Téma: A kidobó

3/10
Branton okt. 20. 15:51:27 3/10
(3/3)
Nem lenne ez rossz,akció helyett inkább dráma,de ha már dráma,akkor azt SZÍNÈSZEKKEL kellene eljátszatni,nem egy zs-kategóriás bandával,pláne nem egy direct to dvd-re szakosodott rendezővel megrendezni. A zene túlzó,86 percből 60-ban szól,kamufeszültsègkeltès gyanánt. Van-Damme nagyon semmilyen,többiekről szót sem ejtek. Nem gond hogy lassú,inkább az a gond,hogy vontatott. A kèpi világ nagyon olcsó. Pozitívum,hogy nem lőnek minden percben,ès viszonylag realista.
A 80-90-00s' èvekben TOP akciósztárok,színèszek mostanság ilyen mocskokban játszanak. Bruce Willis,Nic Cage,Seagal,Van-Damme. Aki mèg tartja magát,az talán Stallone.
8/10
InteriorLulu febr. 05. 21:15:02 8/10
(2/3)
Szerintem tök rendben van, pláne Van Damme-viszonylatban. Komor, szikár és realista film, nincsenek benne túlzások, sem különösebb életszerűtlenségek. Egy harctereken edzett, kiégett, kemény és egyszerű fazon, aki nem akar mást, mint egy olyan becsületes melót, amihez egyedül ért, és hogy emellett békében felnevelhesse a kislányát. Ám a véletlen közbeszól, így kényszerhelyzetbe kerülve asszisztálni kénytelen a helyi nagymenő pénzhamisító sötét és életveszélyes üzelmeihez.
5/10
nefefe 2020 szept. 22. - 07:28:38 5/10
(1/3)
Ez nem akció-thriller, inkább dráma. Nagyon lassú, idegesítő zenével. A végkifejlet kivételével unalmas.
Mr. Fapofa (Van Damme) hozza az öreges akcióhős formáját, tényleg az egész filmben senki részéről még csak egy mosoly sem látható. Ja, és a csuklya, az minek kellett egész film alatt? Fázott a feje? Mert más funkciót nem láttam, rejtőzködnie nem kellett és tél sem volt.
--- SPOILER --- Amikor elvitték a lányát, egyáltalán minek vitte oda? Az egész filmben ez volt az egyetlen eset. A végén komoly sebbel, félholt állapotban, még kinyírt három embert. Kemény a srác. A végére minden szereplő meghal, csak Lukas marad életben. Tényleg nagyon kemény srác. Aztán a befejezés is elég képlékeny: most életben maradt vagy nem? Nekem úgy tűnt, hogy elég halálos a sebe.
Közepes, egyszer - egy kis szódával - elmegy.