3/10
cellasto 2025 nov. 26. - 20:16:07 3/10 Előzmény Lex Ikon
(22/62)
Szerintem te is tudod, hogy ebből már nem lesz siker.
Ha az készítés költsége bejon, már az meglepő lesz.
A pr és reklám meg kitudja mennyibe fájt?
Szokasos remake bukta... Plusz amennyire haldoklik a mozi, az sem segít neki.
Lex Ikon 2025 nov. 26. - 19:51:13 Előzmény cellasto
(21/62)
Nem kell úgy sietni, alig 2 hét telt még el.
3/10
cellasto 2025 nov. 26. - 19:44:13 3/10 Előzmény Lex Ikon
(20/62)
Nem kellett hozzá jósnak lenni 😃
Budget
$110,000,000 (estimated)
Gross US & Canada
$27,740,991
Opening weekend US & Canada
$16,495,564Nov 16, 2025
Gross worldwide
$49,040,991
5/10
Cron 2025 nov. 25. - 22:08:22 5/10
(19/62)
Igyekeztek a mai korhoz igazítani a filmet, több-kevesebb sikerrel. A történet már a harsány, nagyon színes előd filmnél is gagyi volt, itt se lett jobb. A társadalomkritikai mondanivalója egy bővített mondat, amúgy meg túl "egyszerű", hogy kitöltsön két órát. Nem a színészeken múlott, de lapos és bugyuta az egész. (modjuk, a regény sem King erősségei közé tartozik)
Újra nem nézném, de nem tiltakoztam a moziból kijövet, hogy kidobott idő, adják vissza a jegy árát. Nézhető, néhol picit humoros is, de a jó nem ilyen.
10/10
Tirez 2025 nov. 24. - 00:22:36 10/10
(18/62)
Kellemes csalódás :)
Wendigen 2025 nov. 23. - 15:42:09 Előzmény movieisdead
(17/62)
Teljesen hiteltelen volt a főszereplő családi drámája és még mindig nem tudom miért jó az nekik, hogy összeraknak 2 olyan kirívóan gyökerekben eltérő színészt, akiknél nemcsak a kémia nem működik, de az alapvető összhang sincs meg...mert így egyik faj sem tud azonosulni az ilyen családmodellel, az üzenet pedig a visszájára sülhet el (nem is kell)...a kis fekasrác családja szintén beleolvadt a sötét háttérbe, de mindegyis, mert lassan a mostani filmek castjának felét be lehetne vágni a sittre és nem a bőrszínük miatt..ömlik belőlük a nemtörődömség és az erőszak..

A film ennek ellenére tényleg nagyon jó..
1/10
movieisdead 2025 nov. 23. - 10:19:25 1/10
(16/62)
Sajnos, a kvóta-néger szereplők miatt nézhetetlen, ezért nem is lehet értékelni.
8/10
offtopic
Lizus-ka 2025 nov. 22. - 08:30:28 8/10
(15/62)
Ma is elsősorban szórakozni mennek az emberek a moziba. Persze számomra kérdés, hogy a napjainkban forgatott képregényes filmeket mennyire lehet komolyan venni. Az általánosítás pedig a filmek kapcsán sem tanácsos.
Zachariah 2025 nov. 22. - 03:07:50 Előzmény molnar.laszlo@ingatlan.co
(14/62)
Az egy másik időszak filmje volt, amikor nézők csak szórakozni akartak, nem vették annyira komolyan a sztorit, mint ma. A legtöbb akkori hollywoodi filmet ma gagyinak találnánk, de hát változnak az idők.
8/10
offtopic
Lizus-ka 2025 nov. 21. - 08:55:40 8/10
(13/62)
Jó volna, ha Port néha nagytakarítást végezne és a nem idevaló hozzászólások eltűnnének.
8/10
Lizus-ka 2025 nov. 18. - 08:00:05 8/10
(12/62)
Végig pörgős film és bár fikció, mégis úgy gondolom nincs messze a valóságtól.
7/10
Ahoj poplacsek 2025 nov. 17. - 00:07:12 7/10
(11/62)
egynek jó volt, de nem kell sokat várni, nem lesz emlékezetes
10/10
Hulkman 2025 nov. 16. - 18:01:51 10/10
(10/62)
Eddig szerintem a legjobb akciófilm 2025-ben! Kicsit jobban tetszett, mint az új Predator. Pedig nem voltak nagy elvárásaim, kellemeset csalódtam. Végig izgalmas volt, élveztem. Glen Powell odatette magát. Biztos újra nézem nemsokára!

Egy dolog volt, ami nekem fura volt, hogy a végén a csaj igen gyorsan a főszereplő oldalára ált, kb 3 perc kellett hozzá, hogy felismerje, hogy az a "fajta" ember, a "társadalom söpredéke" mindössze egy kitalált "látványelem", amit a média megetetett vele. Úgy értem ha 20 éve abban a hitben élek, hogy az ilyen Ben Richards-félék az alja nép akik egyben aljasak is, akkor 3 perc nem elég egy nagyerejű felismeréshez ... szerintem.
Ami viszont pozitív, a jövőbeni dollár (talán 100 dolláros?) designja :) Arnold Schwarzeneggerrel az előlapján.

7/10
molnar.laszlo@ingatlan.co 2025 nov. 16. - 15:43:40 7/10 Előzmény Zachariah
(9/62)
Most néztem újra ezután a '87-est, szinte végig az arcom kapartam :D Volt benne talán a vége felé tíz perc, amire azt mondtam, jó. (Az író sok jó akciófilm - 48 óra, Kommandó, Die Hardok - forgatókönyvében benne volt, de ha nem volt társszerzője, csak olyanokat követett el, mint a Beverly Hills-i zsaru III vagy a Street Fighter.) Persze amikor bejött hozzánk a mozikba, minden amerikai szarra nagyon vevők voltunk a sok szovjet blokkbeli film között, és gyakran a kint keveseket érdeklő filmek is kvázi blockbusterek lettek itthon (mint ez is). Szóval elég sok mindent találtunk coolnak, ami azért nem volt annyira az.
7/10
molnar.laszlo@ingatlan.co 2025 nov. 16. - 15:36:17 7/10 Előzmény szinhazimado
(8/62)
Mármint az meg sem közelíti ezt. A címen meg az egymondatos alapötleten (meg némi médiakritikán) túl a '87-es bugyuta filmnek köze nem volt a regényhez, ezzel ellentétben.
10/10
szinhazimado 2025 nov. 16. - 03:22:58 10/10
(7/62)
Ez 2025 legjobb filmje. Steven King könyve alapján készült film. Sokkal több annáll, amut egy átlagos mozira beülő. Ember várna. Tele van akcióval. Egy percre sem engedi el a mozinézőt. Feszültséggel teli, akciódús izgalmas sci-fi. Nagyon tetszett. Már láttam egy korábbi verzióját, de ez meg sem közeliti azt. A film közben azt éreztem, hogy mennyi lehetőséget láttak a film elkészítői enek a filmnek az elkészítésében. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az meg csak hozzátesz a filmhez, hogy nem annyira ismert híres szinészek játszák. Tökéletes színészi alakítások egy tökéletes filmben.
Zachariah 2025 nov. 16. - 01:27:15 Előzmény molnar.laszlo@ingatlan.co
(6/62)
Az első filmváltozat mai szemmel nézve tényleg gagyi, de a saját korában nagyon cool volt.
Az új film esetében viszont logikus, hogy a könyv alapján készült és nem tértek túlzottan az alaptörténettől.
zoolander 2025 nov. 15. - 23:29:34
(5/62)
7/10
molnar.laszlo@ingatlan.co 2025 nov. 13. - 15:15:38 7/10
(4/62)
Először is, ez nem "rimék", hanem a könyv adaptációja. Amit azért is érdemes kihangsúlyozni, mert a gagyi, rémes ruhákkal, gyenge alakításokkal, ostoba rövi beszólásokkal tarkított első adaptáció csak nyomokban tartalmazott Kinget - igen, megjelent benne némi társadalom- és médiakritika, nagyjából annyi volt a King (Bachman), meg távolról az alapötlet, de sok köze nem volt a regényhez.
A mostani adaptáció szépen végigmegy a regény történetén és konfliktusain, és bár néhol modernizál vagy változtat rajta, főként az idők szavát követve, azért 80%-ban a könyvet követi meglepő hűséggel.
Nagyon nem mindegy hát, mit akarunk tőle: a hangos, színes, szép testeket mutogató műanyag első film újráját? Akkor nem fog tetszeni. A regény adaptációját? Akkor igen. Wright zsenijének újabb csillogtatását? Hát... Nem, azt itt kevésbé kapjuk meg. Az a rész, ahol Michael Cera szerepel, viszonylag mókás a filmen belül, azért ott wrightosabb is lesz az egész, de ezt és talán a befejezést leszámítva nem annyira a zseni Wrightot, mint a könyvet 12-13 évesen olvasó rajongót látjuk, aki igyekszik méltó adaptációt készíteni.
Én nem láttam anno Schwarzi filmjét és őszintén szólva most megnézve a fejemet fogtam mind a gagyitól, mind attól, hogy mennyire nincs köze a regényhez; valószínűleg a nyolcvanas években jobban bejött volna. Azért mégis örülök, hogy itt egy adaptáció, ami változtatásai ellenére is viszonylag hűek mondható, megmutatja, mit írt Stephen King, és végig élvezhető annak ellenére is, hogy a regényhűségnek is megfelelően jóval kevésbé akciófilm, mint amennyire amaz az volt. Persze, nem tökéletes, néha kicsit leül a ritmus, akad pár fizikailag képtelen "narrow escape" az angol szó minden értelmében, de 2025-ben sokkal vállalhatóbb, egyenetlen, de mégis korrekt darab.
8/10
szabi_hun2 2025 nov. 12. - 19:30:42 8/10
(3/62)
Premier előtt láthattam, egyáltalán nem éreztem azt sem miközben néztem, sem utána, hogy feleslegesen ültem be rá.
Van egy igen jópofa stílusa és hangulata tele teljesen random gegekkel, amiktől még nevetségesebb az egész. De mégis ott van a mondanivaló, ami pofán tud csapni ha arról van szó. Ez amolyan társadalom kritika egy kis sci-fi-vel vegyítve, ami sajnos nagyon igaz a mai világra is. Erőszak minden mennyiségben, rosszindulat, káosz, igazából lehetne sorolni.
Nem sűrűn van mostanában, hogy egy filmnek úgy van mondanivalója, hogy közben saját maga paródiájává válik. Na, itt most pont ez a helyzet, és jól működik.