Téma: A liliomlány

yasmine 2006 aug. 24. - 07:47:24
(77/577)
Szia Adrienn!

Igen, mert nagyon örültem, hogy végre indul egy új sorozat! Nem tehetek róla, de szeretem õket, persze szelektálok, mindent nem nézek.
Aztán ledöbbentem, hogy a Viasat ilyen gyenge elismerésû sorozatot vett át, mert utánna olvasva csak rosszakat olvastam, fõleg a fõszereplõnõrõl.
Kritikusan kezdtem nézni, tetszett, tetszik és tetszeni is fog!
A rossz hírek irigységbõl fakadnak, mert talán sok embernek nem tetszett, hogy Camila Sodi protekciós a filmben. Ahol meg hibákat keresnek, ott találnak! :)
yasmine 2006 aug. 24. - 07:33:05
(76/577)
A tegnapi rész tartalma:
Flor az ügyvéd segítségével bejut J.A. -hoz. Õ azonban nem látja szívesen. De hiába próbál a lánnyal veszekedni, meglágyul a szíve, átölelik egymást. Ekkor lép be Rebeka.
Mindkettõjük megdöbbenésére, az anyós mézes-mázas stílussal felajánlja Flórnak, hogy béküljenek ki, nagyon örül az unokának. Flór hisz Rebekának.
J.A. felajánlja a Flórnak, hogy költözzön el, hagyja ott a házat, keressen egy olyan embert aki boldoggá teszi. Figyelmezteti, hogy ne higgyen az anyjának. ( Most már én is elhiszem, hogy arrogáns viselkedése a lány megmentése miatt van. :)) Flór azonban szereti, nem akarja megtenni.
Rodrigó boldogan újságolja Flornak, hogy anyjukkal álmodott.
Gabriella újra meglátogatja fiát a kórházban, aki nem ismeri fel, de õ anyjának tekinti, õrá emlékezteti. Bevallja, hogy õ fogadta fel az ügyvédet. Ám Wiliamnek feltûnik, amikor Nuriával és Miguellel vacsoráznak, hogy a feleségén nincs rajta a karkötõ, melyet fel kellett volna vennie! A nõ nem vallhatja be, hogy ügyvédre kellett a pénz, így azt hazudja, hogy a csatja elromlott.
Iselat hivatja Miguel, hogy szeretné, ha bejönne a testvére, mert beszélni akar vele. Rebeka másik fia közli a lánnyal, ha nem találkoznak, szakít vele, így õ kiszökik a hátsó kijáraton, hogy Flor b.nõje ne vegye észre. A romantikus légyotton sejtelmesen közli a fiú, hogy testileg közel szeretne kerülni hozzá, Isela örül.

Ne haragadj, de csak most tuttam leírni, tudom, hogy milyen, amikor az embert hajtja a kiváncsiság!:)
Romantica 2006 aug. 23. - 22:35:28
(75/577)
A sorozatban Julio Alberto a szerepe szerint ügyvéd.
Nagyon rossz foglalkozást választottak neki. Milyen ügyvéd az - és hogyan tudja bármely ügyfele érdekét képviselni - akit az anyja ennyire tud befolyásolni?
Nagyon akaratgyenge ember, ha az anyjának még a törvényt is képes megszegni.
Romantica 2006 aug. 23. - 22:28:09
(74/577)
Azt írod, hogy ...Salvador Pineda (most Flor apja) alakította 1978-ban a férj szerepét..

Rosszul emlékszel. Ugyanis a Maria Mercedesben azt a szerepet alakította, amelyet ebben alakított Helena Rojo, mint Rachel.
Romantica 2006 aug. 23. - 22:25:01
(73/577)
Az anyósa fordíttatta meg a saját komornyik-sofõrjével. Azt akarja elhitetni, hogy Flor megbolondult.
Romantica 2006 aug. 23. - 22:23:58
(72/577)
Szasztok!

Na szóval.
1. Ide hiába írtok, idõpontváltoztatás miatt, nem nyerõ. A ViaSat-hoz kell írnotok!
2. Ha a Liliomlányról és más dél-amerikai szappanoperáról akartok többet megtudni, akkor ajánlom neketek ezeket az oldalakat:
<a target="_blank" href="http://tnvcapitulos.atw.hu/" title="http://tnvcapitulos.atw.hu/">tnvcapitulos.atw.hu</a>
<a target="_blank" href="http://p4.forumforfree.com/tvsorozatok.html" title="http://p4.forumforfree.com/tvsorozatok.html">p4.forumforfree.com</a>
<a target="_blank" href="http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=telenovelas" title="http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=telenovelas">forum.sg.hu</a>
kittycaa 2006 aug. 23. - 19:12:00
(71/577)
sziasztok!
Ez nagyon rossz,h nem teszik át délutánra.De legalább az ismétlés lenne valamikor máskor,m így pont suliidõbe van az is,és ez így nagyon nem jó....És mivan azokkal akik szeretnék nézni a filmet??Úgy tûnik nem számít.
Én csalódtam a viasat3-ba!!!
De szerintem ezzel más is így van....
puszi mindenkinek
particula 2006 aug. 23. - 14:53:37
(70/577)
Hello Mindenkinek!

Én is új vagyok a fórumon,üdv mindenkinek!
Sajnálattal olvasom,hogy a Viasat nem fogja átteni a sorozatot délutánra. :( Pedig megtehetné,mert rengeteg sorozatot már vagy 10-szer megismételtek,egty kicsit uncsi,nem?
Szerintetek a mai részben ki forditotta meg a képet.Egyébként Flor hogyan fprdíthatta volna meg,haott sincsen?
Adrienn 015 2006 aug. 23. - 14:30:42
(69/577)
:)Semmi baj Yasmine!:)Te még az elején regeltél a Liliomlány fórumába??
yasmine 2006 aug. 23. - 08:24:49
(68/577)
Bocsi Adrien! Most vettem észre, hogy te is raktál fel! :)
De legalább szinesíti a fórumot!
yasmine 2006 aug. 23. - 08:17:29
(67/577)
Csakhogy kép is legyen ebben a fórumban!:)
Adrienn 015 2006 aug. 22. - 19:20:13
(66/577)
Szia Viki!!

Julio Albertót korházba vitték..Rebeka azt a parancsot adta a kórházban, h Flor nem mehet be a férjéhez.Flor megpofozta az anyósát:)Azután elment a kórházba, de nem engedték be.
Gabriella felfogadott fiának Rodrigonak egy ügyvédet, ami nagyon drága volt.Flor elment az ügyvédjéhez, h tanácsot kérjen tõle, h bemehessen a kórházba.Az pedíg elment vele, így Flor bemehetett J.A.-hoz.Ezel lett vége!!
Szia, cupp
lvviki008 2006 aug. 22. - 14:41:12
(65/577)
Szia Mindenkinek!

Új vagyok a fórumban, de nem állhattam meg, hogy ne írjak ide én is.
A mai részbõl sajna csak egy részletet láttam; pont amikor J.A. leesett a lépcsõn miután Flor-al veszekedett(?) . Meg tudnátok mondani min kaptak hajba?
Ugyan "csak" a lába tört, de Aurora már pingált rá egy szívecskét... :-P
Mivel lett vége a mai résznek?Flor tudja már, hogy terhes?
Adrienn 015 2006 aug. 22. - 10:03:08
(64/577)
Sziasztok!!
Hát igen..ez igaz, legalább témánál vagyunk:)
Akció filmek..pff..Hát igen kár, h az emberek ieneket szeretnek:(
Cuppa
yasmine 2006 aug. 22. - 07:41:29
(63/577)
Szia Adrienn!
Nem baj, legalább arról szól a fórum, amirõl kell.
Együttérzek azokkal akik nem fogják látni, :( de még szerencse, hogy többségnek talán van videója.
Ez várható volt. Most az amerikai akció sorozotak a menõk, legalábbis a mérések alapján.
A nézõ van a tv-ért, mint a vevõ az eladóért. (Épp fordítva, remélem érted!)
Adrienn 015 2006 aug. 21. - 20:17:43
(62/577)
Hello!!
Yasmine!!Jó kis tartalomírok lettünk, mi?!:)
Nem tették át a liliomlányt!!:((Azt hiszem minden nap fel kell majd vennem:(
Pusz, sziasztok
yasmine 2006 aug. 21. - 12:35:11
(61/577)
Szívesen! A pénteki részt azt én sem fogom látni, csak hétfõn. Ténleg te is hétfõn reggel nézed meg ugye?
A szerda- csütörtökit, majd leírom.
Na voltál a az Rtl klub fórumán?
kittycaa 2006 aug. 21. - 10:09:50
(60/577)
Sziasztok!!!
Köszike,mostmár értem,h mi is van...
Ma már én is meg tudsom nézni a filmet:)
Puszi!!
yasmine 2006 aug. 20. - 19:09:35
(59/577)
A csütörtöki részt, nem írom le, mert alul ténleg jól megvan.
Próbálom összeszedni, hogy utána mi történt, legközelebb, majd a film után leírom, mert frissebb az emlék.

Rodrigóhoz bement Gabriella, miután elmondta Flór apja, hogy mi történt. Luppe értesítette Flórt, aki szintén a kórházba sietett. De a rendõri õrizet miatt sajnos csak kevés idõre láthatták. Isela szerint testvérét nem kell sajnálni, mely hallatán apja sír a fájdalomtól.
Rebeca kiakadt, amikor meglátta Flór testvérét az újságban, " szégyent hozva rájuk!" Flórt próbálja is idegesíteni, de õ nem bonyolódik vele veszekedésbe.
J. A. anyjával szembeszegülve, Flór mellett akar állni a nehéz idõszakban, a kicsi elvetetésérõl hallani sem akar. Nem hiszi el, hogy nem õ az apa.
Rebeka és Auróra ördögi tervet eszel ki, hogy Flórt õrültnek nyílvánítják.

Kb. ennyi. Bocsi, de a záróképre nem emlékszem, majd legközelebb.
Adrienn 015 2006 aug. 19. - 11:17:47
(58/577)
Sziasztok!!
Ha egy kicsit lejjebb mentek akkor ott megtaláljátok a csütörtöki rész tartalmát...Leírtam naggyából:)
Egyik nap írtam emailt a viasatnak, hohy ha tudnak változtassanak a mûsoridõn!!
Remélem megteszik!
Sziasztok
kittycaa 2006 aug. 19. - 11:01:01
(57/577)
Szió Yasmine!
Rendben,felnézek az RTL KLUb fórumára!
Múlt héten kedden még meg tudtam nézni a Liliomlányt de a szerda,csütörtök,pénteki részeket már nem láttam.
Nagyon jó lenne ha leírnád, h mi volt benne!
Köszike
Kincsem 2006 aug. 19. - 08:41:43
(56/577)
Na még egyszer
<a target="_blank" href="http://www.esmas.com/" title="http://www.esmas.com/">www.esmas.com</a>

inocentedeti/capitulos/historico/ - ez jön az esmas után

nem rakja be rendesen a linket , bocsi hogy zaklatlak még titeket Sziasztok
Kincsem 2006 aug. 19. - 08:39:56
(55/577)
Sziasztok !

Találtam egy oldalt ahol a részek rövid története van de sajnos nem értem ha valaki lenne olyan kedves és leforditaná nem lenne probléma hogy ha vki nem látta volna a részeket.

<a target="_blank" href="http://www.esmas.com/inocentedeti/capitulos/historico/" title="http://www.esmas.com/inocentedeti/capitulos/historico/">www.esmas.com</a>

Nagyon jó a sorozat , csak sajnos már nem lesz lehetõségem nézni a suli miatt esetleg ha a 7 órát tartják és nem 8-tól kezdõdik a suli :)

További kellemes részeket , sziasztok
yasmine 2006 aug. 19. - 07:24:08
(54/577)
Szia Kittycaa!

Mindenképp nézz be az RTL Klub fórumára!
Szép képek vannak fennt, sokan beszélgetnek, gyakran nemcsak a jelenlegi, hanem a jövõbeni történésekrõl is.
Ha gondolod, szívesen leírom neked a tartalmakat, csak mond, hogy meddig láttad!
Mily 2006 aug. 18. - 20:31:42
(53/577)
Ha szereted a Te vagy az életemet is, akkor nézz be ide:

<a target="_blank" href="http://www.sosmividaa.gportal.hu" title="www.sosmividaa.gportal.hu">www.sosmividaa.gportal.hu</a>
kittycaa 2006 aug. 18. - 19:11:25
(52/577)
Mégegyszer én vagyok.
csak az elõbb kifelejtettem azt,h sajna nem tudtam megnézni a szerda-csütörtök-pénteki részt.És nagyon megköszönném ha valaki leírná h mi volt benne.
Elõre is köszi!
kittycaa 2006 aug. 18. - 19:09:49
(51/577)
Sziasztok!
Én még új regisztráló vagyok,de én is nagyon szeretem a Liliomlányt,csak nekem is annyi problémám van,h sokkal jobb lenne ha délutáni órákba játszanak,m szerintem sek csak kismamák és nyugdíjasok szeretnék nézni,hanem mások is...
És ha iskola van,nincs rá lehetõségünk:(
khelga2 2006 aug. 18. - 15:37:24
(50/577)
Bocsi,de nemtudnátok elmondani mi volt a mai részben mert nem láttam!Köszi Helga!
Adrienn 015 2006 aug. 17. - 13:12:28
(49/577)
Jaja:)A mai részben Julio Alberto állati bunkó volt Florhoz:(
Rebeka azon gondolkodott, h Flort le kéne lökni a lépcsõn...De szerncsére Zakarias kihallgatta õket!Julio megkérte Flort, hogy írja alá a meghatalmazért, h õ kezelhesse a vagyonát..Flor elment az ügyvédhez, és az azt mondta neki, h esze ágába ne jusson!!
Flor legnagyobb tesója Rodrigo haldoklik...Isela pedíg megtudta, h mit akar a nõvérétõl az az öreg hapsika, nem jut eszembe a neve..és meg akarja akadályozni, h Flor odamenjen..Asszem naggyábol ennyi!
Sziasztok..
georgie 2006 aug. 16. - 17:08:01
(48/577)
Adrienn! ez már csak így megy! a pasik bolondok és befolyásolhatóak! sajnos a mai részt nem láttam és lehet, hogy holnap sem látom, ezért valaki írja már le, hogy mi volt! a lényeg az, hogy a film végén úgyis összejönnek és happy end lesz! persze tuti, hogy a pszihiáter nõci be fog kavarni nagyon! de a lényeg, hogy a Julio Alberto rájön, hogy mégiscsak nem bír létezni Flor nélkül! ráadásul, még a Flor is kikupálódik és nem lesz ilyen, hanem finom és inetelligens nõ lesz belõle! legalábbis remélem, csak az a biztos, hogy happy end!
Adrienn 015 2006 aug. 16. - 12:51:28
(47/577)
Hello amy!!
Kösz az ötletet..elõször nem tudtam a viasat mail címét, de aztán megtaláltam!Írtam nekik, remélem csinálnak valamit!!
Ja és akik szerint nem helyes Valentino Lanus, szerintem jobban nyissa ki a szemét!!:)
Sztem állati pasi, és nem is öreg a Florhoz!!
amy 2006 aug. 15. - 19:24:16
(46/577)
Szerintem is át kéne rakni délutánra, de ezt a kérést nem itt a fórumban kell megírni, hanem a viasat3-nak kellene írni.
Az RTL KLUB fórumán lévõ Liliomlány topicban is tervezgetik ezt. Egyébként ott sok infót meg lehet tudni a sorozattal kapcsolatban. :)
Adrienn 015 2006 aug. 15. - 19:06:05
(45/577)
Georgie!
Sztem tök igazad van!!
És aki nézi a filmet biztos látja, hogy Julio Alberto szerelmes!:)
De annyira hülye, hogy az anyjára hallgat folyton, nem?!
Remélem tesznek majd valamit!!!
Adrienn 015 2006 aug. 15. - 19:00:03
(44/577)
Azzal a kéréssel fodulok hozzátok, hogyha lehetne lécci rakjátok át a Liliomlányt szeptembertõl délutánra, mert sajnos nagyon sok ember akik suliba járnak, nem fogják látni...
Tehát ha megoldható akkor tegyetek valamit!!!!!!!!!!!
Köszi
khelga2 2006 aug. 15. - 10:00:25
(43/577)
Én azt szeretném írni,hogyha lehetne szeptembertõl áttenni,
olyan 4 órára hétköznap az jó lenne mert,ha suli lessz nemtudom nézni!!!
georgie 2006 aug. 14. - 16:26:44
(42/577)
Azt hiszem levelet kéne küldeni a viasatnak,hogy változtassanak egy kicsit a mûsoridõn, vagy hétvégén ismételjék meg az egészet hetet, mert nem mindenki tudja megnézni a filmet! nekem még szerencsém van, mert reggel meg tudom nézni szeptemberig, de utánna már nem.
azt hiszem, mostantól kezdõdnek az izgalmas részek! biztos, hogy babát vár a Flor, de valami történni fog vele amilyen gonosz az anyósa! a Julio Alberto pedig nagyon szerelmes, de nem valja be még magának sem! mit szóltok ehhez?
yasmine 2006 aug. 14. - 15:43:31
(41/577)
Ugye? Mert az "okosok" azt hiszik, hogy csak az otthon ülõ kisanyukák és a nyugdíjas nagymamák nézik.
kornelia.b 2006 aug. 13. - 17:56:53
(40/577)
Jó lenne, ha nem csak reggel és délben adnák a filmet, mert így sajnos soha nem tudom megnézni. Aki dolgozik az nem láthatja, ezért a hétvégén ismételnék a heti részeket vagy esténként akkor mindenki megnézhetné aki szereti az ilyen könnyed filmeket.
Hol lehet megtudni, hogy esténként miért nem vetítik? Sokkal jobb lenne ha a Liliomlányt adnák esténként a már ismétlések ismétlése filmek helyett! Remélem más egyetért velem ebben a témában!
georgie 2006 aug. 09. - 18:52:12
(39/577)
szia! nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy nem tudnád e leírni, hogy mi lesz az elkövetkezendõ részekben, mert jó lenne tudni! egyébként tény, hogy a Flor szerepét játszó Camilla Sodi még kiforratlan, de nem tehetségtelen! ráadásul nagyon szép és Valentino pedig nagyon jóképõ férfi!
üdv
yasmine 2006 aug. 08. - 10:05:39
(38/577)
Laci 080!
Téged már mindenki ismer, mindenki tudja, hogy a szakmában dolgozol!A nézettségi adatokat ismerjük,annak hitelességét is!Köszönjük segítségedet, ha bármi probléma merülne fel megtaláljuk a szerkesztõséget! Ez itt a Liliomlány sorozat fóruma!
yasmine 2006 aug. 08. - 09:51:43
(37/577)
Szerintem is!Végre finomodik egy kicsit Flor!
katucee 2006 aug. 07. - 18:47:24
(36/577)
juj de szép volt a mai részben!!! az a ruha gyönyörûszép sztem meg a haja is jobb hullámosan:D
Laci080 2006 aug. 07. - 14:39:54
(35/577)
Tisztázzunk egy-két dolgot. Korábban valaki megjegyezte, hogy az RTL Klub képes normális idõpontban vetíteni a Te Vagy Az életem c. sorozatot, közben a Viasat csak töltelékmúsornak, délelõtti, és reggeli idõpontra rakja ezeket a dél-amerkai szappanoperákat.
Senkben ne legyen kétség a felõl, hogy az RTL Klub a nyári uborkaszezon végével átrakja a sorozatot délutánra, mert visszaáll a szokásos rend. Egészen pontosan a most délután vetített Csacska Angyal 2. évad helyére fog kerülni a Te Vagy Az életem. Ez így is van rendjén. Ezeknek a sorozatoknak a nézettsége nagyon gyenge ahoz, hogy fõmsoridõbe kerüljenek.
Itt van a 30.heti nézettségi lista. Ekkor már javában ment a Te Vagy Az Életem az RTL-en, és látható, hogy a jó idõpont ellenére se került egyetlen epizódja se a top20-ba:
<a target="_blank" href="http://www.r-time.hu/domain4/files/modules/module15/3817324D7ECE6FE4.PDF" title="http://www.r-time.hu/domain4/files/modules/module15/3817324D7ECE6FE4.PDF">www.r-time.hu</a>
Ugyanakkor egy másik listán (amit most nem tudok belinkelni) megfigyelhetõ, hogy a Liliomlány a déli mûsorsávban kíválóan teljesít a Viasaton. (természetesen így se közelíti meg az esti mûsorok nézettségét, de a maga idejében a top3-ban van).
Ezért rakják a TV-k délelõtti/kora délutáni idõpontba ezeket a sorozatokat, mert így lehet belõlük a legtöbbet kihozni.
Ja, és a szakmában dolgozok, de nem valamelyik említett TV-nél.
Énén 2006 aug. 05. - 19:50:47
(34/577)
Az igaz hogy sok reklám van de ha nagyon akod nézni akkor ne panaszkodj!hajtsd el a reklám ideje alatt másik csatornára! szerintem meg az M1 nek kellet volna megvennie mert azon nincs reklám a filmek közben!
Pepe87 2006 aug. 05. - 15:49:16
(33/577)
Színvonalában a Liliomlány és a Vadmacska is veri a Csacska angyalt és a Te vagy az életemet csak az a baj, hogy nem a retek klub vette meg a vetítési jogot hanem a mûsoraiba 1 órás reklámot beszúró viaf*s3.
Ninimusa 2006 aug. 04. - 12:12:50
(32/577)
hát kív vok,h mennyire sikerül majd kikupálni..bizti jól..mert akkor nem is rakták volna bele a nõt..
Mosi 2006 aug. 03. - 08:33:48
(31/577)
130 részes elvileg... ujabb jo hosszu sorozat:)
datolya 2006 aug. 03. - 08:18:26 Előzmény Tobago
(30/577)
nekem jobban tetszenek a viasat sorozatai mégha sokszor lejátszották is, mint a rtl klub te vagy az életem.

a liliomlányt nem nagyon nézem csak ha pont akkor kapcsolom be a tévét, heti 1x talán, de teljesen képben vagyok, igazából nem tetszik, mert nagyon fiatal a Flor. nem illik a fickóhoz (nem jut eszembe a neve)
Eszterke 2006 aug. 03. - 07:26:31
(29/577)
Sziasztok!megtudná mondani valaki,hogy hány részbõl áll a liliomlány c. sorozat?:)elõre is köszi,Eszter
frenirr 2006 júl. 26. - 17:59:54
(28/577)
hát igen a két soritélleg naon hasonlít... én nem lttaj azt a maria vagy mien sorit szal én nem fedeztem föl...csak most ahogy így leírtad... :) amúgy meg areklámokat illetõen is bizti igazad van (én nem értek az ienekhez) :)
Romantica 2006 júl. 26. - 16:25:43
(27/577)
Hoppá! Már hülyeséget beszélek én is. Nem a guberálós Mária volt. A guberálos Mária az másik volt. Az Maria del Barrio címen ment. Nálunk meg "csak" Maria címen futott.
A liliomlány a Maria Mercedes címû sorozatra hasonlít.
(Bár mindkettõben Thalia volt a fõszereplõ.) De a kettõ nem ugyanaz volt.

Jóra gondoltál, csak valószínûleg csak a címeket keverted össze.
Romantica 2006 júl. 26. - 16:17:16
(26/577)
Ezt írtam én is a 24. alatt.
Szóval nemcsak nekem tûnt fel.
Gratula!
kata84 2006 júl. 26. - 15:45:33
(25/577)
:))
kata84 2006 júl. 26. - 15:44:22
(24/577)
Ez a sorozat is nagyon jo!!!!!!!!!!!!!!!!!
kata84 2006 júl. 26. - 15:42:06
(23/577)
Ez a sorozat a guberálos máriára hasolit.
Mert az is hasonlo volt.
kata84 2006 júl. 26. - 15:40:06
(22/577)
Sziasztok
Téleg nagyon jo pasi Julio Alberto!
loksi 2006 júl. 26. - 09:44:43 Előzmény katucee
(21/577)
Kislányok, nagyon fiatalok lehettek. Nagyon jó pasi Julio Alberto!
Ninimusa 2006 júl. 26. - 08:56:40
(20/577)
az is biztos számít,h Camila Thalia unokahúga...és ezt áll elõszeretettel hangoztatja is...ha már a tehetsége miatt nem tûnik ki,akkor legalább e miatt figyeljenek fel rá...attól függetlenül,h nem tetszik C játéka nézem a sorozatot:S..inkább ezer C..mint akár egy Bibi Gaytán..és a feledhetetlen fogsora...viszont kár,h Norkys Batistá-t nem látni itthon sehol:=(
yasmine 2006 júl. 26. - 06:00:55
(19/577)
Nevetséges, de igazad van, ami a reklámok árát illeti. Abban már nem vagyok biztos, hogy annyira hatékonyak, mint régen, de ha ez kell a megrendelõnek, fizessen. Ami az elõfizetési díjat illeti, a közvetítõk tuti, hogy legalább 200%-os hasznot húz belõle, de lehet, hogy keveset is mondtam. Két város árát összehasonlítva, nem igazán befolyásolja az elõfizetõk száma. Benéznék a dolgok mögé!
Ami a sorozatot illeti, ténleg nagy a hasonlóság!!! A fene egye meg, de a mostani mégis leköt, a másikat csak részletekben láttam. Amikor viszont a virágkosarat látom Flor kezében, olyan, mintha a Rosalindát látnám!
Kiváncsi lennék a forgatókönyv íróra, szerintem lehet, hogy ugyanaz, határidõre pedig összedob valamit.
Romantica 2006 júl. 25. - 11:38:25
(18/577)
Üdvözlet mindenkinek!

1. A reklámokért a televízióstársaságok horribilis összegeket kaszálnak. Tudomásom szerint egy esti fõmûsoridõben vetített filmben leadott reklám egy perce is milliós nagyságrendben hoz a Tv konyhájára. Ha ezek a bevételek nem lennének, akkor háztartásonként sokkal többet kellene fizetni havonta a sugárzásért. Lényegesen magasabb lenne az elõfizetési díj.

2. A sorozatról: a film tartalmi elemeit nézve, engem nagyon emlékeztet a Thalia fõszereplésével vetített Maria Mercedes címû sorozatra.

A Maria Mercedes tartalmi elemei közül néhány röviden:

A szegénynegyedben n&amp;otilde;tt fel Maria Mercedes családjával. Az anyja kisgyerekként elhagyta &amp;otilde;ket, az apja pedig nagyon sokat iszik. Egy nap találkozik Jorge Luisszal, a jókép&amp;ucirc; tanárral, és szinte azonnal beleszeret.
Egyszer Meche Jorge Luis otthona el&amp;otilde;tt árul sorsjegyet, és meglátja &amp;otilde;t Santiago, a beteg milliomos. Ördögi tervet eszel ki, hogy pénzéhes sógorn&amp;otilde;je, Malvina ne örökölhessen semmit sem. Betegségére hivatkozva ráveszi Mechét, hogy házasodjanak meg titokban. Nem sokkal kés&amp;otilde;bb Santiago meghal. Malvina végre boldog, de csak addig, amíg meg nem tudja, hogy a vagyon nem az övé, hanem az ifjú feleségé. Amikor bemutatják Mechét, a megdöbbenés Malvina fián, Jorge Luison van, aki azt hiszi, hogy a lány a pénz miatt lett Santiago felesége.

Mechét és három testvérét még kiskorukban elhagyta az anyjuk, Magnólia. Aki hosszú évek elteltével komoly lelkiismeretfurdalással keresi az elhagyott gyerekeit. Meche húga beáll dolgozni az anyja mostani férjének a vállalatához titkárnõnek.

Na, ismerõs valakinek a történet? A Maria Mercedesrõl írtam. Valaki másra gondolt?

Várom a véleményeket....
frenirr 2006 júl. 24. - 17:56:13
(17/577)
Facundo arana sztem sem öreg...és julio alberto nekem sem tetszik túlságosan de sztem florecita egélsz jól jácca el az ártatlan de néha mégis vad szerepet... :) és noria sztem jobb eva kent
viszont az tény h eva/notória curva jó színész!!!! A te vagy az életem sztem egy idõ után le fog tudni kötn a tv elé... de még ott tartok h megnézem hátha vmi kijön belöle... és eddig pozitiv az állás.... csak nem várom anniyra a kövi részt...
katucee 2006 júl. 24. - 15:45:20
(16/577)
hát sztem nem a legjobb embert választották Julio Alberto szerepére...a pasi sztem cseppet öreg Florhoz, ráadásul picit pocakos és túl szõrös:D ami viszont Facundo Aranát illeti, azért egész jól tartja magát (ez azoknak szól, akik szt túl öreg:D)...még a sorozat legelején mutatták félmeztelenül, éshát...sztem joo pasi:D
Pepe87 2006 júl. 22. - 10:27:06
(15/577)
Camila Sodi szerintem gyönyörû és Natalia Oreiro is az. Nem tudom ti lányok mit élveztek Facundo Aranán szerintem tiszta gáz a pali, A liliomlány ffi fsz-je ezerszer jobban néz ki, Carolina Tejera viszont A vadmacska Évájaként jobban nézett ki barna hajjal, bár a szõke is jól áll neki, de tényleg anorexiás.
Ninimusa 2006 júl. 21. - 17:34:49
(14/577)
háát..Camila Sodi (Florecita) szerintem ronda,és tehetségtelen..a külföldi kritikusok véleménye is ez..Julio Alberto is elég gáz..egyedül még talán Carolina Tejera néz ki vhogy..csak kár,hogy olyan,mint egy anorexiás...A te vagy az életem..vagy mi egész jó..ott legalább jók a színészek..Facundo Arana pedig nem öreg:)inkább ezer Facuno..mint egy Julio A:S
Mara001 2006 júl. 20. - 10:34:55
(13/577)
Na akkor ki játsza Florenciát?
amy 2006 júl. 14. - 21:22:55 Előzmény frenirr
(12/577)
hello

Szerintem is nagyon jó sorozat, csak kár, hogy nincsenek hozzá epizódismertetõk. :( Vajon nem is lesznek?
frenirr 2006 júl. 13. - 19:29:14
(11/577)
Sziasztok!
sztemj van jövõje ennek a sorinak és a Te vagy az életem nek is... bár sztem Hulio Alberto nem helyes és flor meg ari kinézetû... de ez az én véleményem...
ja és még egy kérdést mikor jönnek már össze???
Barbie 2006 júl. 11. - 20:06:39
(10/577)
Hello!

Reklám minden csatornán van. Védekezni ellene úgy (is) lehet, ha elkapcsolod a TV-t a reklámig.

A liliomlány szerintem tök jó kis sorozat. A fõszereplõ nagyon helyes (már az Elsõ Szerelem címû sorozatban is tetszett) a kiscsaj elég hülye (de aranyos)

a Te vagy az életem c. sorozat is nagyon jó!

A Viasat 3 egy ratyi csatorna a sorozatokat is össze vissza adják (pl.: Baywatch) a filmek is olyanok, hogy csak az nem látta még aki nem akarta.
Gabor84 2006 júl. 08. - 14:49:51 Előzmény Tobago
(9/577)
Én nagyon szeretem Natalia Oreirot, remek énekes és színésznõ, de nem is tudom a story nem nagyon tûnik jónak, bár ki tudja hátha...
Azért zárójelben megjegyezném, remélem, hogy a szinkronhangja ugyanaz lesz aki a Vad angyalban és a Kachorra (vagy mi a nevében) volt.
Tobago 2006 júl. 05. - 23:29:10
(8/577)
Sziasztok!
Ne legyetek elkeseredve, hogy a "Liliom lányt" nem látjátok, mivel az RTL Klubon július 10-tõl indul 19 órai kezdettel egy boba jó argentin sorozat Natalia Oreiro és Facundo Arana fõszreplésével "Te vagy az egyetlen" címmel. Õk a "Vadangyalban" is együtt szerepeltek. A Viasat3 csatorna nem mert arra az idõpontra sorozatot tenni, mivel tudják, hogy senki nem nézné az unásig vetített, unalmas amerikai filmeket. Szerencse, hogy 180 részes az argentin sorozat, így jó sokáig élvezhetjük. Kíváncsi leszek, mit talál majd ki Benny Hill helyett a Viasat3, mivel ez a sorozat tudtommal nem 180 részes. Melyik régi sorozatot áldozza fel, hogy az amerikai sorozatok ne szenvedjenek "csorbát"? Hahaha!!!
anitana 2006 júl. 05. - 10:20:49
(7/577)
Hát reklám mindig volt és mindig lesz, ezt el kell fogadni. Nem fogják megszüntetni a reklámokat. Különben meg valamikor jól jön a reklám!
Tobago 2006 júl. 03. - 23:18:00
(6/577)
Szia Packi!

Bizonyára Te a tévénél dolgozol, éppen ezért szégyellhetnéd magadat, hogy a sorozat rajongóival packázol! Persze, hogy kifizetjük az elõfizetési díjat, de nem azért, hogy a Viasaton azokat a sorozatokat is megnézzük, amelyek nem tetszenek. Nagyon jó ötlet a videó, bár okostojás ezt tõlem "koppintotta" le, ennek ellenére egyet értek vele. A Romantica csatornán jobbnál jobb Dél-Amerikai sorozatokat vetítenek és az idõpontok is mindenkinek kedveznek. Ettõl függetlenül videóra veszem az ott vetített sorozatokat is, mivel nem érek rá egésznap a tévé elõtt ülni, este viszont már nyugodtan megtudom nézni és rövidebb idõ alatt, mivel az unalmas ráklámok felett átsiklom. Vagyis felõlem minden tévécsatorna úgy önkényeskedik, ahogy akar. A reklámok valóban csak a tévéknek kedveznek és nem a nézõknek. Általában olyan dolgokat reklámoznak, amelyek drágák, ennek ellenére a legtöbb termék minõségét eltúllozák. Minél jobban hírdetik, annál rosszabb a termék. A Lilomlány c. sorozattal kapcsolatban elmondanám, hogy reggel 7 órakor az elõzõ nap 12-kor vetített részt ismétlik meg, és 12 órakor van az új rész. A biztonság okáért én mind a kettõt felveszem vidóra, mert soha nem lehet tudni, hogy közben meggondolják magukat és 7 órakor is új részt vetítenek. A Viatat3-ban egyáltalán nem lehet megbízni, de ez érvényes a többi tévécsatornára is.
Üdvözlettel:
Tobago
yasmine 2006 jún. 28. - 08:12:33
(5/577)
Ugye nincs olyan balek, aki a 3. hozzászólást beveszi?
anitana 2006 jún. 27. - 21:46:03
(4/577)
LOL!!!!!! erre scak ezt tom mondani!!!! nem is hallottam még errõl a lililomlányról és nem is érdekel de a harmadik hozzászóláson csak röhögtem.. :DDD
okostojás 2006 jún. 27. - 08:36:56
(3/577)

Mivel látom, hogy szövegszerkesztõjük az idézõjeleket és a gondolatjeleket nem ismeri, összekuszálja, így anélkül újra elküldöm levelemet.

Igen tisztelt (pontosabban a legkevésbé sem tisztelt) Mûsorszerkesztõség!!!

Vegyék már észre, hogy Önök közutálatnak örvendenek! A Vadmacska új életé-nél az eddigi kb. 130 hozzászólásból, de akár anélkül is, jól tudhatják, hogy a tv-nézõk egy emberként tiltakoznak a legnézettebb sorozatoknak a reggel 7:00 órás besorolásához.

Gondolom, hogy mi vezérelheti Önöket. A reklámok minél jobban eladhatóságának a kényszere! Mert hiszen kell-e jobb reklám a reklámnak, mint hogy az egyik legnézettebb sorozattal párosítják össze. (Ez még akkor is így van, ha Önök a legbárgyúbb mûsorokat favorizálják a fõ mûsoridejükben!)

Én nyugdíjas vagyok, és már reggel 6 órakor felkelek. Eddig nem okozott különösebb bosszúságot, hogy A Vadmacska új életé-t, a másoknak hajnali, 7:00 órára rakták.

Most azonban betelt a pohár! Megláttam, hogy A Vadmacska új élete június 30-i, péntek, befejezése után újabb merényletet követtek el! A nemrég, déli 12:10-kor, indult új amerikai-mexikói szappanoperát, A liliomlány-t is áttették július 3-tól (hétfõtõl) A Vadmacska új életé-nek a jól bevált helyére!

A liliomlány várhatóan még jobb szappanopera lesz, így várhatóan még több nézõt ültet majd a képernyõk elé. No, de hány órakor? Ez itt a nagy kérdés! De mivel Önök ezt már eldöntötték, így nem marad más hátra, mint hogy sztrájkra, bojkottra szólítsam fel nézõtársaimat!

Feltételezem, hogy mi, akik internetezünk, mindnyájan rendelkezünk videóval. Kérem, hogy ne nézzük élõben, hanem vegyük fel videóra a reggel 7:00 órakor kezdõdõ A liliomlány-t! Ezzel, csekély videókoptatás ellenében, tetszés szerinti idõpontban nézhetjük meg A liliomlány-t. És ami a legfontosabb, ezzel ki tudjuk iktatni a ránk erõltetett reklámokat.

A reklámokkal kapcsolatban, a magam nevében, kijelenthetem, hogy a videófelvételt nézve különleges élvezettel fogom letekerni a reklámjaikat, köztük azt az edénykét is, amivel flambírozni is lehet! Ebbõl az edénykébõl már annyira elegem van, hogy nemhogy több tízezer forintért, hanem bosszúból már ingyen sem kellene nekem. Ha nem hiszik el, próbálják ki. Küldjenek egyet ingyen, és én a visszaküldés vényének a fotómásolatát ebben a rovatban fogom közzétenni!!!

Elég volt a terrorból! Kedves Nézõtársaim. Elõ a videókkal, és tekerjük, pörgessük le a reklámjaikat, mert hiszen miattuk kerültünk bele ebbe a nagy slamasztikába.

És kedves, közutálatnak örvendõ, diktátor mûsorszerkesztõk: Önök csak folytassák tovább kisded játékaikat. Mi majd megvédjük magunkat a magunk módján.

Minden tisztelet nélkül: okostojás
yasmine 2006 jún. 22. - 06:34:03
(2/577)
Én is elkezdtem nézni.Bár az interneten utánna nézve állítólag nagyon megbukott a sorozat, a fõszereplõ hölgy színészi tehetségét leszólva. Talán azért mert nagyon fiatal.
Eddig én nem látom olyan tragikusnak, lehet hogy nagyon jók a szinkronszinészeink?
Amúgy a fõszereplõ Thália unokahúga, kicsit ténleg hasonlít rá.
szilvi13 2006 jún. 19. - 13:40:09
(1/577)
Ma véletlenül a viasatra tévedtem és épp ment a sorozat.Nemtom mi lesz ebbõl...