Téma: A Lényeg

adamnagysweetmovie 2012 szept. 23. - 10:20:50
(58/58)
...élelmiszerhiányról
adamnagysweetmovie 2012 szept. 23. - 10:19:44
(57/58)
" A kormány rendkívüli intézkedéseket ígért, de mitõl ne lenne drágább az, amibõl a keresettnél sokkal kevesebb van?"

Nem az a baj, hogy drágul, hanem hogy rányomják a megemelt áfát és közben közmunkásokkal nyomják le a piaci béreket is. Ez kimaradt a leadszövegbõl...
adamnagysweetmovie 2012 júl. 15. - 23:23:21 Előzmény topikos8
(56/58)
Gondolom Fatman is erre gondolt, a szokott önkritikájával (pancserpuccs - mondhatnék sörpuccsot is:))
topikos8 2012 júl. 15. - 15:43:25 Előzmény adamnagysweetmovie
(55/58)
Érdekes, ha az ember megnézi mi a puccs definíciója (wikipédia): "A puccs a szélesebb néptömegek által nem támogatott, a hatalom megragadására irányuló tevékenység , többnyire fizikai erõszak alkalmazásával, katonai erõt is alkalmazva. Az irányító hatalmat egy szûk csoport ragadja magához a törvényes formák és a többség akaratának mellõzésével."

Ez speciel igaz.
adamnagysweetmovie 2012 júl. 14. - 21:40:38 Előzmény adamnagysweetmovie
(54/58)
Na ebbõl egy kötõszó sem igaz:)

"A kormány határt fog szabni az IMF követeléseinek - mondja az Országgyûlés elnöke. Kövér László emlékeztetett: más helyzetben vagyunk, mint két éve, Magyarország nincs csõdközelben. A házelnök beszélt az Orbán Viktor ellen tervezett, ahogyan õ fogalmazott pancserpuccsról, és arról, miért volt szükség a törvénykezési dömpingre."
adamnagysweetmovie 2012 jún. 04. - 00:15:55
(53/58)
Ezt valaki magyarázza el nekem!?!!

"Mi lett volna, ha a Fidesz tényleg nem veszi át a kormányrudat? - miként Lázár János mondta indulatosan a Parlamentben. Ha hagyja csõdbe menni az országot, az MSZP-t pedig a népharag vagy az igazságszolgáltatás áldozatává lenni? A kérdés költõi, de van-e veleje? Félidõ-értékelés indulatok közepette."

Mi az, hogy nem veszi át a kormányrudat? Ez valami kegy volt??
Átvette és kurva rossz irányba viszi, amiben nemhogy köszönet nincs, de komolyan ha valakit fenyeget a népharag és az államcsíny, hatalommal visszaélés veszélye, az Orbán és rendszerét kiszolgáló-haszonélvezõ szûk kör...
szisze 2012 máj. 20. - 19:58:12
(52/58)
Kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége, bár sok jót nem sejtek. Pár év múlva újra kint lesznek és ott folytatják ahol abbahagyták. A többi meg felbátorodik és még durvább bûncselekményeket követ el. Mi meg háborgunk egy ideig, aztán ezt is megszokjuk és elfogadjuk mint a többi érthetetlen dolgot. Külföldön is így megy?
1/10
southwind 2012 máj. 20. - 18:02:30 1/10
(51/58)
A végén még bocsánatot kérnek Cosma gyilkosaitól, hogy ilyen csúnyán meghurcolták õket és még kártérítést is fizetünk nekik. Szerintem lefizették a bírót, megvették kilóra a kúriát...
la19 2012 ápr. 30. - 14:39:17
(50/58)
Itt megtalálhatod a "NAGYON FELSZÍNES GONDOLKODÁSOM" igazolását: http://hu.wikipedia.org/wiki/Schmitt_Pál

"Diplomájának megszerzése után a Hungarhotels Vállalatban kapott állást szállodai munkatársként. 1976-ban kinevezték az Astoria Szálló igazgatóhelyettesévé. 1980-ban kivált a szállodaiparból. 1981-ben a Népstadion és Intézményei (NSI) fõigazgatójává nevezték ki, e tisztségben 1983-ig maradt."

Szerintem ne tedd tovább nevetségessé magadat, így is sok butaságot írtál.
1/10
dantonb 2012 ápr. 29. - 21:01:11 1/10
(49/58)
Hát ez a te bajod hogy túl sokat figyelsz az M1re,és még az is hogy felszinesen gondolkozol de nagyon.Én nem MSZMP-t írtam hanem MSZPt.Schmitt munkára jelentkezett Kovács lászlónál kb 2003ban ,akkor már hol voltak a BM nek azok az osztályai ,amiket irogatsz?:)
Azon meg csak röhögni lehet ,hogy az igaz magyarnak védenie kell a simlisséget ,mert mit gondolnak D-koreában:D. Erre Orbánnak kellett volna gondolnia ,aki kiválasztotta ezt agerinctelen alakot,mert tudta hogy ez aztán mindent aláír neki ,ami a demokrácia felszámolásához szükséges.
la19 2012 ápr. 29. - 20:32:26
(48/58)
Méghogy nem kapott munkát! Szerinted olyan ostoba volt anno a BM, hogy olyasvalakit alkalmazott vezetõ beosztásban a kommunista érában akinek nem akart munkát adni, vagy osztályellenség volt? ÉBRESZTÕÕÕÕÕÕÕ! Kicsit nézz utána a BM III/II, BM III/III, és BM III/V alosztályoknak. Egyébként sem magyar virtusra utal, hogy a tolvajokat védik, így született, és napjainkban is gyakolatban van egyes népeknél a kézlevágás. Persze ez az EU-ban elképzelhetetlen, mert itt védik a gyilkost, a tolvajt, a rablót, mert nekik jogaik vannak! Magyarországon az áldozatok meg rasszisták, gyûlöletkeltõk, és még ki tudja milyen bûnelkövetõk, csak azért mert a sajátjukat védelmezik! Kissé magyarellenes vagy nem, annak ellenére, hogy magyarul írsz? Mást nem is kérdeznék, csak azt, hogy milyen színekben tünteti fel Magyarországot az a személy aki a Dél-Korából hazautazva a repülõtéren értesül arról, hogy megfosztották a kisdoktorijától, itthon pedig összevissza hazudozva magyarázza a bizonyítványt! Szerinted mit szól Dél-Korea, csak nem azt, hogy egy tolvajjal tárgyaltam? Kicsit figyelj az M1re, ott elmondanak mindent, és ha magyar vagy megérted a szót. Ulsóként pedig nem az számít, hogy honnét írok, mert bárhová utazhatok is, ha kedvem tartja.
1/10
dantonb 2012 ápr. 29. - 10:02:56 1/10 Előzmény ceia
(47/58)
Ja és Kövérre mondta anno Hofi,hogy "annak szájából folyik a szar"
1/10
dantonb 2012 ápr. 29. - 10:01:38 1/10 Előzmény ceia
(46/58)
Csak az abaj hogy Schmitt nemcsak amúltban "hibázott" hanem jelenleg is folyamtosan hazudozott doktorijával kapcsolatban.a múltban sem volt gerince (ld Olimpiai részvétel) és most sincs .elég ha arra gondol valaki hogy aláírógépként mûködött .A gyurcsányozás meg unalmas,aki szeretne Scmitt kapcsán is rá mutogatni az keresse meg Gyurcsány diplomáját és bizonyítsa be ,amit akar.Nem amegvádoltnak kell bizonyítania hanem fordítva ,ahogy Scmittnél is történt.Különben nekem sincs meg az elsõ diploma dolgozatom ,osztán mégis volt,úgyhogy uncsi ez a szardobálás és rágalomhadjárat egy olyan ember ellen ,aki messze nagyobb kaliberû politikus mint alelki sérült Orbán.aki még most is retteg tõle ,ezért talál ki minden utólagos szabályt hogy ne alakíthasson frakciót ,mert be van szarva hogy érveivel lemossa aparlamentben is.Rámutat arra hogy a jelenlegi rezsim felszámolta a demokráciát és egy újrákosista bagázs nacionalista mázzal leöntve.
1/10
dantonb 2012 ápr. 29. - 09:54:00 1/10 Előzmény la19
(45/58)
Scmitt elõször az MSZPhez ment "kenyeret kérni" ,csak ott nem adtak neki.namármost ha te külföldön tartózkodsz ,akkor miért irod azt hogy "itt Magyarországon".A tartalmi dolgokkal nem foglalkozom ,mert azok rasszista hülyeségek.
la19 2012 ápr. 22. - 18:18:45
(44/58)
Schmitt doktorija megbukott, minden jóérzésû magyar ember ezt mondja. Már ott elvetette a sulykot, amikor az "Astoria szálló-beli munkássága" után a fideszhez ment kenyeret kérni. De vajon mi van a tiszaeszlári Solymosi Eszter esetével? A mai napig nem kapott semmiféle jogi elégtételt, a többi ártatlan áldozatot nem is említve! Az életét már nem tudják visszaadni, a gyilkosai pedig büntetlenül haltak meg! Aki a gyilkosságban közremûködött, vagy akkor, illetve utólag segítséget nyújtott, az ugyanolyan köztörvényes bûnözõ, mint aki kifolyatta egy védekezésre képtelen gyermek vérét! Ezt a magyar jogszabályok büntetik, de a magyar vezetés errõl tudomást sem vesz. Ezért van az, hogy a magyarnak nincs joga a saját hazájában. Egyes érdekek utasítása szerint a sírokat is felszámolják, úgy mint Adolf Hitlerét és szüleiét, vagy Rákosi Mátyás urnáját, de mondhatnám azt is, hogy Izraelben a temetõbõl kidobálják a nem zsidó eszméket valló halottak maradványait. Példa erre egy zsidó katonanõ utólagos éjszakai nem engedélyezett kihantolása. Itt Magyarországon is hasonló dolgok történnek, csak nem veszünk róla tudomást.
ceia 2012 ápr. 15. - 20:01:14
(43/58)
Kisstílû dolog Schmitt Pál elvett doktoriján csámcsogni. Attól, hogy a múltban elkövetett egy hibát, még lehet kiváló ember, sok más erénnyel, és mint köztársasági elnök, jól végezte hivatását. Olyan ember nincs, aki sohasem hibázik. Én emiatt az egy dolog miatt nem ítélem el. (más hibáiról meg nem tudok) Viszont a gyurcsánynak tudok jóval több 'hibájáról', és még õ példálózik.. Most akkor õ is megérdemelné, hogy elvegyék tõle a diplomáját, mert nem tudja bizonyítani, hogy volt szakdolgozata, sõt, az érettségijével sem tud elszámolni!
A kérdés pedig szerintem csak költõi, Áder János lesz a köztársasági elnök. Én pl. ezzel sem értek egyet, Kövér Lászlót szerettem volna elnöknek. A FIDESZ újabb hibája - õk sem tökéletesek, de legalább nem offshore-ozó rablóbanda, és nincs népverõ rendõrállam.
1/10
oncogito 2012 ápr. 01. - 16:59:44 1/10
(42/58)
"Schmitt Pál azt is közölte, újra diák lesz."

Ja, és a doktoriját majd az õrezrede védi meg... ;-)))
1/10
oncogito 2012 ápr. 01. - 16:56:18 1/10
(41/58)

Ja, és a doktoriját majd az õrezrede védi meg... ;-)))
topikos8 2012 ápr. 01. - 10:34:32
(40/58)

Ja, bukott diák, 70 évesen.
adamnagysweetmovie 2012 márc. 31. - 21:13:00
(39/58)
Obersovszky feladta a riporter szakmai felelõsségét a smitt interjúban, mikor alapvetõ, közérdeket sértõ kérdésekre nem kérdezett rá. Botrány a kirakatban, éljen az MTVA!