8/10
Koczina Judit 2013 febr. 14. - 13:23:17 8/10
(29623/123863)
Az állott vizes borogatás csodákra képes.
És meg lehet fázni meleg esõtõl (mert másnap már a hõségre panaszkodtak), és hideg koripályától is :)))
Tegu 2013 febr. 14. - 13:21:37
(29622/123863)
Na erre mondtam a multkor, amikor ráadásul lelkitársként a vidámparkban valami rózsaszin nyuszifüllel a fején járkált, hogy ez már érthetetlen:))
8/10
Koczina Judit 2013 febr. 14. - 13:21:03 8/10
(29621/123863)
Igen, de ez a "legszebb" fiú meg ... nem tudom jobban kifejezni, mint hogy TÚL szép. Egy srác ne legyen ennyire szép, vagy ha mégis, akkor ne tudjon róla. Vele pont az a baj, hogy nagyon is tisztában van vele, sõt még állandóan fokozni is akarja. Õt még nem láttam smink és frizura nélkül. (Pedig ha színész akar lenni hmmm .... akkor nem elég, ha csak gyönyörû.)
Ezért rokonszenvesebb nekem Micky, õ mer akár csúnya is lenni, és az arcán mindig ott van az a kis félmosoly, amitõl kisfiússá, kedvessé válik.
Tegu 2013 febr. 14. - 13:20:11
(29620/123863)
Én sem pontosan, de esett az esõ és az egyikük belázasodott, a másik borogatta a sátorban, már nem emlékszem, ki és kit.
:))
Ez a hirtelen belázasodás és csodás gyógyulás is érdekes, általában pár óráig tart, soha nem köhögnek tüsszögnek utána, tehát pár óra, egy éjszaka alatt lezajlik a gyógyulás:)
8/10
Koczina Judit 2013 febr. 14. - 13:14:52 8/10
(29619/123863)
Na jó ............... azért mindennek van határa :))
8/10
Koczina Judit 2013 febr. 14. - 13:14:13 8/10
(29618/123863)
Válasz: hát azon, hogy a teknõc gyorsabb volt, mint a nyúl :))
Vagy a medvecsaládon.
(Mégsem mondhatja, hogy "rajtad" nevetek ...)
Tegu 2013 febr. 14. - 13:11:57
(29617/123863)
Valamelyik topikban láttam ezt a képet, idehozom elrettentésül, a cukisághoz:))
Tegu 2013 febr. 14. - 13:10:45
(29616/123863)
Azért azt látni kell, hogy Rain a tánccal és énekléssel tünt fel, s sajnos táncolni már biztosan nem fog tudni ugy, mint régen. A zenében nagy a konkurencia, s veszit a vonzerejébõl majd lassan a kora és annak okán, hogy már nem tud ugy táncolni, mint elõtte.
Igy marad a szinészet, filmek, viszont ahhoz már nagy sztár, hogy idétlen szerelmi történetekben szerepeljen valamelyik lányka imádójaként, akit percenként rugnak sipcsonton.
Bevallom õszintén, engem Micky nem különösebben érdekel, õ is az együttesével tünt fel, a sorozatokban szereplés csak abból jött, hogy népszerü és hires volt énekesként, ez most a legujabb csel, amit bevezettek a sorozatgyártók, már eleve népszerü együttesekbõl raknak be rajongott arcokat, hogy növeljék a népszerüséget.
Nekem nem tetszik az arca, egyébként kedvelem a sorozatokban, jól játszik azt hiszem.
9/10
offtopic
Rhubarb 2013 febr. 14. - 12:53:53 9/10
(29615/123863)
Szerintem az ilyen könnyed sorikban a lányok "legszexibb" vonása, hogy nevetnek!:)))

Ismétlõdõ kérdés a sorikban: Mit nevetsz? Miért nevetsz? Dong Yi-tól a Rooftopig.
8/10
Koczina Judit 2013 febr. 14. - 12:26:23 8/10
(29614/123863)
A virágfiúkkal kapcsolatban mindig vegyesek az érzéseim. Akarok hinni Xiaolong-nak, õ sokkal jobban ismeri a helyi viszonyokat, az embereket, mégis amikor látom a fotókat, vagy a vicces videókat, sokszor eszembe jut, hogy talán kissé ostobának vagyunk nézve....
8/10
Koczina Judit 2013 febr. 14. - 12:24:02 8/10
(29613/123863)
Akkor már hihetõbb pl. a Miss Kim-ben, hogy a lánynak milyen melege lesz, amikor véletlenül közel kerülnek egymáshoz, legyezi magát erõsen. Vagy amikor egy szállodaszobában, ahonnan titkos fotókat akartak készíteni (sok pénzt kaptak volna érte), és hirtelen az ágyon találják magukat, egy pillanatra nagy csend lesz ... Amikor ez késõbb eszébe jut a lánynak, már az emlékkép ellen is tiltakozik. Vagy amikor a fiú belép és látja, hogy a lány zenére riszálja magát a konyhában zöldségpucolás közben ... a buszon, amikor a fiú beleszagol a lány hajába. Sok ilyen jelenet volt, ebben a filmben figyeltek ilyesmire. Nekem a kedvencem, amikor a fiú belép a konyhába és látja, hogy a reggeli nap a lányt hátulról világítja meg, nagyon szép hosszú nyaka és szép válla van a nõi fõszereplõnek ... Az ilyen képek csak sejtetik, hogy a szereplõk agyában más is jár, nem csak a feladat, vagy az összeszokás nehézségei, de szerintem erre szükség van egy romantikus történetben.
Ez nekem kimaradt a Full house-ból, miközben arra azért vigyáztak, hogy a fiút, de CSAK a fiút idõnként levetkõztessék. Pedig szerintem a lány is elég szexi volt, és az arca is elég szép.
Nem tudom, hogy válogatják ki ezeket a fiúkat, mondjuk kiszórják azonnal a nagyon tehetségteleneket, vagy a csúnyákat. Aztán akik maradnak, õket azonnal levetkõztetik?
Csak mert több közöttük a pipaszár lábú, a túl alacsony, vagy a gyengécske testalkatú. Valahogy észre kell venniük, ha valakinek szép alakja, izmos lába, vagy kerek hátsója van, nem? :))
8/10
Koczina Judit 2013 febr. 14. - 12:03:21 8/10
(29612/123863)
Erre a sátorozásra a Scandal-ban már nem is emlékszem :(
9/10
offtopic
Rhubarb 2013 febr. 14. - 11:14:36 9/10
(29611/123863)
A másik amire nagyon kíváncsi vagyok, hogy meddig fog tartani ez virágfiú-hullám? Most még nem úgy néz ki, hogy elmúlóban lenne...
9/10
offtopic
Rhubarb 2013 febr. 14. - 10:56:50 9/10
(29610/123863)
Bizony nagyon egyformák a Kpop dalok. Én néha keresgélek, hátha van valami amelyik megragad.
Természetesen most Micky után járok. Aztán majd tágítom a bandákat, mert kíváncsi vagyok, hogy mik vannak.
Most a DBSK-t szemezgetem és ugye JYJ-t. 1-2 számuk jó, de alapból nem az én stílusom.

Elkezdtem Rain számait is nézegetni. Remélem azért nem tûnik el, szerintem is a színészet felé fog fordulni. De azért az õ korosztálya, akik a kezdetektõl követték a karrirejét vele együtt idõsödtek, csak kitartanának mellett a zenei karrierjében is. De lehet nincsenek elegen ahhoz, hogy a piacon maradjon. (?)

Szerintem Micky ezért is fordult most a színészet felé. Jobb színésznek tartom, mint énekesnek. Habár énekesnek sem rossz.

Azt néztem az Asianwikin, hogy a lány fõszereplõ a Full House után 4 évig nem szerepelt soriban...
Tegu 2013 febr. 14. - 10:21:41
(29609/123863)
Tulajdonképpen jót lehet nevetni azon, hogy mi mindent találnak ki a forgatókönyvirók arra, hogy akaratlanul testi közelségbe kerüljenek, az I do I do-ban pl. egymás mellett ülnek, a lány egy forgószékben, a fiu a diványon a lány mellett, s izgalmában rákönyököl a szék karfájára, amivel elforditja a lányt maga felé és összeér az arcuk, persze döbbenten nézegetik egymást.
A Coffee Prince-ben hadakoznak egymással, s igy esik rá a fiu a lányra ill. a lány a fiura, legtöbbször a lány csak elbotlik, a fiu elkapja, de az is kedvelt fordulat, hogy a lány figyelmetlenül lelép az uttestre, s a fiu elkapja.
:)))
Persze, mindig tágranyitott szemmel és döbbenettel nézik egymást, általában ezután jönnek rá, hogy éreznek valamit a másik iránt.
:)
Tegu 2013 febr. 14. - 10:14:34
(29608/123863)
A sátorozás egy megoldás arra a klisére, hogy bár utálják egymást, de kénytelenek egy zárt helyen hosszabb idõt eltölteni, uez történik a BOF-ban, amikor a siliftben ragadnak. Szinte minden sorozatban kénytelenek együtt dolgozni vagy élni egy fedél alatt, tehát kényszeritve vannak arra, hogy megismerjék egymást.
A Sungkyunkwan Scandal-ben a sátorozáskor még betegápolást is láthatunk , borogatással - ujabb klisé.
Lényeg, hogy nem saját akaratból, hanem kényszer hatására vannak együtt sokáig:))
Tegu 2013 febr. 14. - 10:08:50
(29607/123863)
Huhh, errõl már régebben beszélgettünk itt, találgattunk, mi lenne számára a megoldás.
Talán tudod, komoly problémái lettek a gerincével, alig tudott mozogni, no meg az idõ sem neki dolgozik, tehát ezt a táncikálást elõbb utóbb abba kell hagynia. Marad az ének és a film. Ami a zenei karrirrel kapcsolatos rajongókat illeti, valahol hallottam, hogy kb. 5 év a kicserélõdési idõ, tehát nem hiszem, hogy személyesen tudna versenyezni az uj sztárokkal, viszont uj együtteseket menedzsel is. Van cége is, divattervezéssel is foglalkozik, van vagy volt saját márkája is. A cégét bevonulás elõtt beleolvasztotta az egyik produkciós irodába, de maradt még egy cége, kicsit konfuz a történet, talán, mert nem is mentem nagyon az info után, lényeg, hogy éhenhalni nem fog, de szerintem már soha nem lesz olyan népszerü, mint volt, sajnálni azonban nem kell, már igy is gazdag.

CSak a filmezés marad számára, kérdés, hogy belemegy-e abba, hogy az usa-ban még egy pár évig õ az ázsiai harcos, ennél többet nem hiszem, hogy ki lehet belõle hozni, nem azért, mert tehetségtelen, hanem mert az usa-ban ennél többet nem terveznek vele, szerintem.
Igy marad a koreai film, ill. sorozatok, de ott sem fog õ versenyezni a 16 éves virágfiukkal.
Szóval van min gondolkoznia.
Nekem tetszenek a számai, gyakorlatilag ez az egyetlen, ami nekem bejön a kpopból, hiphop- R&B, s ez az egy lassu száma, meg a Bad Guy, aminek a linkjét be is raktam.
A kpop nem hoz izgalomba, nekem tök egyformának tünnek az együttesek és a zenéik is:))
9/10
offtopic
Rhubarb 2013 febr. 14. - 01:36:19 9/10
(29606/123863)
Tegu! Mi lesz Rainnel, ha visszajön?

A lassú száma nagyon tetszik!
9/10
offtopic
Rhubarb 2013 febr. 14. - 01:34:55 9/10 Előzmény Koczina Judit
(29605/123863)
Végeztem!
Kár lett volan kihagyni:)))

Ezek a klisék teszik a szerelmet?

Én is szeretek sátorozni, lehet nézni a csillagokat. Habár nagyon rég voltam...
8/10
Koczina Judit 2013 febr. 13. - 21:34:48 8/10
(29604/123863)
Az egyik alap.
Összeállítottunk már klisé listát, azóta még többel ki tudnánk egészíteni. (Nem gondoltam volna, hogy két filmben is elõfordul a sátorozás, hát elõfordult ... és még mennyit nem láttam. :)

Már a vidámpark, a játszótér, a korizás is az alapok közé tartozik. És hol van még a lista vége.

Ki kéne másolni kis cédulákra, betenni egy kalapba, és kihúzni mondjuk húszat egy filmhez. Csak a köztes részeket kellene kitalálni. (Lehet, hogy vannak, akik így csinálják.)