1/10
Roland741 2021 márc. 21. - 00:53:21 1/10
(3/3)
Gagyi ha lehetne 0 pontot adnék
3/10
Böhöm 2021 febr. 06. - 22:20:42 3/10
(2/3)
A WWE-t nem ismerve, nekem így sajnos rendkívül gyenge az alkotás.
7/10
King Diamond 2020 jún. 01. - 21:25:49 7/10
(1/3)
SPOILER IS LEHET BENNE!!!
Mikor megláttam, hogy a WWE-hez kapcsolódik a film, egyből megszereztem és nemrég meg is néztem, mert ugyan már nem nézem heti szinten a WWE adásait, de azért képben vagyok a történésekkel, és az NXT-vel is (mivel ehhez a filmhez valamilyen szinten ismerni kell a mostani NXT-t is). Jó kis családi film, mivel szeretem a pankrációval foglalkozó filmeket. Nagyon jó volt látni a pankrátorokat, igaz, ehhez képben kell lenni az elmúlt néhány év WWE+NXT rosterével, hogy például Sheamus, The Miz vagy Kofi Kingston mellett felismerjük/ismerjük a többieket. Azt mondjuk nem teljesen értettem, hogy miért kellett például Keith Lee-t, Babatunde-t, Otist vagy éppen Mia Yimet más karakternéven nevezni, számomra egy kicsit az is zavaró volt. A meccsek jók, igaz, van benne néhány "érdekes" dolog, de alapvetően jól lehet rajta szórakozni.
Engem igazából két dolog idegesített/irritált főként: a főszereplő kissrác, valamint a magyar szinkronban, hogy mindent lefordítottak, ami egyáltalán nem jön át, főleg azok számára, akik angolul nézik az adásokat, mint én is. Borzasztó volt némelyik párbeszédet teljesen magyarul hallani (teljesen felesleges volt lefordítani például a New Day-t "Új Napra", vagy Kofi finisherjét, a Trouble in Paradise-t "Zűrzavar paradicsomra"). Vagy hasonló a helyzet The Miz szlogenjeivel is. Mert, aki nincs benne a pankrációban, az így se, úgy se fogja tudni, hogy miről van szó, aki meg igen, annak nagyon zavaró, mint számomra is. Így többnyire angolul néztem a filmet. A pankrátorok jól megszokott zenéjét is jó volt hallani.
Egyszer érdemes megnézni, főleg, aki benne van a mostani WWE/NXT-ben, mert sok ismerős arcot fog látni. Viszont, a tavalyi Családi bunyóhoz képest nincs olyan jó, igaz, az más történetre koncentrál.
7/10