Téma: A Nagy Duett

1/10
Nagylaci213 2016 ápr. 17. - 21:24:19 1/10
(769/889)
Engem marhára érdekelne a nézettségi statisztika!
Olyan érzetem van, hogy sokan csak „illik” megfontolásból pontozzák le, ócsárolják, miközben rengetegen végignézik.
Persze ordít benne a gagyi, de mintha pont ez lenne a lényeg, amire építkezik: a kárörömünk, és hogy mások ügyetlenségén-ostobaságán mindig szívesen röhögünk.
(Miközben tudjuk: van az pénz, amiért bárki hülyét csinál magából.)
Picit mintha szégyellnénk is magunkat, amiért nézzük... és ez azért pozitív.
A lényeg (szerintem): korántsem ostobák a készítõk, csupán az általános igénytelenségünkhöz alakulnak (egyszersmind, sajna, persze rá is erõsítve...).
Ami miatt talán mégsem vagyunk teljesen reménytelenek, az a picinyke bûntudatunk, hogy „ezt azért mégse”, meg az is, hogy talán néhányan már a hozzászólásokkal jelzett érdeklõdést is szégyellnénk.
Ezüstliliom 2016 ápr. 17. - 19:53:12
(768/889)
Mi ez a pangás itt?:O

Csak annyit szerettem volna idézni az elõbb elhangzottakból, hogy "mi az s faRzett???":D
napraforgó 2016 ápr. 11. - 19:24:24
(767/889)
Nem tudom, a számokat kiosztották a pároknak, vagy maguk választhattak? Nyilván a stáb stylistja öltöztette a szereplõket, hát az helyenként elég furcsa volt.
Kár, hogy Varga Vikrorék elsõként léptek föl, Tarzanja nagyon ötletes volt. Cynthia Jane-ként pont úgy jajongott, mint akit megszorongatott egy medve, vagy egy majom. Énekhangja nincs szegénynek, de mit mondjak, a szereplõ amatõrök többségének sincs.
Berki katasztrofális volt, bár a médiabohócra nagyon is illõ ruhát adott a stylistja. Mindenesetre Dzsingisz kánra kicsit sem hasonlított, helyette inkább Mátyás király udvari bolondjára. Csiricsáré nadrág, bohócsipka, stb.
Schobert Norbinak nem kéne énekelnie, pláne nem angolul. Demcsák Zsuzsát nagyon dícsérgeti a csatornája, meglehetõsen alaptalanul, elég gyengécske volt szegény.
Keleti Andi nagyon helyes nõ, de ki volt az az ostoba, aki egy ágyba fektette a "fialehetne" Péter Sramekkal? Egy "lusta dal"-t fotelban és díványon nyúládozva is elõ lehetett volna adni, nemcsak egy franciaágyban.
Kulcsár Edina örömteli meglepetés, õ tud énekelni és Markó Robi sem volt ügyetlen sem a mozgásával, sem az énekkel.
A többiek eléggé felejthetõek.
Valahogy sok ez a majd' 3 óra mûsoridõ ennyi dilettánsnak.
6/10
nikato 2016 ápr. 11. - 18:08:06 6/10
(766/889)
Ki ez a Berki, hogy mindenhol ott van??!! Ki ez??!! Gyér a felhozatal.
rina10 2016 ápr. 11. - 09:14:13
(765/889)
Nem kell annyira komolyan venni, én tegnap jól szórakoztam, nevettem is. Kulcsár Edina pozitív csalódás, egyértelmûen õ a legjobb hangú amatõr. Van egy-két páros, akiben potenciált látok, õk jók lehetnek a továbbiakban.A korábbi évadokat is szerettem és néztem, most, hogy újra indúlt vissza is néztem egy-két produkciót és nagyon sok jó, kreatív volt, legtöbbnél nem is rémlett, hogy milyen jók voltak anno. Kicsit aggódni is kezdtem, hogy lehet-e a mostani széziában még kitalálni ennyi jó ötletet. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
2/10
pneklara 2016 ápr. 10. - 19:36:16 2/10
(764/889)
Egy dolgot le kell szögezni: van anyag, amibõl nem lehet várat építeni.
Ez a mûsor egy katasztrófa. De hogy erre építeni egy egész estét betöltõ programot?
Elismerést csak a valódi énekesek érdemelnek, hogy képesek sínen maradni ennyi fahang mellett.
A mûsorvezetõk, zsûri lelkesedése érthetõ, bérért dolgoznak. Ma végignézem, bízva abban, hogy az eleje a leggyengébb, mert kíváncsi vagyok, kik vesznek még részt ebben a munkahelyi dzsemboriban, amit ki tudja miért, nyilvánossá tesznek, de nem hiszem, hogy képes lennék erre több idõt szánni a jövõben. A csatornájukból is ismert szlogennel élve: hát, ilyen nincs! De, van!
1/10
Qksika 2016 ápr. 10. - 19:04:21 1/10
(763/889)
Borzalom.........
popeszku 2016 ápr. 10. - 19:03:05
(762/889)
Hát tekintve,hogy a Cobra 11 is immár fosóceánná vált már vagy tíz éve,nehéz dolga lesz.
malvinkicska 2016 ápr. 10. - 17:55:01
(761/889)
A nézõ itt már nem számít, mert rendre nem nézik ezta sok baromságot, iskolázatlan tahók legtöbb pénzért mindenre képes. A nézettségi mutatókat most nem beszélik. mert néztem nem nagyon írnak egyikhez sem amit az is kritika, és nem okulnak belõle.
1/10
NOVAKENDRE 2016 ápr. 10. - 14:15:25 1/10
(760/889)
Ki kényszerítette a mûsor készítõit arra, hogy minden áron újra- és újra továbbrontsák a TV2 egyébként is alacsony színvonalát?
Ki gondolja, hogy a reklámbevételek majd eleget hoznak a konyhára azzal, hogy pár huszadosztályú celeb még jobban megutáltatja magát?
Kik fogják nézni hétrõl-hétre ezt a silányságot?
Mekkora agy(atlanság) kell ahhoz, hogy az elmúlt sikertelenségre tekintettel még egyszer megpróbálják?
Olvassák-e a csatorna vezetõi, és a mûsorkészítõk a véleményeket?
Ismét egy nagy lépés a primitív tájak felé!!!!
1/10
Qksika 2016 ápr. 10. - 12:35:19 1/10
(759/889)
És? Dobjunk egy hátast ettõl borzalomtól?!
1/10
Értetlenke 2016 ápr. 10. - 11:10:17 1/10
(758/889)
Remélem, hogy a Cobra 11 rommá veri nézettségben ezt a fostengert...
1/10
5i 2016 ápr. 10. - 08:13:21 1/10
(757/889)
MEGAFoS és tengernyál a parasztnak áll a bál! :-)
8/10
mulao 2014 márc. 31. - 15:23:06 8/10
(756/889)
Én végülis örülök, hogy Hienék nyerték végül meg, abszolúlt fejlõdõképes páros voltak és a legszórakoztatóbbak. (A szórakoztatót pedig nem a Hajdú Péter- féle stílusban értem.) K. Viktorék erõssége inkább talán a hangjuk volt, de annyira szórakozatóak nem voltak, a Dolhaiék meg szintén tudtak fejlõdni, de nekem sok volt ahogy sokszor nagyon színészkedve adták el magukat, túl játszották magukat, sokak voltak.
-csengõzoli-- 2014 márc. 31. - 13:21:40
(755/889)
Nem igazán értem mirõl folyik itt a diskurzus.
Ez a mûsor egy poénos kis esti tinglitangli semmi.
Századrangú,hogy kinek milyen a hangja és hogy ki nyeri,hisz arról szól,hogy a gyengébbik tag mennyire béna a profihoz képest.
Magyarán az összes produkció vállalhatatlan lenne,ha komolyan tekintenénk rá.
Oké,hogy a tv2 az sms szavazás miatt úgy tesz,mintha valami krvafontos dologról lenne szó, de szerintem helyén kéne kezelni a dolgokat. :)
Ivy66 2014 márc. 31. - 12:53:07
(754/889)
Kinek mi tetszik.
Hang dolgában valóban Viktor és Dundika álltak legjobban. Egy hibát követtek el: unalmasak voltak. Ez egy szórakoztató show-mûsor volt, ahol nem csak az volt a szempont, hogy ki tud legjobban énekelni. Arra ott a Megasztár és társai. Bevállalásban, fejlõdésben szerintem kétségtelenül a másik két páros nyújtott többet. Cookyt nem kedveltem különösebben korábban, de ebben a mûsorban a legviccesebb, legszórakoztatóbb jelenségnek bizonyult. Amatõr létére egész sokat kihozott magából (néha vártam, hogy megreped az üveg a hangjától :) ), a kitûnõ Hiennel pedig nagyon jól együttmûködtek.
Ami Csík Sándor produkcióját illeti, abban egyetértek, remek volt, és megható, ahogy elérzékenyült az elõadása után.
Meklód fia 2014 márc. 31. - 08:41:47
(753/889)
örülök Hien gyõzelmének. A megasztárban elbukott ugyan, de ez többet ér mint egy megasztár gyõzelem.
Meklód fia 2014 márc. 31. - 08:40:24
(752/889)
kétségtelenül Cookyék voltak a legszórakoztatóbbak, legsokszínûbbek
olahmiki1959 2014 márc. 30. - 23:18:51
(751/889)
Egyértelmû, hogy Király Viktornak, és Dundikának kellett volna nyernie.
Ahogy Sting számát elénekelték néhány adással korábban, az egészen fantasztikus volt.
Az, hogy a végsõ kettõbe sem kerültek be, az megint csak egy nagyon elgondolkodtató dolog.
Pokorny Liáéknak már sokkal hamarabb ki kellett volna esniük, a zsûri nagyon nyomta õket, egészen a döntõig.
Cooky és Hien ebbõl a talpon maradt két párosból jogosan nyert, sokkal szórakoztatóbbak voltak, mint Liáék, de ez csak amolyan "ha ló nincs, szamár is jó" megoldás.
Igazi öröm helyett - már nem elõször - megint csak egy rossz szájíz maradt a nézõkben.

Cseke Katinkáról vagy jót, vagy semmit... tehát semmit...

Caramel és Trokán Nóra kedves volt, a hatalmas zenekar a hátuk mögött - szerintem - nem érvényesült megfelelõképpen, egy ennyi fúvósból álló kórus, ha megszólal, a stúdiónak fel kellett volna emelkednie a levegõbe úgy 20 centit.
Jók voltak, bár az a zenei stílus, amit elõadtak, a magyar emberhez nem áll igazán közel.
Az amerikai templomok fekete közösségei érzik ezt igazán...

Ma egyébként a legelképesztõbb, lélegzetelállítóbb produkciót Csík Sándor, az énekesek korrepetítora nyújtotta.
Ilyen emberek dolgoznak a háttérben, eszméletlen... Az egész mezõnyt tulajdonképpen leénekelte. A hangterjedelem, a stílusérzék, az érzékenység, ami ebbõl a srácból áradt... Le a kalappal. Lenyûgözve hallgattam.

Ettõl függetlenül, a versenyt azért Dundikának, és Király Viktornak kellett volna megnyernie...
malvinkicska 2014 márc. 30. - 22:48:27
(750/889)
Többet ilyen mûsort nem nézek, nincs értelme pénzrõl szól minden.