bori4 2021 júl. 20. - 17:31:00 Előzmény Riamara
(123753/123863)
Ezek az extra dolgok, valójában olyan extra szabálytalanságok, lazaságok - tényleg olyan kisvárosi naésaztánhátasztán módjára. És hát igen, fejtől bűzlik a hal...
A hölgy megjelent t itt éppen a 3. részben, de tanácsosnőnek van fordítva, pedig én is azt hittem, hogy a polgármesternő... nem tudom az ő közigazgatásukban mit takar ez a funkció, vagy fordítási hiba esetleg...
Az egész város flugos ezek szerint???? :-DDDDD
Riamara 2021 júl. 20. - 17:22:31
(123752/123863)
És persze ne feledkezzünk el a rendőrprefektusról sem, Joo- Won papájáról. Aki az első gyilkosságok idején Manyang rendőrfőnöke volt. Na meg az ő fogadott fiáról Kwon Hyeok ügyészről, aki roppant féltékeny Wonra. Ezért ott fúrja, ahol csak lehet.
Riamara 2021 júl. 20. - 17:12:01
(123751/123863)
Vagy itt van Oh Ji-Hwa nyomozónő, akinek az ex-férje egy építési vállalkozó (ne szépítsük, ő egy gengszter, aki építkezésben utazik) Szintén a gyilkosságok eltusolásában érdekelt, mivel egy modern városrészt akar felépíttetni a régi, ósdi Manyang helyén.
A nyomozónőnek pedig van egy öccse, az őrsön. Ő cuki rendőr. Oh Ji-Hoon, aki titkon a boltos lányába szerelmes.
Riamara 2021 júl. 20. - 16:57:17 Előzmény bori4
(123750/123863)
Csakhogy Dong Sik nem egy átlagos nyomozó. :)) Mikor megindul nála a vezérhangya, extra dolgokra képes. Mondjuk ez nagyjából az egész őrsre igaz. Vagy akár az egész városkára. Mindenki ismer mindenkit. Mindenki figyeli egymást, ha kell, falaznak egymásnak.

Vegyük például a polgármesternőt. Nem tudom, hogy felbukkan-e már az első 3 részig. De fontos személy. Ő folyamatosan próbálj eltusolni a gyilkosságokat, nem túl sok sikerrel. Na az ő fia az őzes rendőr, az irattárból. Na az a pasas például full skizofrén. Olyannyira, hogy pár évet egy elmegyógyintézetben töltött. Meggyőződése, hogy megölt valakit. Ő úgy emlegeti mindig, hogy őzet. Amúgy viszont tök jó fej. Ő Dong Sik gyerekkori barátja.
Riamara 2021 júl. 20. - 16:42:46 Előzmény bori4
(123749/123863)
Az igazságot rétegenként rakják fel, mindig egy kicsivel többet tudhatunk meg belőle. (például a motivációról még semmit)
Szóval Won már évek óta nyomozott a sorozatgyilkos után, mikor felmerült benne a csali gondolata. Aztán meg még inkább megszállottja lett a bűnténynek. Szent meggyőződése (a 7. rész végéig) hogy Dong Sik a gyilkos, csak bizonyítékok hiányában elengedték. Ezért kérte magát Manyangba. Úgy gondolta, majd ő lefüleli. :)
bori4 2021 júl. 20. - 16:29:41 Előzmény Riamara
(123748/123863)
Na ez az ujj ide-oda szállitás azért horror, nagyon nem is képzelhető el, hiszen egy rendőr ilyesmit hogy csinálhatna??? A bűnjel utaztatása már tényleg, na ..... nem minden napi írói fordulat. Magyarul a közértes visszakapta a küldemnyét? Na de mi baja volt a kislánnyal???
bori4 2021 júl. 20. - 16:23:45 Előzmény Riamara
(123747/123863)
Még valami a csali nővel kapcsolatban: őt találták meg a nádasban, de akkor az nem mostanában történhetett, hiszen csontvázat találtak, nem????
bori4 2021 júl. 20. - 16:21:39 Előzmény Riamara
(123746/123863)
Nyugtass meg, hogy itt a 3. részig ez nem derült még ki, mármint hogy Dong Sik megtudta, hogy mivel foglalkozott eddig Won és miben sáros...
Akkor az, hogy idejött a városba pusztán véletlen, mert tényleg ugymond el akart bújni, vagy tudatos, azaz tisztában van a városban zajlott eseményekkel és azért szállt rá Dong Sikra??? Nem racionális ugyanis, hogy miért olyan ellenszenvesek rögtön egymásnak, ha most találkoztak csak...
Riamara 2021 júl. 20. - 13:59:14 Előzmény bori4
(123745/123863)
Dong Sik olyan galád. :D Direkt pucoválta ki a pincét, hogy megszívassa Jon Woont. :)) Tudta, hogy a fiatal nyomozó egyből ráharap. És mivel úgysem fognak találni semmit, hülyét csinál majd magából.
(Itt hozzátenném, hogy akkor azt gondoltam, hogy az ujjakat a gyilkos megint elvitte Dong Sikhez, aki viszont sietve továbbpasszolta a bolt elé. Mert abban teljesen biztos voltam, hogy ő tette oda. Voltaképpen ez volt az a jelenet, amikor bebizonyosodott számomra, hogy jó volt a szimatom, a tettessel kapcsolatban. Hiszen a galád miért oda tette volna, ha nem ő is rá gyanakszik? )
Riamara 2021 júl. 20. - 13:51:04 Előzmény bori4
(123744/123863)
Az eltűnt nők Jon Woon listáján bevándorlók voltak. Ezek után a gyilkosságok után nyomozott. Méghozzá úgy, hogy csalit használt, akit aztán megöltek. Ezt takargatják, ő meg az apja. (De persze Dong Sik már megtudta, így amikor csak lehet, az orra alá dörgöli) A csali nőt találták meg a nádasban. Jon Woon azonnal felismerte a gyűrűjéről. A telefonja is előkerült, amit a sráctól kapott baj esetére, és ami simán összeköti őt a fiatal nyomozóval. Így apuka újfent kénytelen közbelépni.