Téma: A Kiképzés

1/10
SUDO jan. 28. 21:54:21 1/10
(14/14)
Nevetséges az egész. Elakadt terepjárokat kell kiszabaditani a sárból, ellenséges területen. Emberi erővel. Hirtelen gyalult palók kerülnek a kerekek alá. Eleve simán ki kell tudni hoznia kocsit sárból. Ilyenkor ha működő képtelen a gépjármű ott hagyjuk. Egy ilyen kiképzést követve simán ott halnak meg a háborúban.
Tereplovas jan. 28. 12:48:35 Előzmény Rebbeka
(13/14)
Vagy a legegyszerűbb, ha csak simán jelentkezel tartalékos kiképzésre a Honvédségnél. Azt hiszem, hogy ott van egy kb. két hónapos alapkiképzés, és utána eldöntheti az ember, hogy szeretne-e hivatásos katona lenni. Ha nem, akkor marad tartalékos, és időszakonként behívják néhány napos szinten tartó továbbképzésekre. Plusz itt nem Te fizetsz, hanem Neked fizetnek - de utána kell nézni a pontos feltételeknek, részleteknek.
Tereplovas jan. 28. 12:42:57 Előzmény Rebbeka
(12/14)
Vannak kiképzéses programok privát, fizetős formában is. Valaki azt írta (talán a facebook-on), hogy 250.000 Ft körül van a díjuk - de nyilván van olcsóbb is, meg drágább is; meg jobb is, meg rosszabb is. Ha komolyan érdekel a fizetős forma, és hajlandó vagy rászánni egy ilyen nagyságrendű összeget, akkor viszont érdemes nagyon alaposan körülnézni, utánaérdeklődni, pl. ilyen fórumokat keresni, és végigolvasni a véleményeket - nehogy csalódás legyen a vége.
olahmiki1959 jan. 27. 23:45:29 Előzmény Rebbeka
(11/14)
Ha lesz még több széria, akkor jelentkezz az egyikre. Sok sikert!
Rebbeka jan. 27. 23:01:00 Előzmény Rebbeka
(10/14)
Nem is tudtam, hogy pénzt nyerhetnek. Talán négyen vannak akik nem a pénz miatt jelentetkeztek. De akik igen, azok úgy sem fogják beismerni. A lány akinek kiment a térde, az kemény, de nem értem, ha tudta, hogy baj van a térdével akkor miért nem vitt magával, térdgumit, fáslit stb. Megtudtaa volna előzni vele a sérülést. egy dolgot nem tudtam volna megcsinálni, a húzozkodást. Sohaa nem próbáltam, talán gyermekkoromban utoljára. De ki fogom próbálni. , meertt én midentt le tudok küzdeni. De li fogom próbálni, mert kiváncsívá tettek. Sajnos azt látom, hogy a többség nem segítőkész a többiekkel szemben és ez szőrnyű, mert a saját életükön is múlik a csapat munka és senkit nem szabad hátrahagyni.Egy egoisstaa világunk van és ez csak rosszabb lesz. De tetszik a műsor! Pedig a ssaját készítésű műsorokat utálom, mert nézhetetlenek. De ez nagyon jó. Szivesen részt vennék egy ilyen kiképzésen. Minden leküzdhető, fejben dől el. Saját magamat nagyon erősnek tartom minden szempontból, ráadásul türelmes és megfontolt, vaalamint nagyon empatikus vagyok. Ez a saját véleményem magamról. Én még ffizetnék is érte, ha részt vehetnék egy ilyen kiképzésen.
1/10
DUNAWÖLD jan. 27. 22:00:01 1/10
(9/14)
Leült 5 hónapot, jó magaviselettel, azóta tisztàra mostàk, de van, aki emlékszik.
Az idōs embernek combnyaktörest okozott, de valahogyan nem emlékszik a média.
Mi viszont igen: ismerōsöm dolgozott abban a svájci laborban, amit le akart fizetni ez a piàs-drogos, kalácsképū ripacs.
TV2 és Honvédség: Öngól
2:0
1/10
DUNAWÖLD jan. 27. 21:49:51 1/10 Előzmény olahmiki1959
(8/14)
Stólbuci feje, meg az elōzetesben elhangzó kiabàlàs pont azt hozta, amitōl tartottam ☹️😣
1/10
DUNAWÖLD jan. 27. 21:45:04 1/10 Előzmény Tereplovas
(7/14)
Nem volt elég Buci képe? 😣
Ez annyira amatōr, ahogyan a kiképzōk próbàlnak dràmaiak lenni 😭
Elszomorító, hogy a Honvédség ehhez a nevét adja. Imàzsrombolàs
1/10
DUNAWÖLD jan. 27. 21:40:51 1/10 Előzmény olahmiki1959
(6/14)
Engem az érdekel, kinek a... Whose frickin idea ezt a drogos-piàs elítélt ripacsot a Honvédséggel egy lapra is összehozni?!?
Rebbeka jan. 27. 21:29:35
(5/14)
Engem az érdekel, hogy hól lehet jelentkezni erre a kiképzésre???? Komolyan gondolom!!!!
olahmiki1959 jan. 27. 15:59:58 Előzmény Tereplovas
(4/14)
Én egyelőre azért kíváncsi vagyok, mi lesz ebből az egészből.
Lehet, hogy azt a folyamatot akarják ábrázolni, hogy az ilyen műkörmös "plázacicák" hogyan fognak majd a kiképzés hatására megváltozni, és elhagyva a külsőségeket, igazi katonákká válni.
Legalábbis, ebben reménykedem.
Aztán persze lehet, hogy az lesz, amit írtál, és az egész sorozat nevetségességbe fullad...:)
Meglátjuk...
Tereplovas jan. 27. 11:54:21 Előzmény olahmiki1959
(3/14)
Most, hogy el se kezdődött, ez még az előzetes reménykedés boldog időszaka :) - de attól tartok, hogy az első rész után szembesülnünk kell majd azzal, hogy a TV2-s műsorkészítők eltolták ezt az amúgy jobb sorsra érdemes műsorötletet is...sajnos erről híresek. Például a facebook-on láttam egy promóciós képet az egyik résztvevő hölgyről: kb egy centis műkörmökkel dajkál egy gépkarabélyt... :D Fél napig röhögtem rajta, ahogy elképzeltem, hogy tűzparancsot kap, erre felvisít, hogy segítség, letört a körmöm a ravaszvédőn. :D
Rám írt válaszként egy másik résztvevő; ekkor vettem észre, hogy mindannyiukról ugyanaz a kép készült...kb. mint egy szüreti vásárban a fotósarokban. :D :D
Legalább egy taktikai kesztyűt rájuk adhattak volna, hogy eltakarja a műkörmöket, és egy kicsit hitelesebb legyen a kép. Ez az a fotó: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1881126785962860&set=a.479834832758736
olahmiki1959 jan. 27. 08:08:54 Előzmény cruz4
(2/14)
Én is...
cruz4 jan. 26. 19:33:33
(1/14)
Kíváncsian várom….