bori4 2021 jún. 16. - 12:16:35
(123673/123863)
Ba Wu igazi feleségéről, a kisfia anyjáról én csak arra emlékszem, hogy elhagyta őket egy másik pasiért (?) - na most lehet számolni azzal is, hogy megtudja a férjuram ismét nemes, még vissza talál jönni és követelheti a "helyét" a családban, vagy legalábbis kellemetlenkedhet.
Amúgy ez a hercegnő az anyja a gyereknek mese nagyon törékeny láthatóan - meg nem is tartható sokáig.
Icikét-picikét az udvarhölgy minden lében kanál, tudálékos, verekedős "szeretete" idegesít, de nyilván ők a humor ugye... :))
bori4 2021 jún. 16. - 12:11:22
(123672/123863)
Furcsa, hogy megjátszásnak vélik a hercegnő viselkedését, mivel ők is született nemesek... szerintem fel kellene ismerniük, hogy valódi úrinővel van dolguk :-D azért ilyen szinten azt nem lehet "tanulni" vagy megjátszani. Simán rosszindulatúak, kár... :-(
bori4 2021 jún. 16. - 12:08:42
(123671/123863)
Nagy sakkjátékos csoná, most versenyezteti a legényeket? De nagyon úgy tűnik, hogy Ba Wut nem veszi komolyan, csak kihasználja - mint mindenkit, a lányától kezdve.
Amikor mondod, hogy a hercegnő is manipulálja apukát is, arra gondolsz, hogy átlát a király szándékain? De végeredményben mit akar, azon kivül, hogy a tanácsost kinyírja - mellesleg már rég eltetetthette volna láb alól -, valójában nem akarja, hogy a lánya ahhoz menjen akit szeret???
Megnézted végül az első részt? Az még mindig sötét ló, hogy mi történt a völegénnyel és miért....
bori4 2021 jún. 16. - 12:03:00 Előzmény Riamara
(123670/123863)
Még hiányoznak elemek a kirakósban.... most akkor az úrfi eddig is tudta, hogy nem a tanácsos fia? Azt egyszer már mutatták, hogy gyötrődött azon, hogy amikor a hercegnő őt választotta, akkor nem volt elég bátor, meghátrált. Ha nem erre céloztak megint, akkor ez még titok. Meg az is, hogy akkor neki ki az apukája vajon?
Riamara 2021 jún. 14. - 20:24:55
(123669/123863)
Bossam 12.
Nos úgy tűnik nem tévedtem az úrfit illetően. :D Amúgy ügyes trükkjei vannak. De vajon mit értett az alatt, hogy ő okozta a hercegnő problémáját?
A hercegnő viszont minden alkalommal jól beleválaszt az anyósaiba. Végre megszabadult az egyik boszorkától, most kapott egy másikat. :D
Őfelsége továbbra is rém galád, közben meg akkorákat hazudik, és olyan simán, mint a vízfolyás. Közben pedig nem átall jól szórakozni rajta.
A hercegnő pedig láthatóan elemében van. :D És ő is pont úgy hazudik, mint a vízfolyás.
Most már tényleg újra kell néznem az első részt, mert ebben a megvilágításban már egészen másképp látom a kiinduló szituációt. Erős a gyanúm, hogy rendesen megjátszotta ott magát. Lévén, hogy az alaptermészete inkább önfejű, makacs és lázadó.
Ami azt illeti, elég rendesen manipulálja apukát is.
Riamara 2021 jún. 14. - 06:00:05 Előzmény bori4
(123668/123863)
Ezen a teleportáláson én is jót mulattam. Mondjuk ez rendre jellemző a kosztümös filmekre. Képtelenek ábrázolni az idő múlását. Szerintem a város, ahol meghúzták magukat olyan egy napnyi járásra lehet a fővárostól. A múlt részben volt is róla szó, hogy a tanácsos két fia odautazik, hogy ellenőrizzék a rakományt. Annak a városkának a börtönébe helyezte el az úrfi Ba Wut, aztán mutatták, ahogy olyan rácsos kocsira rakták, hogy a fővárosba vigyék. Onnantól már a fővárosi börtönbe került. Ezért tudott rájuk törni a király testőre.
A tanácsos is a fővárosban lakik, szóval oda rohantak ők hárman betörni, magukra hagyva a kiskölyköt a házban, ahol a testőr is rátalált. Azért mentségükre legyen mondva itt is mondta a király neki, hogy utazzon le abba a tengerparti városba.
Talán ha néha mutatnák, ahogy mennek, akkor nem lenne ilyen zavaró, teleportálási jellege a dolognak. Persze ettől még vicces marad, hogy egyforma gyorsasággal közlekedik a testőr a lovon, és a nők gyalogosan. :)) Bár mondjuk itt meg jelzésértékű volt, hogy a számlakönyv hamarabb hazaért, mint a gyalog érkező betörő csapat. :)
bori4 2021 jún. 13. - 22:18:02 Előzmény Riamara
(123667/123863)
Igen, nagyon jól sikerült, amikor a három álarcos összefutott.... :)
Megint volt ilyen teleportál ugra-bugra.... azt mondta a hercegnő, hogy neki most Hanyangba kell mennie, aztán hipp-hopp már ott is volt a főkönyvvel a kezében a tudósnál. Tudom, mondtad már, de akkor is furcsa, hogy pl. ezek szerint a főtanácsos háza nem Hanyangban van, hanem abban a faluban, ahol ők bujkálnak??? És a börtönök hol a bánatban, az egyik itt, a másik a fővárosban???
Riamara 2021 jún. 13. - 21:56:30 Előzmény bori4
(123666/123863)
Az úrfit egyre jobban kedvelem. És nem csak azért mert segíteni akar, hanem az is tetszik, ahogy teszi. Nem gondoltam róla, hogy ilyen rafkós. Mint amikor megfenyegette Ba Wu anyját, miközben nála jobban nem tudhatta senki, hogy a találkozón nem lehet ott a fia. :)
Riamara 2021 jún. 13. - 21:49:36
(123665/123863)
A 11. rész annyira tetszett. :D Mindenki a legjobb formáját hozta. Bírtam, ahogy próbálnak egymás eszén túljárni. Muris volt, ahogy keresztül kasul akcióztak.
A betöréstől behaltam. :))
bori4 2021 jún. 13. - 21:46:03
(123664/123863)
Bossam 11.
Az első olyan rész volt, ami maradéktalanul lekötött, izgalmas és fordulatos volt.
Egész jól mozgatják hátulról a szálakat - mármint Ba Wu meg a fiatalúr....
Meglepődtem, hogy 20 részesre van kiírva, én 16-ot vártam. De ha így folytatódik, nem bánom. :)