glint 2006 aug. 12. - 11:20:30
(337/817)
*karibos
glint 2006 aug. 12. - 11:19:28
(336/817)
Amúgy meg nem beszélek errõl többet mert pont én voltam az egyik aki mondta másnak, hez karinos fórum és h másról ne beszéljünk igazán...
glint 2006 aug. 12. - 11:18:28
(335/817)
Hát igen...az tény, h érdekesen néz ki benne.. : S
De azért a stílusa az elég vicces...
Pamacs1 2006 aug. 12. - 11:11:22
(334/817)
Azt a filmet én is láttam de még régebben amikor még a mozikban adták.
Hát nem tudom, a történet nekem is tetszett aranyos kis mese, de hát ahogy Jonny kinéz benne!!
Az a fehérre meszelt arc elõször rá se ismertem.
Na mindegy mindenesetre én is azon a véleményen vagyok hogy Karib viszi a pálmát azt nem lehet semmivel se fölülmúlni! ;))
Pamacs1 2006 aug. 12. - 11:01:54
(333/817)
Szerintem is nagyon imádod Will Turnert (vagy inkább Orlandót?) mert különben mért próbálnád ennyire védeni?
De ezt nehogy kekeckedésnek vedd eszem ágába sincsen szívózni veled csak nekem úgy tûnt abból amiket írtál hogy így van.
De csak baráti jótanácsként jegyzem meg hogy ilyenkor ne csak Willre tedd a hangsúlyt (mármint akkor amikor a két filmet összehasonlítod) hanem inkább próbáld az egész filmet nézni. ;))
De mégegyszer mondom nem akartalak megántani ez csak amolyan baráti jótanács volt. :))))
glint 2006 aug. 12. - 10:50:24
(332/817)
Tegnap megnéztem a Charlie és a csokigyárat! Sztem jó volt, bár túl mesés jellegû, de nekem tetszett...Meg hát Johnny van benne :D
De hát a karibot nem tudja lefölözni, az üt mindent.. :))
Köszi lilcso az egyetértést :)
9/10
Redfield 2006 aug. 12. - 09:28:55 9/10
(331/817)
28 nap kell csak hozzá. :) de akkor már a többi drogról is sikerülhet bárkinek. :)
lilcso 2006 aug. 11. - 22:58:12
(330/817)
bocs.. ez nem érzés ez tény....:P:) bocsi....
nagyon szeretheted ezt a willt....:))))
lilcso 2006 aug. 11. - 22:56:16
(329/817)
van egy ojan érzésem, h te nagyon azt akarod belemagyarázni ebbe, h jack megváltozott....
egyébként én glinttel értek egyet... semmi változást nem vettem benne észre, ugyanúgy kihasználja azt a hüje willt, aki meg hagyja ráadásul, szal nemcsak a jack a szemét... ha vki hüje, haljon meg... mondta xy és magára húzta a koporsó fedelét:))))(hejettesítsd be akivel akarod:))))
na szal ugyanúgy kihasználja, aztán amikor épp a halál fenyegeti (néhol szó szerint:)) akkor meg segítséget kér tõle....
de most komolyan néha úgy viselkedik a will mintha az alattvalója lenne a jacknek... a jack meg ezt elfogadja:PPP:)))))

egyébként... mint ahogy az kitûnik a hozzászólás[ai/o]mból én nem utálom jacket:)) sõõõt.... ha élne nekem inkább õrá hajtanék:P ....az a cuki beszédsítlus meg mozgás:)))))))))
lilcso 2006 aug. 11. - 22:45:17
(328/817)
hááát nemtom én ha az a zombi nem akar megölni, akkor összeismerkednék vele már csak a poén kedvéért, megkérdezném mijen zombinak lenni stbstb:)))) meg a kaland kedvéért... és mivel ebben az esetben a ktk a zombi, én nagyon jól kijövök vele:)))
sõt... elárulom, h én csakis azért néztem meg, mert keira knightley a kedvenc sznõm és kivi voltam rá... 2 évvel a mozi után láttam az 1. részt, és egybõl beleszerettem, pedig elõtte is mindenki mondta, h nézzem meg, de makacs vok.....:)))
nah szal én képes vok azért megnézni egy filmet, mert mondjuk a kedvenc színészem játszik benne és jót tudok anélkül is nevetni, h bármirõl is szólna... pláne, ha nyár van... nemrég láttam a closer!-t és az most egy jóidõre elvette a kedvem a történetes-vmirõlszólós filmektõl (na persze nem azért mert nem tetszett....).....
visszatérve, én ezt végignevettem és sztem télleg nem hiányzik belõle a sok amerikai klisé, h belepróbálnak tömködni vmit, h a 12 éven aluliak tanulhassanak vmi nagy életbölcsességet.... teljesen õszintén nem szól semmirõl és ez így jobb mint az elõzõ eset:)))
willturnerfanlány 2006 aug. 11. - 16:36:55
(327/817)
ugyan már úgyis tudtza hogy nem lõvi le magát will bár ez nekem is megfordult afejemen de akkor mi a jó fenének menti meg a végén mertz a becsülettel hozakszik elõ hát már nagyon megkavarodtam :D na mindegy
glint 2006 aug. 11. - 16:30:47
(326/817)
Sztem akkor is maradt ugyanoan, ott se sztem Will érdekelte, hanem h megszerezze a gyönygyöt, mert ha Will meghal, akkor nem tud semmit se felajánlani Barbarossának a hajóért cserébe.
glint 2006 aug. 11. - 16:29:30
(325/817)
Jól van nah :)))
Ebben nagy szerepet játszik az is, h Johnny Depprõl van szó, meg hát h emellett jópofa és vicces a szerepe. Nem akar senki összejönni vele, h most ezen gondolkozzam, h a csajok körébe közutálat tárgya. Egyszerûen csak jól játsza a szerepét, meg az egész film jó, stb.
9/10
Redfield 2006 aug. 11. - 16:25:43 9/10
(324/817)
Azé vicces... ha valaki a való életben ilyen aljas mocsok, mint Jack Sparrow a vásznon, az közutálat tárgya a csajoknál, így meg istenítve van. :) vagy tévedek?
willturnerfanlány 2006 aug. 11. - 15:59:34
(323/817)
ja és pamacs egyetértek.
willturnerfanlány 2006 aug. 11. - 15:57:37
(322/817)
na épp ez az.
a második részében felajánlotta de az elsõben amikoör will...na mindegy leírom a szöveget
"will:barbarossa!engedje el!
barbarossa:mijár a fejedben fiam?
will:engedje el!
barbarossa:csak egyszer lõhetsz de azt is hiába
will jackre néz
jack:csaK semmi ostobaság
will fel áll a hajókorlátra
will:hiába én nem hiszem
will a saját nyakának szegezi a fegyvert.
jack:ostoba
barbarossa:hát te ki vagy?
jack:senki a nénikém unokaöccsének távoli unokabáttya de szépen énekel eunuch(ja aki nem tudja hogy mit jelent a szó(mert én sokáig nem tudtam) a hárembem levõ õrök akik eléggé "töketlenek" ja és énekkartn is alapítottak jack amásodik részben is elõjön ezzel a viccel amikorazt mondja davy jonesnak:ennyit érne will turner?makulátlan hõsies kiváló szoprán számítsd 4-nek vagy három és fél nek....)
will:az én nevem will turner az apám...(ez már nem fontos)
szóval érted mit akarok mondani?
glint 2006 aug. 11. - 15:31:58
(321/817)
Sztem Jack ugyanoan maradt mint volt. Az elsõbe se volt önfeláldozó és a mostaniban sem. Mindig a saját érdekeit nézi. Pl. a 2ben is simán felajánlotta Will lelkét a sajátja helyett. Meg az elsõbe is csak a saját érdekeit nézte. De én pont ezért szeretem Jacket :)) ...Amúgy meg ez csak a saját véleményem, de sztem a jelleme ua. maradt, meg úgy az egész.
Pamacs1 2006 aug. 11. - 15:30:16
(320/817)
Szio!!
Szerintem is fontos hogy egy filmnek legyen története és bár lehet hogy hülyének fogtok tartani de szerintem a Karib sorozatnak van.
Persze a maga figuráival és (néhol idétlen poénjaival) együtt de van.
Mert szerintem egy film történet nélkül élvezhetetlen (tiszetelet a kivételnek) de karib2. engem nagyon elszórakoztatott és szerintem ez így is egy jó film
De persze ez csak az én véleményem...
willturnerfanlány 2006 aug. 11. - 14:55:12
(319/817)
figyu mozizo
nem várhatod el minden filmtõl ugyanazt.
ja és ha belegondolunk hogy a karibtenger kalózai holtak kincse folytatása egy nagyon jó filmnek akkor be kell látnunk hogy nagyon kitettek magukért(még ha nem is tetszik a film) bár ez a rész kissé olyan volt mint egy tvsorozat mert a véger nagyon kívánkozik a folytatásra(nagyon az nem kifejezés:).
ja egyébként szerintetek nem változott meg túlságosan jack?
nem úgy a személyisége maradt dee a becsülete elég fura mert az elõzõ részben eléggé önfeláldozónak tûnt mert tudjátok mielõtt will "feladta" magát barbarossának nem is próbálta segíteni jacket és erre jack azért megmenti õt igaz hogy nem azért ment a barlangba de végül isd segít neki és most tényléeg nagyon átzveri.
9/10
Redfield 2006 aug. 11. - 10:57:52 9/10
(318/817)
Teljes mértékben egyet értek veled... hajh, ha tudnád mennyire... :) De nálam ez a film mégis kivételnek számít, mert annak ellenére, hogy nem rendelkezik azokkal a jegyekkel, amiket te leírtál, vagy csak kis mennyiségben, mûfajához képest remekül elszórakoztat, és ezzel nem vagyok egyedül! :) Szóval azért imádom ezt a filmet, mert talán nincs mondanivalója, talán nagyrészt a látványra megy, meg stb, stb... de ugyanakkor saját magát sem veszi komolyan, és még igazi, színészi alakítás/ok is fellelhetõek benne. Az eredmény pedig kárpótol, sõt teljesen el is feledteti a többit, amit az ember negatívumnak gondolna. Nálam legalábbis.