willturnerfanlány 2006 szept. 11. - 14:22:16
(557/817)
tudjátok ez melyik rész amikorjak cmegtudja hogy a majom jack...hihi:)
olysan ari
de egyébként sztem tök jellemzõ hogy mindig a szerelmesek egymás nevét hajtogatják és abban a jelenetben is az volt
jack:hol van a medál
eli:hagyjon
jack:á és a drága will?
eli:will...will
will elizabeth
jack erre azt mondja majom
és ezzel a saját nevét is mondhatta...na mind1 belefájdul a fejem
willturnerfanlány 2006 szept. 11. - 14:16:46
(556/817)
ded ez egyébként bazijó ki nézi végig?
én egy osztálytársamtól tudtam meg végül
glint 2006 szept. 10. - 21:38:08
(555/817)
Húú én erre tom a választ :))))
Szal az 1. rész végén a stáblista után van még egy jelenet, amin az látható, h a majom visszalopózik a barlangba és elcsór egy érmét a ládából. Így marad õ halhatatlan. :)
lilcso 2006 szept. 10. - 20:52:50
(554/817)
jajajjjaj bocsi de nekem kell a 600. hozzászólás:)))))

az jutott az eszembe, h barbossa majma miért maradt halhatatlan? vagy egyáltlán, õ miért lett halhatatlan?? nem kalóz.... vagyis "kalózkellék" de akkor õneki is vissza kellett volna változnia élõvé....
lilcso 2006 szept. 10. - 20:50:07
(553/817)
--------------------------------------------TÉMA VÉGE--------------------------------------------
glint 2006 szept. 10. - 18:18:01
(552/817)
Gyerekek, tegnap volt Johnny esküvõje ..hüpp...hüpp..
szívesen megnéztem volna hihi :))
glint 2006 szept. 10. - 18:06:30
(551/817)
A korosztályra visszatérve...engem joggal csesztethetsz, ha már így vesszük, mert én 18 vok és imádom Johnny-t. De ha engem ez nem zavar akkor téged se zavarjon.
Na ennyi..itt befejeztem, ez nem ér annyit, h 2 oldalt errõl beszéljünk..ennél már télleg jobb a cukizás és arizás..
glint 2006 szept. 10. - 18:04:06
(550/817)
Jaj nem voltam fent 1 napig és h cseszegetitek egymást...
Kriszti hagyd a fenébe ezt a jakut, nem ér annyit h kiakadj miatta...el kell fogadni, h õ ien...hogy is mondajam...szal...nem bírja ezt. De attól még nekünk nem lesz lelkifurdalásunk amiatt, h ieneket írunk...ugye nem baj jaku? Amúgy meg a fórum mint már írtam sztem többek között errõl a nyáladzásról is szól..khm...jah meg sztem a korosztály is okozhatja a nézetkülönbséget. Szal jaku sztem a 20 éves fejeddel nem kéne egy 14 éves csajt cseszegetned. Meg sztem a plázacicás szisztéma nem ettõl függ...khm...
willturnerfanlány 2006 szept. 10. - 16:47:50
(549/817)
ha ennyire nem érdekel akkor ne cseszegess okés?
biztos jót röhögsz a válaszainkon a barátaiddal de még írok egyet.
ki nem s**rja le hogy 1-2 oldalon keresztül a képekrõl beszéltünk?
nem mindegy az neked?
úgyhogy légyszíves húzz a fenébe okés?
é tessék itt van még egy kép:)
jaku 2006 szept. 10. - 16:34:27
(548/817)
Ehhh.

Ersd mar meg, hogy nem erdekel, hogy ha a rozsaszin almokat szovogetsz, vagy ha egyszer beirod a forumba, hogy bejon neked az ember. Sot a nick neved se erdekel. Sot nem is veled van a bajom. Hanem azzal, hogy nem szolt masrol a forum 1-2 oldalon keresztul, csak arrol hogy meik kepen mennyire nez ki jol az arc. Egyebbkent meg folytassatok nyugodtan. Csak magatokat egetitek.

Jah es az ilyenekbol lesznek majd azok a plazacicak 1-2-3 ev mulva akikrol elobb nehany jo szot szoltal. Tovabbi jo szorakozast:D
willturnerfanlány 2006 szept. 10. - 16:16:35
(547/817)
figyuzz attól még hogy vkinek tetszik egy sztár nem lesz belõle szõke plázacica aki még a cipõfûzõjét se tudja megkötni.
szállj le rólam okés attól még hogy vkinek tetszik orlando vagy johnny vagy josh hrtnett vagy akérkicsoda nem kell addig b**zkurálni amíg azt nem hiszi hogy õ egy buta liba aki csak sztárokkal ábrándozik és nem csinál mást az egész nyamvadt kis életében csak vásárolgat...
pedig ez nem igaz de kedves jaku éln naon úgy vettem észre hogy nem cvsíped a nickemet de én nem fogok nevet változtatni vagy elhúzni a fórúmról.
FOGD FEL AZZAL A MINIATÜRIZÁLT AGYADDAL!NEM HISZEM HOGYX TE SOSE ÁBRÁNDOZOL MERT TUDOD AZ IS KELL AZ ÉLETBE.ÉN NEM GONDOLOM AZT HOGY KIMEGYEK AMERIKÁBA ÉS ELCSÁBÍTOM ORLANDÓT VAGY ERRE KÉPZEM KI MAGAM .
NEM HISDZEM HOGY BÛN EGY HEJESA HAPSIRÓL ÁBRÁNDOZNI.
ÉS MAGASRÓL LETOJOM HOGY MIT GONDOLSZ MERT MÁR NAGYON A BÖGYÖMBEN VAGY!!!!!!!!!
jaku 2006 szept. 10. - 15:07:24
(546/817)
Jah, elfeljtettem linkelni egy oldalt. <a target="_blank" href="http://www.gportal.hu/portal/orlandofan/" title="http://www.gportal.hu/portal/orlandofan/">www.gportal.hu</a> Nah, az ilyen helyeken van helye a 300 "cuki kepnek"...
jaku 2006 szept. 10. - 15:01:06
(545/817)
Igen azt mondtak, mert azt hittek, hogy o nincs elatkozva. De mint ahogy Jack-re is ugy Billre is hatott az atok.

Amugy bloomhoz tovabbi sok sikert, rozsaszin szivecsekes topp, szoke haj, "ertelmes" gondolatok kotelezo kellekek, de ugy latom ebben nem lesz hiany. Hajra.
lilcso 2006 szept. 10. - 14:12:08
(544/817)
nem értem még mindig h téged miért zavar ez.... a filmet kiveséztük már az elõzõ 450 hozzászólásban, sztem nem olyan hatalmas bûn, h errõl beszélünk...
de ha téged ennyire zavar, akkor hozz fel vmi értelmesebb témát, amin elmélkedhetünk, és nem jut közben majd arra gondolni, h ki a jobb pasi....
willturnerfanlány 2006 szept. 10. - 11:32:08
(543/817)
na ide figyuzz eddig béketûrõ voltam
ha nem tetszik hogy ilyeneket irkálunk(lok mert hát a többiek inkább jack fanok) akkor húzz a francba már bocsesz mert én itt martadok és ezeket a hozzászólásokat fogom szaporítani.
jah és figyuzz már ide
hogyha egy embernek tetszik vki általábamn mindig felhozza a témát...
és sztem egyértelmû hogy itt a legtöbb embernek tetszik depp/bloom úgyhogy nyugodj bele.
jah és a kalózok azt is mondták jaku drága hogy az derült ki hogy bill turner vére oldja fel az átkot.
szóval tök mindegy hogy volt e fia vagy sem...
jah és aképö ajándék :))))
jaku 2006 szept. 10. - 09:39:53
(542/817)
:D

Meg mindig nem ertitek a lenyeget, nem az a baj, hogy 1x beirod, hogy "jaj de aranyos ez a bloom", hanem az, hogy kb 1 oldalon keresztul ez ment, hogy "jajj de cuki itt is ott is". Az ilyen jellegu megnyilvanulasok nagy mennyisegben a bloom fan oldalon kellene megjelennie, nem egy film forumon. Jah es sztem nem csak en vagyok rosszul az ilyen jellegu postoktol.
Pamacs1 2006 szept. 10. - 09:07:03
(541/817)
Tejesen egyetértek lilcsoval. ;)))
Már elég régóta tagja vagyok ennek a forumnak csak mostanában elég keveset tudok írni mert mindig közbe jön valami. De most nem ez a lényeg!
Szerintem ez a forum azért létesült hogy mindenki megírhassa hogy kit/mit szeret a filmben. Akinek Will tetszik ám szeresse... és akinek Jack (köztük én is) úgyszintén.
Ja, és ebbe a forumba sztem bárki írhat de persze csak bizonyos korlátok között értem ez alatt a trágár szavak mellõzését. Na de mindegy ez is csak egy vélemény...
lilcso 2006 szept. 10. - 00:54:37
(540/817)
fogadjunk te is pasi vagy......
hihetetlen, h egyesek olyan késztetést éreznek, h mindenképp bele kell szólni egy vitába....
miért gondoljátok azt, h nem normális vki, ha ktks ágynemût akar venni? hát hadd vegyen!! ha másik 100000 ember nem lenne rá kíváncsi, akkor úgyse lenne a piacon..... de egyébként meg azt sem értem,h mi a fene közöd van neked ahhoz, h mit vesz akárki akármit magának???? és itt most gondolok akármire..... ha neki az tetszik, vegye meg.... sztem te se szereted ha belepofáznak abba, h mondjuk ne cigizz v ne igyál alkoholt mert meg fogsz halni..... (csak a leggyakrabban elõforduló példákat mondtam...)
meg azt sem hiszem, h te soha nem rajongtál annyira bármiért, h rögtön mindened olyan kellett, h legyen.... sztem 10 6 éves kissrácból minimum 6nak verdás az ágynemûje meg a füzetei meg minden szarja..... már ha vannak idióta szülei, akik mindezt megveszik.... és egyébként nem is muszáj pont 6 évesnek lennie h ijen cuccai legyenek mert ismerek idõsebbeket is (csak nem pont verdák vannak a füzetein....)

szóval jó lenne ha nem szólnál bele, h ki mit vásárolgat magának tudtommal nem diktatúra van.....
glint 2006 szept. 09. - 23:02:28
(539/817)
elõzõ kérdés törölve...
glint 2006 szept. 09. - 22:53:44
(538/817)
jah amúgy hány éves vagy jaku?