9/10
offtopic
Rhubarb 2013 febr. 13. - 08:46:06 9/10
(29563/123863)
A házak tényleg eléggé ridegen vannak berendezve. Olyan furi, hogy sokszor visszhangzik az egész a dialógusoknál.:)

A másik dolog, hogy kriminálisak ezek a ruhák. Fõleg, amit szegény Rain-re adnak. Divatot akartak teremteni?
Nem hiszem, hogy akkor ez lett volna a divat, vagy nem tudom. És hogy Hye-wonnak mindig kint van a melltartója vagy valami olyasmi. Nem tudom ezzel mit akartak sugallni. Hogy szexi lány?

Most hogy féltékeny Rain, egyre cukibb:)
Tegu 2013 febr. 13. - 00:17:03 Előzmény Koczina Judit
(29562/123863)
Ha jól emlékszem, a divattervezõnõ valaki másba szerelmes természetesen.
8/10
Koczina Judit 2013 febr. 12. - 23:10:14 8/10
(29561/123863)
Ja igen, azokat én is szeretem, én is laktam olyanban, studiónak hívták. 30-40 négyzetméteren minden volt. A nappali és a konyha egy légterû, csak a fürdõszoba és a háló volt szeparálva.
Ilyesmi volt a Captain-ben, a Spotlight-ban, a Can't marry-ben, a 49 napban is Csonszu-nak. Kang lakása inkább nagy, hatalmas nappalival.
8/10
Koczina Judit 2013 febr. 12. - 23:04:47 8/10
(29560/123863)
Látványnak szép, de egy olyanban talán nem is tudnám magam otthon érezni.
Hozzám legközelebb a dél-európai, provanszi francia és észak-olasz, Toszkán stílus áll. Amikor egy akármilyen öreg épületet korszerûsítenek (legyen az csûr, vagy villa, esetleg kisebb kastély), meghagyva az eredeti stílusukat. A berendezés a legegyszerûbbtõl a legértékesebbig, az antiktól a modernig lehet változatos, csak minden passzoljon egymáshoz, a lényeg a harmónia.
Tegu 2013 febr. 12. - 23:03:10
(29559/123863)
Viszont tetszenek a modern kislakások, a 49 napban a kávézó tulajdonosának ülõgarniturája, s a csalfa férjjelölt lakása is.
Tegu 2013 febr. 12. - 22:30:12
(29558/123863)
Most gondolkoztam, hol láttam normális lakást gazdagéknál, tán a BOF-ban.
Viszont, amikor ment a Silla, volt elõtte vagy utána egy indiai filmsorozat, na ott volt egy olyan pazar palotabelsõ egy nagyon gazdag családnál, hogy elájultam tõle.
Tegu 2013 febr. 12. - 22:20:38
(29557/123863)
Ez a lány tulajdonképp nagyon szép, azt hiszem , a My girlben volt elképesztõen idióta az elején, tényleg ugy tünt elsõre, mintha nem lenne ki a négy kereke. Jut eszembe, abban Junki is szerepelt, még messze a megszokott formájától.
Azóta sem tudtam tultenni magam, mióta láttam a katonaság után az Arangban, hova tünt a szépsége, döbbenetes.
8/10
Koczina Judit 2013 febr. 12. - 22:03:33 8/10
(29556/123863)
Volt itt is szoba-garderobe, amikor a lány hülye barátja fölpróbálgatta Rain ruháit. Ilyet dekorációs újságokban is sokat látni, még mindig megveszem az Art&Décoration-t, abban mindig van. Imádnám.

Úgy vettem észre, vagy ilyen hipermodern lakást használnak a filmekben, vagy ha idõsebbekrõl van szó, akkor túl csicsásat, túl sok vitrinnel és nippekkel és csipketerítõkkel, túl mintás kárpitokkal, túl sok kecskelábas bútorral. Szerintem ez a két véglet. A kettõ ötvözésébõl egész jó berendezéseket lehetne összehozni. Praktikus, sima bútorokkal, de valamivel meg lehetne bontani a laboratóriumi jelleget.

A Lovers in Paris fõhõsnõjétõl vakaróztam, sajnos õ is az oka, hogy abbahagytam. Végre ezzel a lánnyal nincs bajom. A hisztizést és a toporzékolást, a hangos sírást azt hiszem, úgysem tudjuk kikerülni :)
Tegu 2013 febr. 12. - 21:35:13
(29555/123863)
Én sem néztem végig a Lovers, megnéztem az utolsó epizódot , ami talányos volt, de nem volt cérnám végignézni a szokásos kiszemelt és ráerõltetett partnerrel, aki persze biztosan szép is, zsarolásukat, hogy kitagadják, elvesziti a cégét, stb.
Elég is volt ennyi belõle, ráadásul a fõszereplõ lány nem igazán tetszett, valahogy a fogai furák voltak, mintha protkója lett volna vagy mi:)
Tegu 2013 febr. 12. - 21:31:32
(29554/123863)
Érdekes módon a gazdagok modern lakása mindig ilyen üvegpalota-szerü - nagy tér, lépcsõk, véletlenül sincs egy könyvespolc sem.
Az öltözõszobákat viszont nagyon birom, ebben a sorozatban nem emlékszem, van-e ilyen, azt hiszem, nincs, de a BOF-ban, ahogy áll a sok óra, nyakkendõ, cipõ, öltöny, zakó, ing a polcokon, hihetetlen:)
Én láttam egy ilyet életben, Bécsben, hát fantasztikus volt, de ott a lakás nagyon barátságosan volt berendezve, hatalmas növényekkel, szaunával, medencével, több szintes kijárattal, terasszal, kandallóval, szóval minden jóval és széppel, amirõl az ember csak álmodozik.
Tegu 2013 febr. 12. - 21:27:22
(29553/123863)
Minden ilyen sorozatban van egy szép vetélytársnõ, akit persze mi utálunk, s akivel a srác mindig tisztelettudó, megértõ és aranyos.
Ez is csak lelki szemétládának használja Raint, ameddig engedi.
Ugyanakkor felbukkan a rendes és gazdag fiu a másik oldalon, akivel persze a lány nem undok:)
Na és persze a szülõk, akiknek szót kell fogadni.
:)
Tegu 2013 febr. 12. - 21:22:39
(29552/123863)
Találtam egy relativ hosszu összefoglalót abból az idõszakból, amikor edzett a filmre, hát az a véleményem, hogy ezt is csak egy ázsiaival tudták megcsinálni, kizárt dolog, hogy egy-két kivétellel hajlandóak lennének amerikai szinészek egy ilyen torturán keresztülmenni. Szinte haragszom az amerikaiakra, de azért ebbõl is látszik, milyen kitartása van ennek a srácnak a cél érdekében, ami tulajdonképp valljuk be, ahogy a Gangnam style- kapcsán olvastuk, ennyit képzelnek bele az ázsiai szinészekbe, vagy bohóc vagy gengszter vagy harcmüvész szerep és nem több.
Ez a maximum.
http://www.youtube.com/watch?v=tcLP63MYio8
8/10
Koczina Judit 2013 febr. 12. - 21:16:48 8/10
(29551/123863)
Ja és kihagytam a melegebb színeket ...

Utálom a divattervezõ csajt, nem tudom, mit képzel. Egyik esetben egy hülye nyulat játszik, a másikban pedig úgy ugráltatja szegény fiút (aki nem tudni meddig lesz erre hajlandó), mint valami paprikajancsit. Még a lelkizése is rettenetesen unalmas, mindig csak ugyanazt mondja.
(A Miss Kim-ben valamivel érdekesebb volt a "másik nõ", gengsztereket is foglalkoztatott :))
8/10
Koczina Judit 2013 febr. 12. - 21:08:46 8/10
(29550/123863)
A Lovers in Paris eleje kicsit Pygmalionos történet volt, még tetszett volna is, mert PSY tetszett, ugyan eléggé ridegnek tûnt, de a tartózkodása felvett viselkedés volt, mögötte érzõ lélek lakozott, ezt hozta ki belõle a lány. (Nem volt türelmem hozzá, a párizsi részek után nem sokkal abbahagytam.)

Ez az egy fedél alá kényszerülés gyanús volt nekem, mint pl., az hogy egyiküknek meghalt a testvére. És vannak még más azonosságok is a Miss Kim-mel, de nem ugyanazok a szerzõk, megnéztem. A vége valószínûleg ennek is happyend lesz.

A ház jól néz ki, a tenger egy köpésre van, de a belseje nekem kicsit túl hûvös. Lehet, hogy a rengeteg ablak teszi. A melegebb belsõket jobban szeretem, a több textíliát, sok könyvet, szõnyegeket.
(Az a turista, aki oda elzarándokol, valószínûleg a házba beleképzeli Rain-t is :))
Tegu 2013 febr. 12. - 20:58:57
(29549/123863)
Egyébként az I do, I do-t nézem, mert kiváncsi voltam a lefogyott Kim Sun Ah-ra, emlékszel, /beszélgettünk róla RAin Bi-vel táncolt tangót/, hogy a My lovely Kim Sam Soon-ban duci volt, aztán ebben a sorozatban viszont olyan vékony, hogy hihetetlen.
http://www.youtube.com/watch?v=9ggvLZUqHbo
A történet egyébként hasonlit a többire, persze mindig valami más alapállásból indulnak ki, a két szereplõ kezdetben utálják egymást, aztán a közös munka vagy megpróbáltatás összekovácsolja õket, uilyen a legtöbb könnyed sorozat is, Full House, My girl, My lovely Kim sam Soon, Cheongdamdong Alice, Coffee Prince stb. általában az egyik kiszolgáltatott a másiknak, ha nem, akkor addig nyüzsög, mig azzá nem válik, tele a panelekkel, láz-borogatás, sérült seb ápolása, liftben ragadnak vagy valami zárt helyen kényszerülnek éjszakázni, stb.
Az I do, I do is felejthetõ, de elmegy, laza kis könnyed történet, a KIm Sun Ah meg szinte felismerhetetlen:)
Tegu 2013 febr. 12. - 20:41:01
(29548/123863)
Jaj a cukiságot abban az értelemben mondtam, ahogy a lányok hisztiznek néha.
Gyerekes, pukkancs, toporzékol, s ha akar, nagyon aranyos, majd az lesz, már nem emlékszem pontosan, de a szokásos huzavona megy, hol az egyik, hol a másik sértõdik meg.
Ez is egy olyan korai alapsorozat, mint a Lovers in Paris, sok elemet lopkodtak át a mostani sorozatokba belõle, a ház pedig turistalátványosság:)
Tegu 2013 febr. 12. - 20:37:02
(29547/123863)
ezt feltétlen olvasd el, tudsz angolul, ez a legjobb összefoglaló, és berakok két három linket, ezek a kedvenceim, lehet hogy már láttad, lehetne mást is, de ezek jellemzik Raint a legjobban.
http://www.imdb.com/name/nm1955294/bio

és a linkek.
http://www.youtube.com/watch?v=ofcUjUNUlKw
http://www.youtube.com/watch?v=7P2QrlP5THY
http://www.youtube.com/watch?v=JeDnhZt7ywA
hip song, a legnagyobb sikere, ebbõl van legalább 30 ha nem több felvétel
http://www.youtube.com/watch?v=xHMO2vIiCvw

és egy lassu
http://www.youtube.com/watch?v=Q-uuQ70kRMs

tetszik a hangja is, kicsit fátyolos, jellegzetes.

Vannak aztán felvételek arról az idõszakról, amikor edzett a Ninja filmre, határtalan kitartással.
8/10
Koczina Judit 2013 febr. 12. - 19:52:04 8/10
(29546/123863)
Én Full house-t nézek.
Ezért gondoltam én is, hogy ugyanaz a forgatókönyvíró, mint a Miss Kim-é (abban is volt lábbal mosás). Most vagy egymástól lopkodtak ötleteket az írók, vagy volt a 2000-es évek elején is egy divat, de én is már a többedik ilyen filmet látom. És lehet, hogy azért gondoltam, hogy a Captain-es film divatjamúlt ... de lehet, hogy tévedek és még most is ugyanaz a módi.
A gyerekdal éneklés is visszaköszön, meg az énekléssel való vigasztalósdi.

Én azt látom, hogy nagyon nehezére esik Rain-nek a bunkó viselkedés, az ordítás. Ha egy kevésbé népszerû, vagy jóalakú pasi kapta volna ezt a szerepet, tuti megbukik.

Most a lánnyal nincs bajom. Azt hiszem, én is toporzékolnék az õ helyében.
8/10
Koczina Judit 2013 febr. 12. - 19:44:17 8/10
(29545/123863)
És itt van házi cuccban.
Az alakját még nem mutatta meg, lehet, nem olyan szexi, mint Rain, de azért kíváncsi lennék rá.
(A lány barátai néha annyira fölidegesítettek, hogy vizet kellett innom .... :)
8/10
Koczina Judit 2013 febr. 12. - 19:42:14 8/10
(29544/123863)
Azt mondta Tegu, hogy cuki lesz Rain ... Hát jól néz ki az biztos (vizes hajjal is), de hogy nem cuki, az biztos ... úgy értem, a viselkedése nagyon nem cuki.
Most fölteszek, a másik pasiról képet, õ még nem szerepelt ebben a topikban.
(A változatosság gyönyörködtet :))