bori4 2021 márc. 27. - 13:24:53 Előzmény Riamara
(123513/123863)
Én csak az indokkal nem értek egyet. Éppen tegnap fejeztem be az Empress Ki-t (már ki tudja hányadszor néztem újra), el is gondolkodtam, hogy a mai csillagállás szerint ezt is elkaszálták volna. Megúszta anno egy kis ejnye-bejnyével a történészek részéről, de mint sorozat sok díjat is kaptak az alkotók és a színészek - megérdemelten.
Riamara 2021 márc. 27. - 12:52:00 Előzmény bori4
(123512/123863)
Na ennek a sorozatnak az elkaszálását nem bánom. Ki nem állhatom a zombis filmeket. Ez meg valami új trend, hogy történelmi filmekbe, meg irodalmi alapanyagú filmekben is beleszuszakolják a zombikat.
Riamara 2021 márc. 27. - 12:49:12 Előzmény bori4
(123511/123863)

Jung most járt a pincében először. Teljesen ki is akadt tőle, mikor meglátta magát a képeken. Aztán rohant haza, mert rájött, hogy a doki tudja hol lakik. Ő meg otthagyta a csajt egyedül. Vagyis mindketten azt hitték, a másik a gyilkos. Ezért verekedtek össze. Ami aztán kicsinység elfajult.

bori4 2021 márc. 27. - 12:13:51 Előzmény Riamara
(123510/123863)
Na, a Joseon exorcist is elkaszálta a politika.... Most erős Kína ellenesség uralhatja a koreai közéletet, de persze úgy gondolom, hogy a "közvélemény" totál mesterségesen gerjesztve, irányítva van.
Ha azért "háborodtak" volna fel a népek, mert gyomorforgató volt a látvány, a horror és a hullák életrekelése, hát azt mondom, tényleg van egy határ, megértem.... még akkor is, ha kint volt a 19-es karika, a szükségtelen horror már túlteng náluk ezekkel a zombis izékkel.
bori4 2021 márc. 27. - 12:02:13
(123509/123863)

Igen, skizofrén , nagyon valószínű erre hajaznak...
Valaki, vagy ahogy az ÁÉK-en is említette a fordító, több gyilkos is lehet. Ki járt a börtönben a börtönorvosnál? Kivel tarthatja a kapcsolatot a Fejvadász??? - mert hogy valakit mozgat, szinte tuti.... A részeges nyomozó meg mindig akkor alszik, amikor éppen nem kéne.... A TV- csaj meg terhes, jó ég, még mit találnak ki???? :))

bori4 2021 márc. 27. - 11:56:18 Előzmény Riamara
(123508/123863)

Azt mondod, hogy a doki nem gyilkos? De a rész végén bizonyosan ő kalapálta Jung fejét, nem? Ha mindig ott van a gyilkosságoknál, márpedig az ő fejét mutogatják, akkor csak "megfigyelő" szerinted?
Jungot meg már mutatták ezen a lépcsőn lebicegni mankóval a doki pincjébe, ahol az álarcos gyerek volt, igaz erre mondtad, hogy összevágott képek voltak. Na de miből vágták össze???? Képtelenség követni, mert volt, hogy éppen kórházban volt, pont nem emlékszem, hogy akkor történt-e éppen gyilkosság.... Viszont a papot a stúdiós rész végén ölték meg, amikor Jung végig "terepen" volt, akár be is iktathatta a dolgot, a jövés-menés során. Ehhez képest a lányt meg mintha ő mentené most meg a dokitól..... Hát kavarják rendesen.

Riamara 2021 márc. 27. - 11:28:08 Előzmény Riamara
(123507/123863)
Persze nem a 11. rész volt, hanem a 6. :))

Persze attól, hogy doki azt hiszi Jung a tettes, én még mindig nem vagyok meggyőzve. Valami itt nagyon nem kerek. Mert Jung viszont mintha arról lett volna meggyőződve, hogy a doki a hunyó.
Hacsak nem skizofrén. Mert akkor belefér

Riamara 2021 márc. 27. - 11:22:43
(123506/123863)
Most, hogy kissé leülepedett a 11. rész...

úgy gondolom, hogy a doki szentül meg van győződve, hogy Jung rendőr a sorozatgyilkos. Azt hiszem már írtam, hogy az alagsorban lévő tabló, szerintem, nem dicsőségfal, hanem nyomozófal. Most, hogy a lábjegyzetek is látszottak rajta, még erősebb lett bennem ez a benyomás. Úgy vélem, hogy ő egész végig a saját szakállára nyomozott. Azért is hajlok erre, mert őt Go rendőr annyira nem érdekelte. Márpedig az igazi tettes totál rá volt cuppanva a nyomozóra. A doki fényképein viszont Jung volt, meg a gyilkosságok.

Riamara 2021 márc. 26. - 19:05:09
(123505/123863)
Ami a Mouse-t illeti

Felirattal végignézve ezt a részt, még bizonytalanabb vagyok. Nem szeretem, ha folyamatosan félrevezetnek. Meg amikor a történések nélkülözik a logikát, majd előállnak egy tök írracionális magyarázattal.
Vegyük például a dokit. Megnézem én azt a sebészt, akinek annyi szabadideje van, amennyi egy olyan sorozatgyilkosnak kell, aki aprólékosan cserkészi be áldozatait. Megfigyeli őket, elszöszmötöl a motiváción, a gyilkosságon, a trófeákon, közben macska-egér játékot űz a rendőrökkel. Mondjuk egy harmincórás műszak, vagy tízórás műtét után.
Szerintem a doki vallomása az anyjának pont olyan átverés volt, mint a madár kinyiffantása. (mert ugye a fejsérülés)
Go nyomozó pedig kezd az agyamra menni. Lassan a maradék szimpátiámat is elveszíti.

Riamara 2021 márc. 26. - 15:43:05 Előzmény bori4
(123504/123863)
Ez már tényleg jobb rész volt. Kezdtem már elveszíteni az érdeklődésemet, de most végig tetszett. Kezd In Woo is magára találni. Nincs könnyű dolga, mert a karaktert elég egysíkúra tervezték. Ő pedig összetettebb szereplőkhöz való. Viszont ügyes fiú. Máris talált magának mélységeket. De még mindig az a véleményem, hogy Go karaktere van jobban megírva.