10/10
trend júl. 09. 17:55:35 10/10 Előzmény kybuck
(47/87)
Ember! Akkor minek írkálsz ide? Ha tudod, hogy azok jönnek be neked? Esküszöm nem értem... még erre is van szabadidőd. Ahelyett, hogy néznél valami normális filmet itt ócsárolsz egy olyan filmet ami eleve 3-4 évtizeddel elmarad attól amit te vársz. Olyan filmeket ne várj... nem is értem eme gondolkodást..
4/10
kybuck júl. 09. 02:00:31 4/10 Előzmény trend
(46/87)
Ki beszélt itt az elmúlt egy-két évről? Én főleg a '80-as, '90-es évek filmtermését ajánlom, na, ott tényleg vannak lebilincselő filmek.
10/10
trend júl. 08. 19:10:01 10/10 Előzmény kybuck
(45/87)
Mesélj. :D Mondj egy pár "jó mozi filmet" az utóbbi egy két évből.. Ja az nem fog menni. Maximum a ZS kategóriás John Wick :D
4/10
kybuck júl. 08. 07:19:03 4/10
(44/87)
Nagyjából az jött be, amit az előzetesek alapján sejtettem: egy újabb ufós film, ahol mindennel megy az idő, csak földönkívüliek nincsenek sehol. Illetve nyomokban tartalmaz azt is, de csak nagyon módjával. Spielberg lufija valami grandiózust akar (megint) bemutatni, de csak egy saját X-akták-filmre futotta tőle - amit már amúgy egyszer leforgatott Harmadik típusú találkozások címmel, de az jobb volt. Már egy jó ideje gondolkodom, hogy ma már miért nem kígyóznak sorok a mozik előtt, ha egy Spielberg-film van műsoron, és erre az egyik kritika adta meg az egyszerű választ: Spielberg már nem tud "varázsolni", ahogy azt tette A cápával, Indiana Jonesszal, E.T.-vel, vagy épp a Jurassic Parkkal.

Valahol azóta, amióta a Schindler listájával komolyabb utakra lépett, úgy szivárgott el az a közönsége, aki egykor a varázslat miatt kedvelte és kereste. Azóta csak jobb-rosszabb, de nem túl jelentős, és legtöbbször abszolút varázstalan filmekre futotta tőle. "Ipari filmes" lett, szokták rá mondani, és ez sajnos nagyrészt igaz. Ez a filmje is igazából egy blöff, sokat akar markolni, de végül nagyon keveset fog, annyira, hogy érdemeseb inkább újra E.T.-t nézni, de még Dan Trachtenberg Predator-filmjei is több "varázslatot" adtak nekem földönkívülis filmekként, mint ez!

Ami megmaradt ebből a csúnyácska CGI-állatok mellett az az őszülő "Mr. Darcy", amúgy csak kérdéseim vannak: miért pont ez a két ember kellett az idegeneknek? Miért pont akkor? Miért pont most történtek az események? És persze miért csinál valaki, aki elmondása szerint nagy kedvelője a földönkívülieknek egy olyan filmet, ahol a földönkívüliek megint csak biodíszletek/macguffinok, és nem főszereplők végre? Az is nevetséges, hogy egy földönkívüli fajhoz mindjárt szinte mindenhatói képességeket társítunk, csak mert földönkívüli. Ez a film se nem különösebben szórakoztató, se nem különösebben fajsúlyos, így aztán mindkét szerepben megbukik. Persze meg lehet egyszer ezt is nézni, ha valaki kedvelője az ufós filmeknek, de a merő hatásvadászat miatt ez ugyanolyan múló állomása Spielberg bácsi munkásságának, mint szinte mindene az elmúlt évekből.

Amúgy is ezeken a "juj, de titkos ufók"-dramaturgiákon szerintem már rég túl vagyunk, most már illene kreatívabbnak lenni, és karakterekkel, motivációkkal felruházott filmes földönkívülieket prezentálni, lásd Predator: Halálbolygó akár, Roswellre meg ráérünk akkor visszatérni, ha egyszer tényleg eljön a leleplezés napja.
4/10
kybuck júl. 08. 06:33:45 4/10 Előzmény trend
(43/87)
Kevés filmet láthattál.
Zahire júl. 06. 19:28:43 Előzmény Rikma
(42/87)
Egyet is értek meg nem is. Nagyon sok X-akták epizód sokkal jobb mint egy mozifilm. A „Szállj harcba a jövő ellen !"valóban nagyon jó, de a „Hinni akarok !" szerintem nagyon gyengére sikerült.A Vissza a jövőbe egyébként Robert Zemeckis filmje, Spielberg mint producer működött közre. Spielbergnek sok nagyon jó filmje van, és ha nem számolom, csak a kalandfilmeket, akkor ott a Párbaj,a Cápa, Harmadik típusú találkozások, az E.T, Az Indiana Jones-trilógia.
1/10
mirevársz júl. 05. 15:50:56 1/10
(41/87)
Ez egy hollywoodi közhelyekkel telepakolt vacak, amit Emily Blunt B-kategóriás játéka még lejjebb húz.
5/10
jega.janos@gmail.com júl. 04. 08:05:58 5/10
(40/87)
Ha szatíra akkor 10/10 , ha nem akkor 10/1 🙈🙈🙈 így az átlag 5
habaen júl. 03. 19:05:12
(39/87)
Vígjátéknak oltári!
1/10
Rikma júl. 01. 22:20:19 1/10
(38/87)
Nagyon gyatra. Szerintem is még egy X akták rész is 100-szor lekörözi, nem hogy az X akták teljes filmjei! Szerintem akkor már a Harmadik típusú emberrablások sokkal jobb sorozat Spielbergtől. De én amúgy sem vagyok nagy rajongója. Szerintem kevés jó filmje volt, kivétel nálam: Vissza a jövőbe, Jurassic Park, Kapj el, ha tudsz, Számkivetett.
10/10
trend jún. 30. 17:29:20 10/10 Előzmény FilmesX
(37/87)
Amennyiben nem a stílusod akkor miért mondod előre mennyi az értékelése? Ember! Én egy "számomra" gagyi filmhez a fáradtságot sem veszem, hogy értékeljem, nem hogy hozzászóljak. Esküszöm megérett a föld a pusztulásra.
10/10
trend jún. 30. 17:27:15 10/10 Előzmény baromarc666
(36/87)
Megszólalt a "baromarc" :D Legalább néznél tükörbe te szerencsétlen :D Annak zavaros akinek nincs agya :) Ezzel nem lehet mit tenni. Nézd továbbra is a John Wick-et az való neked. ;)
3/10
baromarc666 jún. 29. 22:20:56 3/10 Előzmény trend
(35/87)
mondjuk elég alacsonyan van a mércéd. a neved után nem csodálom, hogy tetszett ez a zavaros fo@
offtopic
FilmesX jún. 25. 21:24:51
(34/87)
A téma nem annyira stílusom, nem láttam, de gyanús nekem az itteni 1/10/1/10/1.. számkombináció. Egy ekkora tudású és pü-i lehetőséggel bíró filmmaker (aki ennek a műfajnak az alapjait tette le évtizedekkel ezelőtt) ha csak egy darab széket vesz fel félhomályban, az is 5 pontról indul, valszeg annyira ott van. Nomen est omen.
10/10
trend jún. 25. 11:46:48 10/10
(33/87)
Azt hiszem az utóbbi pár év egyik leglebilincselőbb filmjét láttam! :)
10/10
trend jún. 25. 11:44:43 10/10 Előzmény baromarc666
(32/87)
Valóban hű vagy a nevedhez :D
3/10
baromarc666 jún. 21. 11:29:44 3/10
(31/87)
Ez az eredménye annak, amikor a hollywoodi igénytelen, koncentrációhiányos Gen-Z-t kiszolgálni óhajtó akarat felfal egy idős rendezőt és létrehoz vmi Disney förmedvénybe oltott, morális tanúságtételbe ágyazott sci-fi szerű szatírát.
Ez a film erősen egyensúlyoz a nézhetetlen és az ostoba baromság közötti mezsgyén, hogy az utolsó 20 percben adjon valami nézhetőt, aminek persze az erkölcsi és pláne a morális tartalma erősen megkérdőjelezhető. Ha az volt a terv, hogy elszabadítsák a földi pokolt, akkor érthető a főszereplők zavaros cselekedete, egyébként pedig nem.
A casting teljes tévűt, Colin Firth olyan hiteltelen ebben a szerepben, mint Orbán a magyarokkal törődő atyuskáéban. Ezért kár volt, minden tekintetben.
3/10
csavarlazito jún. 20. 23:35:48 3/10
(30/87)
Én értem, mit akart mondani, értem, hogyan akarta mondani, de ez sajnos most nem sikerült a mesternek...
6/10
cellasto jún. 20. 21:52:09 6/10
(29/87)
Én azokat sem értem akik magazstalják de azokat sem akik lehuzzák ezt a filmet. Jómagam pont középen vagyok. Lehet nagyobb elvárással ültem be, mint kellett volna... De azért szarnak nem mondanám a filmet. Viszont moziban nézni föleg imax teremben, semmi értelme nem volt. Máskülönben ez is elhasal a kasszáknál. Kb kéne hoznia 300milliot és most tart 130 körül. 200-250-nel nem fog feljebb menni.
10/10
E.T.888 jún. 20. 21:44:43 10/10 Előzmény kvardaniel
(28/87)
Egyetértek👌