nyálasnak nevezik willt de ha nem néztem meg volna annyiszor a kettõt és nem bírnám az összes szereplõt úgy ahogy van azt mondanám legyen jackké a lizzi
de sztem az eredeti felállás a jó
Pamacs1 2006 aug. 25. - 09:29:36
(403/817)
Nem értem mi ez a sok fura izé a szövegemben.
Làttam glint hogy a tiedben is van de miért nem hajlando kiirni a szöveget????
Pamacs1 2006 aug. 25. - 09:27:46
(402/817)
Szio mindenkinek!!!
én is hazajöttem ugyhogy most màr mindennapos vendég leszek...(remélem)
Olvastam hogy a film zenéjéröl beszélgettek.
Hàt ehhez a témàhoz sajnos nem nagyon tudok hozzàszolni mert nem igazàn tudom a szàmok cimét de a magam részéröl nekem nagyon tetszett a màsodik rész zenéje legalàbb annyira mint az elsö. De azért természetesen az elsö rész zenéje is klassz ;)))
glint 2006 aug. 24. - 21:18:51
(401/817)
<a target="_blank" href="http://www.youtube.com/watch?v=sCRvxMvM_Ak&amp;search=Jack%" title="http://www.youtube.com/watch?v=sCRvxMvM_Ak&amp;search=Jack%">www.youtube.com</a> 20Sparrow%20Will%20Turner%20Elizabeth%20Swann%20Narutofan4 4%20Pirates%20Of%20The%20Caribbean%20Slideshow%20Johnny%20 Depp

Ez meg csak erõs idegzetûeknek. Barbie-karib...naon durva...
glint 2006 aug. 24. - 21:14:46
(400/817)
Letöltöttem a karib 2-õt szinkronosan:)
Jah és így jobban belegondoltam, rájöttem, h nem is lenne jó ha Jack Lizzyvel jönne össze. Mármint Jack független, szabad ember. Nem állna jól neki az a hõsszerelmes, nyálas figura. Az sztem megmaradhat Willnek. Neki úgy is jobban áll. (bocsi a Will rajongóktól)
lilcso 2006 aug. 24. - 19:02:01
(399/817)
ahhoz képest, h nem szeretsz ijenekbe belemenni, elég hosszan fejtetted ki a vélemyéned:)) ami persze nem baj, de ez mindenesetre nem tény amit írtál, mert mint említetted általában a vitázó felek elfogultak...
az meg a másik, h azt vesszük, h mijen filmhez ír zenét vki... pl. posiedon (2005) sztem a világ egyik legszarabb filmje, a szereplõk közül csak az nem idegesít, aki nem beszél (tehát aki halott), és az egyetlen dolog, amire felefigyeltem miközben néztem, a zenéje... amirõl utóbb kiderült, h badelt komponálta, szóval nem hiszem, h az határozza meg a munkásságát, h mijen minõségû filmekhez ír zenét...
zimmer se a thelma &amp; lousie-zal kezdte....
na mind1... azt persze nem tagadom, h zimmer a világ egyik -hangsúlyozom egyik! - legjobb (film)zeneszerzõje... az oroszlánkirálynak a zenéje máig a kedvenceim között van:)))
(jah egyébként a ktk1ben nem zeneszerzett, csak producer volt)
tyg 2006 aug. 24. - 15:42:37
(398/817)
a köszke az esetleges válaszokra vonatkozik:)