9/10
Redfield 2006 júl. 30. - 12:14:44 9/10
(197/817)
Mint pl.: Ed Wood-ot is? :)
total.sec 2006 júl. 30. - 12:01:57
(196/817)
Biz isten ilyen nincs!Már megint összeugrottatok?
Úgy látom egyikõtöknek sem erénye a türelem.
Ha folyton egymást ócsároljátok akkor mi lesz a filmmel?
Légyszíves inkább maradjunk az eredeti témánál és arról értekezzetek ne egymásról:)

Más:
Eddig még nem láttam mert úgy gondoltam hülyeség de most megnéztem a Charlie és a csokigyárat.Kellemeset csalódtam.Depp hozta a formáját amit már megszoktunk tõle,oltári jól játssza a különösen lökött (fura) figurákat.
9/10
Redfield 2006 júl. 30. - 11:31:51 9/10
(195/817)
:) hagyom a békítési kísérletemet. Csak azt sajnálom, hogy egy ilyen apróság miatt ilyenek egymással az emberek, és hogy a film fóruma elveszíti a témáját... :)
F.Torres 2006 júl. 30. - 11:16:22
(194/817)
igen? megbocsátasz?? hát... nemis tudod mit jelent ez nekem. mikor elõször olvastam a nagylelkü hozzászólásod, arra gondoltam, h LEVAN SZARVA MIT IRSZ TEKIS 13 ÉVES KURVA. mit dumálsz asse tod h születik a gyerek ennyi idõsen. pff. ja amugy van "saját otthonom" de te ennyi idõsen örülhecc majd h a hid alatt lakhatsz. amugy megtanulhatsz beszélni is, mer azt irtad: ha bajod van bárkivel is, ugass kérlek magadnak... hát ha mással van bajom akko nem neki kell "ugatnom"? no de sebaj majd még gyakoroljátok a beszédet az általános iskolában...
zizzy 2006 júl. 30. - 10:38:23
(193/817)
ha bajod van bárkivel is, ugass kérlek magadnak a saját kis otthonodban (ha van olyan), mert mindenki szarik rá, mit firkantasz ide és nem túl megválasztott szavaiddal rontod a fórum minõségét. (a világét is a léteddel) tudod, mit? maradj magadnak, mert lehetetlen eset vagy... de legalább nyagass mást, mert már kicsit unalmas már a dumád... részemrõl nincs harag, mert szerinted jók a magyarhangok, oké? megbocsátom minden köcsög kis beszólásodat, mert nem te tehetsz róla, hogy egy kreténnek születtél... na puszi mindenkinek
lilcso 2006 júl. 30. - 00:35:51
(192/817)
bocsi, de ezt muszáj megcáfolnom... jack az 1. részben egyáltalán nem csak willnek segített, és soha nem is rendeli magát alá mások érdekeinek mert eléggé önzõ... és eléggé sokat kavart... felhasználta willt, ha nem rémlene, azért kellett mert õ bootstrapnek a fia... az mellékes, h épp will meg épp a szerelmét akarta megmenteni :) de jacknek sokkal fontosabb volt a fekete gyöngy mint az, h elizabeth will ölelõ karjaiban köthessen ki a végén....
és az 1. részben is elég sokat kardoztak eymás ellen.... szal mondjuk én nem nevezném ezt õszinte barátságnak, fõleg will részérõl mert jack nem igazán megbízható :)) bár jack viszont sztem mindig számíthat a willre... na ennyi a pszichológiából...
mandrake83 2006 júl. 29. - 21:16:06
(191/817)
Jó dolgokat mondassz mbujaki, de akkor én is mondanék egy párat a teóriáidra:
1. Szerintem az elsõ részben nem kavart annyit Jack mint most, hanem végig Willnek segített.
2-3: ok hogy küzdenek, kell az akció a filmbe, de azt mondod, ha jön a hatóság akkor elsõ szabály, hogy csak ismerõs... Will épp Jack ellentéte, nem tud kavarni, heves, indulatokkal teli és ami a szívén az a száján, ezért volt megdöbbentõ tõle, hogy azt mondta: Jack csak az ismerõse... számomra legalábbis...
4:Elizabeth leghõbb vágya Will is lehet, mert a szigeten úgy tûnt, hogy Sparrow-ra mutat az iránytû, de aztán 1 perccel késõbb megérkezik Will is.

félreértés ne essék én is nagy fan vagyok, megvan DVD-n is az elsõ rész és egyenesen imádom...csak most egy kicsit lehangolt lettem...de mint írtam várom a harmadikat.

UI.: Jack Sparrow karakterének lényege a szabadság, a szabad szellem... Szarul jönne ki ha összejönne bármilyen nõvel is és mondjuk letelepedne egy kis szigeten és gyerekei lennének és pl. halászatból élne... :-)
jimmykalóz 2006 júl. 29. - 19:44:01
(190/817)
Szerintem túl kritikus vagy!Jack azért csinál így mert teljesen kiismerhetetlen!
És az a bilincses dolog...hát nem tudom!Sztem nem kéne ekkora ügyet csinálni belõlle,mert ha baki akkor belefér.Pókemberbe csak 156 van.Ez a film nagyot ütött,mutatja is a nézõszám.És ,hogy mi lett a vége pedig a 3. rész nek lesz a sikere,mert mindenki el megy rá.Mindenki gondolkodni fog ki,miért,hogyan..stb.!!Mint a mátrix3!
Ezért lesz ez a trilógia a világ legjobb sorozata.
Egyszerûen király!És Deppnek ezért a karakterért Oscart kellene adni,mert ezt senki soha nem fogja ilyen jól csinálni!!!!Megyek is megnézem mégegyszer....
NA PÁ
willturnerfanlány 2006 júl. 29. - 18:27:46
(189/817)
hi most már 4xre nézem meg az elsõ részt a 2 hiányában és talán tényleg jobb az elsõ sokan kérdezték hogy honnan szerzett elizabeth bilincset át azon az izén amihez jacket bilincselte azon volt mert az a bgigyó olyan mint a mi vel felkeltették a krakent.
ja és sztem azért mondta will hogy ismerös mert a hapeknak nem barát és meg vannak az okok a vívásra meg minden bár nem túl komolyak.
mandrake83 2006 júl. 29. - 17:46:50
(188/817)
Hi mindenki! Szerintem a film nem ütött akkorát mint az elsõ rész. Nekem is tetszettek belõle részek, de szerintem a vége elég nyomasztóra sikeredett. Ami nagyon nem tetszett az az, hogy az alkotók nagyon sokat formáltak a karaktereken. Beleértve Jack és Will egymáshoz való kapcsolatát ami nagyon rosszul sült el... Már az elején ráncoltam a szemöldököm, amikor a katonatiszt Will barátjának nevezi Jacket, erre will azt mondja, hogy: Nem barát, inkább csak ismerõs... Ha jól emlékszem akkor az elsõ rész végén Will menti meg Jacket az akasztástól, hát én "csak ismerõsért" nem tenném meg ugyanezt. Aztán tovább folytatódik a dolog mivel a film alatt Jack állandóan keresztbe tesz Will-nek, amit lehet, hogy sok ember szórakoztatónak talál, de engem idegesít, mert nem így váltak el az elsõ rész végén...Arról, hogy kardot szegez a nyakának, meg hogy vívnak már ne is beszéljünk...Az elsõ részben annyira összetartottak, de az összetartásból nem sok maradt a 2. részre. Ez kiábrándító volt számomra :-(

Elizabeth érzelmeit szerintem túllihegitek, csak azért smárolt Jack-kel, hogy megmentse a többieket. (Amúgy elég genyó dolog volt tõle, szóval az õ karaktere is változott...)

A vége sem lett egy happy end, én is tudtam, hogy 3 részes lesz, de miért nem lehetett volna befejezni, úgy mint az 1-et és a 3 rész majd egy újabb sztori lett volna. Így pedig olyan véget kaptunk, hogy mindenki magába roskadva ül a voodocsajnál... Ráadásul még Will-t is megsajnáltam, mert látta Elizabeth-et Jackel smárolni.

Pozitivum, hogy a film a romantikus karibi hangulatot megõrizte, jók a maszkok, szuperek az akciók...

Kíváncsi leszek a harmadik részre...
willturnerfanlány 2006 júl. 29. - 13:23:58
(187/817)
ja de jó lett volna oda a smaci :D
willturnerfanlány 2006 júl. 29. - 13:23:26
(186/817)
igazad van kiru a film
a szerelmi szál meg sztem azért lenne rossz jack és elizabeth között mert az elsõ részben mindkettejükön látszott hogy bazira szeretik egymást míg jack csak szórakozik a nökkel (bizonyíték tortuga :)) én naon sajnálnám willt olyan kis ari. ja és szerintem qazért nem raktak nagy smárt a börtönbe mert willnek így is nagyon bánta hogy el kell mennie
lilcso 2006 júl. 29. - 00:16:14
(185/817)
hello
szép számmal gyûltek itt össze a hozzászólások :))
van pár ismerõsöm, aki azt mondta, h leszarja a filmet, aztán elment a 2.ra és tökre megszerette... és akkor mondom nekik, hha megnézik még az 1.t is akkor meg totál fanok lesznek... sztem ez kóros :))) aki 1x meglátta, kizárt h ne szeresse, kivéve azokat, akik nem képesek elrugaszkodni a földtõl és annyira szeretik a hibákat keresni a családi kalandfilmekben..... de azok meg megérdemlik, h ne élvezzék :):P

a film nekem naon naon naon tetszett és bár sokan azt mondták, h az 1. jobb volt, sztem ez még csak ízelítõ a 3.ból ami igazából befejezi :)
egyébként pont arra gondoltam mint alattam vki, h beugrott a Kraken "szájába" aztán ott elkalandozgat mint pinokkió a cetben :) kinézem belõle :)) mint az elején a koporsóban....

egyébént amit vki mondott, h honnan szerezte a bilincset, na ez télleg jó kérdés :)) de azért azt remélem észrevettétek, h amíg jackkel elizabeth olyat smárolt, h huuuuuh, addig willel leragadtak a szájra puszinál ami viszont gáz mert amikor a börtönben elbúcsúzott a csajtól akkora lehetõség lett volna ey csókjelentre, h naon nagy kár volt kihagyni sztem annyira egyértelmû lett volna oda :)))
bocs h itt a legfõbb problémám a "romantikai" szál, de azért menyasszony-võlegény kapcsolatban sztem elvárható lett volna :)))
de azért a végén én naon sajnáltam willt :P és semmit nem szólt.... hmmmm.... ebbõl még biztos lesz vmi botrány a 3. részben :))
és sztem jack mellett jobban mutatna elizabeth :P de ezt az 1. rész után nem mondtam volna... elég nagyot változott tök "vagány" lett és így már illik Captain!!! JAck Sparrowhoz :))

azon óriásit röhögtem amikor a szfön a tájoló lizzienek jackre mutatott :DDD
de a legeslegjobb: amikor jack a hátán azzal a rúddal rajta a gyümikkel bénázik :DDD nah az felülmúlhatatlan
és még1: amikor üldözik a bennszülöttek ahogy fut!!!:)))))
haláli:DDD

bocccs h itt terhelem mindenki agyát ennyi szöveggel de ki kellett magamból írnom :)))
poharne 2006 júl. 28. - 23:23:55
(184/817)
múlt héten kérdeztem, h érthetõ, élvezhetõ-e a film, ha nem láttam az elsõ részt. tudom, így nem az igazi, de mivel hívtak a filmre és egyébként is, Johnny Deppre nagyon kíváncsi voltam, megnéztem a 2.részt. és azt kell mondjam, nagyon tetszett!!! bár azt hozzáteszem, Jack Sparrow akkora arc, hogy kitalálni nehéz lenne jobbat, viszont orlandóblúm, alias kisköcsög annyit nyáladzik, hogy az már félelmetes... egyébként azóta utálom õt, hogy a Trójában szegény Brad Pittet sarkonlõtte, miután nemcsak kitört miatta a trójai háború, hanem végighárfázta az egész gyilkolászást a szobájában a nõjével...
na jó, tréfát félretéve:nem tehetek róla, nekem mindig ez jut eszembe, ha meglátom a fejét! és, mint azt vki itt a fórumon nagyon találóan írta: inkább modell, mint színész. nem is túl tehetséges. most meg még ráaggatták ezt a nagy hõs szerepet, pfff...
visszatérve a filmhez: Jack Sparrow karaktere sokkal, sokkal, sokkal jobb! nem csoda, hogy Elizabeth szíve is rá vágyott! :)
szerintem az lesz a vége, hogy õk ketten jönnek össze, orlandóblúm pedig hõsködik, megmenti az apját és a világot, lemond a csajról, ettõl még nagyobb, immár megkönnyezett, magányos hõs lesz, de nem baj, mert neki ez kell... és boldogan él, míg bele nem fullad a nyálba... ;)

na jó, ettõl függetlenül a 2. rész nagyon bejött, az elsõt pedig jövõhéten kapom kölcsön videjón és már nagyon várom! :)

(egyébként bocs, orlandóblúm kedves rajongói! ez csak az én véleményem, és mint tudjuk, izlések és pofonok... )
glint 2006 júl. 28. - 20:38:15
(183/817)
Teljesen egyetértek veled tyg. Nem tom miért lenne az baj, ha Jack összejönne Elizabethtel. És a szinkron nekem is naon tetszik. Jack magyar hangja naon jól el lett találva. Bár feliratosan is megnéztem, de nekem talán a szinkronos még jobban is tetszett..
tyg 2006 júl. 28. - 18:59:27
(182/817)
Amúgy én kifejezetten szeretem a (jó) magyar szinkronszínészeket. Például nem tudom, hogy Csöre Gáborral mi problémátok lehet, nagyon jó hangja van (és még annál is jobb színész)! Na jó, mondjuk a Szinetár Dóra nem tartozik a kedvenceim közé, de a Király Attilával is meg vagyok elégedve...az feltûnt valakinek, hogy az, aki az elsõ részben Gibbs magyarhangja volt, a második részben nem neki, hanem vki másnak a hangja?nem tudom, hogy ez miért volt jó....bár még mindig jobb, hogy nem valamelyik fõszereplõ hangját változtatták meg:)
tyg 2006 júl. 28. - 18:49:12
(181/817)
amúgy néhányan mennyit tudtok rajta problémázni, hogy nehogy Jackkel jöjjön össze Elisabeth...én is ezt mondom, de nem azért, mert sajnálnám, ha nem a nyálas Willel jönne össze, hanem inkább szegény Jacket sajnálnám:)
Az egyértelmû, hogy Jack a jobb:D
F.Torres 2006 júl. 28. - 17:19:14
(180/817)
:D
total.sec 2006 júl. 28. - 13:41:24
(179/817)
Köszi
Visszaolvastam,biztosan átugrottam rajta.Hát ez tényleg nem nagy szám.
9/10
Redfield 2006 júl. 28. - 13:08:32 9/10
(178/817)
már leírtam.