Dantes 2008 márc. 28. - 11:44:21
(10/20140)
Jó. Most mit gyõzködjelek? A bányatársaságok tény.
A tudósok számtalan vizsgálta tény.
De nem hidd el, jobb tudatlannak lenni, mint gondolkodni.

De egyet mondok, ate meg hozzád hasonló szkeptikusok, bújjanak el egy jó mély és sötét lyukba, mert egyszer eljön az idõ amikor nevetségessé válnak hogy még a nyílvánvaló tényeknek sem hisznek.
rapanui 2008 márc. 28. - 11:16:56
(9/20140)
hello:-)

Bocs Dantes, de jobb lett volna ha IF várában maradsz:)
Ez a "megmondom hol bányásszatok" számomra egyenértékû egy beutalóval..
Amúgy nem véletlen, hogy ezt a mocskot is Pro7 készítette Németországban....mely még az RTL klubnál is sötétebb.

peace

rapanui
Cougar 2008 márc. 28. - 11:02:12
(8/20140)
Meg vagy vezetve...

A világban a pénz az úr, nincs ez másként Uri Geller-nél sem. Mindent el lehet intézni, én a bányás dolognak a bizonyítására kíváncsi lennék, de a mûsorban nem bányákat fog keresni, hanem elhajlít majd egy kanalat, a tévénézõk meg beh*gyoznak, hogy micsoda mutatvány. Már többektõl hallottam, hogy alig várják ezt a mûsort, mert majd energiát kapnak meg minden... na mondom kapjatok. Egyébként miért is dolgozik szigorúan csak a saját maga által hozott kanállal?

Lehet szemezgetni: http://youtube.com/results?search_query=James+Randi+uri+geller&search_type=
Dantes 2008 márc. 28. - 10:41:30
(7/20140)
Mi köze ennek a földöntúli élethez?
Olvasd már el amit írtam, a bányász társaságok, a tudományos vizsgálatok... nem csaló.
Nem tudom, nem magyarul írok? Akkor mért nem lehet elolvasni és értelmezni amit mondtam?
pacica 2008 márc. 28. - 10:25:29
(6/20140)
Elõször bizonyítsa be, hogy a Földön túl is van élet. Aztán ha sikerül neki hajlíthathatja felõlem a kanalait!!
Dantes 2008 márc. 28. - 10:20:55
(5/20140)
Miért is? Mert egy mûsör végre nem arról szól hogyember be vallja-e 100 ezerért, hogy meleg? He? Mi az, jön egy értelmes mûsör( bár lehet nem lesz az, de én most bizakodom) és egybõl megszólal a kultúr-magyar?
pacica 2008 márc. 28. - 10:18:26
(4/20140)
Legszivesebben Uri Geller fején hajlítanám el azt a fránya kanalat :D
Dantes 2008 márc. 28. - 10:11:38
(3/20140)
Aha.A félelmetes az, hogy vannak akik a nyílvánvalóban sem hiszenk.
Érdekes, Geller nem abból gazdagodott meg hogy kanalakat hajlít, hanem hogy bányász társaságok sok-sok pénzt fizetnek neki azért, ha meg mondja hol mit lehet bányászni...ez is csak trükk lenne?
Azért nem hinném hogy egy bányász társaság miliókat fizetne egy csalónak!
Arról nem is beszélve, hogy csak magát Gellert számtalanszor vizsgálták tudósok laborban, és nem sikerült rábizonyítani a csalást!

Azért néha jó lenne nyitott szemmel járni, és nem kapásból rá mondani ,hogy úgy is csaló!
Igaz persze, nem is kell mindent elhinni, mert sok a csaló ebben a mûfajban, de aki számtalanszor bizonyítja hogy õnem csaló, akkor annak higyük már el!
Évakató 2008 márc. 28. - 10:06:44
(2/20140)
Vaaalaki mondja már el, hogy valójában miról szól ez a mûsor?
Talán arról hogy ki tudja a legvalósághûbben elhajlítani a kanalat???
Cougar 2008 márc. 27. - 23:17:10
(1/20140)
Na, már csak ez a hülye zs hiányzott a gagyi kanál hajlítós trükkjével. A félelmetes az, hogy az emberek el is hiszik, amit csinál.