Téma: A Keresztapa

ZAVI 2006 jún. 05. - 18:23:40
(3/483)
Most láttam ezt a filmet, és tényleg lenyûgözõnek találtam! Teljesen más filmélmény, mint a mostani filmek. Megrázó, és megdöbbentõ ahogy bemutatja az olasz maffia életét, felépítését, motivációit stb. Más filmekben csak tényleg annyit láttunk eddig a maffiozókról, hogy ilyen öltönyös alakok, gengszterek, itt meg megdöbbentõ, és nagyon mély részletességel tárul ez a világ elénk, ami néhol brutális, konzervatív, családszeretõ, és a tiszteletre épül. Ebben segítenek a fantasztikus színészi alakítások, tényleg még a mellékszereplõk is jellegzetesek, megjegyezhetõek. Tele van a film mára már klasszikus, drámai, sokszor váratlan, és megrázó jelenetekkel, emberi érzelmekkel, átváltozásokkal. Bár nem a sztori a lényeg, mégis annyi történés van benne, mintha egy filmsorozatot néznék, ahol várjuk, hogy mi lesz a következõ epizódokban.
Szóval igazi filmklasszikus, a régies hangulatával, emlékezetes zenéjével, színészeivel. 100%
Kiváncsi leszek a másik 2 rész is ennyire jó lesz-e!
8/10
Newcastle United 2006 máj. 30. - 09:24:18 8/10
(2/483)
Nemrég volt a Viasat3-on, ha jól emlékszem pont karácsonykor adták a barmok. Rájuk is fért volna egy kis mûsorszünet.
De ne érts félre, a filmet mindenképpen nézd meg, csak ne karácsonykor.:)
Az elsõ rész remek, a második rész etalon, a harmadik pedig igényes befejezés. Talán a filmtörténelem legjob trilógiája.
iDerbi! 2006 máj. 29. - 19:04:00
(1/483)
még nem láttam ezt a filmet de biztos jó!
Egyszer lekéne vetíteni a trilógiái!