tyg 2006 aug. 24. - 15:41:37
(397/817)
gondolom hülye kérdés (nem mintha ez tõlem szokatlan lenne:)), de a port fórumra lehet egyszerûbben belépni, vagy csak a mozi menüponton keresztül, úgy, hogy rákattintok egy filmre, és annak a fórumán keresztül próbálkozok?mert ez elég hosszadalmas...köszke:)
kittyc@t 2006 aug. 24. - 12:07:30
(396/817)
Szijasztok!
Nekem spec nagyon tetszett a 2. rész!!:) Csak az a rossz benne h a végét nagyon levágáták mintha elfelejtették volna befejezni és ha másért nem akkor csak ezért is várod a 3. részt ami még jó pár hónap múlva lesz szóval addig be kell érni ezzel:P Minden esetre nekem az 1ik kedvenc filmem:P a moziplakát is itt lóg a falamon:)
willturnerfanlány 2006 aug. 24. - 11:07:37 Előzmény glint
(395/817)
légyszi küld át az msnem zitakriszti@hotmail.com
marmyk 2006 aug. 24. - 10:49:03 Előzmény lilcso
(394/817)
Fúúúú, ilyen eszmecserébe hogy ki a jobb ki a rosszabb nem szeretek bele menni, mert általában mind a 2 fél elfogult. Viszont szerintem erõsen lehet érezni Klaus munkáján mindenhol a Zimmert, fõleg a karibi egy zenéjében. Oly annyira hogy anno az indexes kritikus a film végéjig azt hitte Zimmer írta a muzsikát hozzá. Én is azt hittem csak a stáblistánál tûnt fel hogy nem Zimmer. Azt hogy zseni meg kérdõjelezném. Meg hogy felülmúlja Zimmert. (Itt csak a díjakat, elmeréseket nézve, jó Zimmer régebben van a szakmájában az igaz). Meg a filmek minõségét nézve, amihez zenéket írtak. Bár lehet, hogy túl fog egyszer nõni a mesterén. De még azt nem tette meg. :-)
glint 2006 aug. 23. - 22:06:58
(393/817)
Oan vicces volt ma (hihi)!! Kimentem a nappaliba...és apukám mit nézett? a Karibot (hihi) ....de az utána lévõ mondat már nem volt vicces...:( ...azt mondta h neki ez túl nyálas film :(
Mind1, nekem attól még az egyik kedvencem, Jack-kel az élen :)
lilcso 2006 aug. 23. - 16:51:03
(392/817)
nah ezt így ilyen konkrétan nem tudom, de ha igaz, akkor az jó, h túltesz a mesterén is zsenialitásban:)))
egyébként lehet, h a 2. részben is csak a háttérben kellett volna maradnia zimmernek.....
glint 2006 aug. 23. - 13:56:15
(391/817)
bocsi! most nézem h timon üzijére válaszoltál!
Csak elõtte a zenérõl dumáltunk és azt hittem arra reagáltál! Még 1x bocsi.
De azt tobábbra is tartom h a legtöbbünk odavan a 2. részért
glint 2006 aug. 23. - 13:53:35
(390/817)
a 2. rész zenéjére gondolsz? mert nekem megvan, szal ha van msned akkor el tom küldeni.
glint 2006 aug. 23. - 13:52:05
(389/817)
Szia!
Mi nem a filmrõl bszéltünk, hanem a zenérõl. Szerintünk a 2. rész zenéje rosszabb. Maga a film naon tetzsik legtöbbünknek!
Anathema 2006 aug. 23. - 13:13:43
(388/817)
Szerintem is rosszabbul sikerült ez a rész... és genyóság volt amit a végén mûveltek, most várhatok hónapokig!
Igazából jobb lett volna ha a készítõk követik a kevesebb néha több elvét... például a malomkeréken való harc az elején még szórakoztató volt, de pár perc után hányingerem lett a kameramozgástól... túl sok akció, túl sok és néha fölösleges poén... a végére már elfelejtettem mi volt az elején. Asszem a folytatásos filmek átka, hogy nem tudják ugyanazt visszaadni, ami az elsõ részben is volt (pl Mátrix). Az elsõ részben még újdonság volt a kalóz-kaland-horror-romantika keveredése.
Mindenesetre Johnny Depp isteni színész, tehetséges, szexi, humoros. Nekem õ a kedvencem.Ha a 3. rész 10szer rosszabb lesz akkor is megnézem miatta.
willturnerfanlány 2006 aug. 23. - 11:14:24
(387/817)
glint tök jó vidik vannak azon az oldalon naon lol.
ja és lilcsó én nem gondoltam azt hogy a fanok minden héten megnézik csak azt hogy több fan van így.
ja és én is hallottam már a dinner reserved és davy jones zenét szupi bár sokkal jobb az elsõ rész zenéje.
nem tudjtok honnan lehetne megszerezni ingyen a többi haNS ZIMMER SZÁMOT?
marmyk 2006 aug. 23. - 08:23:18
(386/817)
Ha jól tudom az elsõ rész zenéjének az írásában Hans Zimmer is részt vett a háttérben. Klaus Badelt az õ tanítványa (ha jól emlékszem).
glint 2006 aug. 22. - 23:01:10
(385/817)
szia lilcso!
örülök, h visszatértél :) Remélem, jól érezted magad az utazáson!
Az elsõ filmzenéje nekem is sokkal jobban tetszik mint a másodiké, de azért azt is letöltöttem.
Jah és megvan a 2. szinkronosan :))
Meglepõdtem, h senki se érdeklõdött a 3. rész után...na mind1
Van egy címem, ahol a 3. filmzenéje hallható zongorán..ha megtalálom a címet belinkelem ide
lilcso 2006 aug. 22. - 20:58:59
(384/817)
yo-ho yo-ho visszatértem!!!:)))
és köszi glint így visszanézve nagyon jól éreztem magam!!!:)))

új háború is lett:))) na jó nem szítom itt a feszültséget:))
de egyébként wtfanlány azt nem tudom, h miért gondolod azt, h vki csak akkor lehet rajongó, ha 3 év alatt 322x nézte meg az elsõ részt... nekem eddig nagyon maximum elejétõl a végéig csak 1x sikerült megnéznem mert annyira rossz minõségben van meg, és inkább nem gyalázom azzal, h úgy nézem... ennek ellenére itt magamban egész derekasan megálltam a helyem amikor glint felhozta azt az aranymedálos kérdést... egyébként is, mi van, ha épp nem volt másnak ideje megnézni minden héten 2003 óta? vannak ám elfoglalt ktk rajongók is....;)

egyébként ki mit szól a filmzenéhez? érdekes arról még nem nagyon volt szó:)
nekem személy szerint az 1. részé sokkal jobban tetszett, és nem azért mert elfogult vok badelt mesterrel:)) na jó lehet... de akkor is jobban tetszett....
viszont ezen az albumon is vannak nagyon jó számok, aki tudja töltse le ezeket, ha még nem tette... ezeket legalábbis mindenképp: The Kraken (2), Davy Jones (3), Dinner Is Served (5), Tow Hornpipes (Tortuga) (7)
a többi nagyon aláfestõ zene ezért sem tetszik annyira.... az elõzõnél sztem még az ijen háttérzenék is elég fülbemászóak voltak...
glint 2006 aug. 21. - 12:50:55
(382/817)
Van egy 10 mondatos elemzésem a karibról. Egy másik oldalon találtam..ha érdekel, akkor írjátok meg...
Jah meg ezen a címem a karib 1-bõl vannak bakik:
<a target="_blank" href="http://www.youtube.com/watchv=gxABByL2exI&amp;mode=related&amp;se" title="http://www.youtube.com/watchv=gxABByL2exI&amp;mode=related&amp;se">www.youtube.com</a> arch=
glint 2006 aug. 20. - 17:18:58
(381/817)
Én is nagy fan vagyok annak ellenére, h "csak" 26x néztem meg, de hát nehogy ieneken összevesszünk...legyen szent a béke:)
Timon 2006 aug. 20. - 13:13:59
(380/817)
Szerintem kár volt folytatni, ez a rész sokkalta gyengébb volt, mint az elsõ. Beleestek abba a hibába, h. mindenáron felül akarták múlni A fekete gyöngy átkát ezzel a folytatással, viszont ez hátrányosan érintette a filmet. Hiába volt rendkívül akciódús, ennek ellenére nem kötötte le a figyelmem. A poénok erõltetettek voltak, egyedül Jack Sparrow karaktere az, ami még vmennyire elment. Ezek után a harmadik résztõl sem várok sokat, nagyon megfontolom h. egyáltalán megnézzem-e.
willturnerfanlány 2006 aug. 20. - 11:53:53
(379/817)
én se akarok vitát bár én nem gondoltam hogy csak én vagyok olyan fan aki nagyonnagyonnagyon sokszor látta a filometm (télleg) na mind1.
akkor szent a béke?
glint 2006 aug. 19. - 18:26:14
(378/817)
Ez kitérés a kérdésem elõl. Nem kérdeztem iet h te mennyiszer nézted meg vagy nem...És sztem nem kéne, oan gúnyosan írni, h "csak 26x nézted meg", mert sztem ez nem oan nagy szégyen. na mind1, nem akarok vitát...
.....
.....
.....