Téma: A Nagy Duett

malvinkicska 2014 márc. 16. - 22:01:46
(729/889)
Király Viktorék érnek legtöbbet, Fekete Laciék is szórakoztatóak, hiszen ez errõl szól.
fogjunkössze 2014 márc. 16. - 16:38:46
(728/889)
Nem tudom, miért kellett a Ferit, meg a Gigit kiejtetni. Kiváncsi lennék, hogy a Fekete, meg a Hien, meg Pokornyi mit fog énekelni kétszer! Itt aki valamit is ér az a Dundika Király Viktorral, a többi mehet a levesbe.
Mivel nincs Feri, nem nézem tovább, meg szerintem sokan vannak így!
6/10
nikato 2014 márc. 10. - 17:22:43 6/10
(727/889)
Radics Giginek miért kell Rn'B hangon elénekelni egy rock számot?! Szegény Kunos forgott a sírjában. Még a Feri hangja az elején hasonlított is Patakyéra.
8/10
mulao 2014 márc. 10. - 01:19:35 8/10
(726/889)
Gigiék: Bár önmagukhoz képest nem volt rossz a produkciójuk, de a mai adásban a leggyengébb, várható volt, hogy õk esnek ki, eddig volt érdekes a párosuk. De legalább ma Gigi nem énekelte le annyira Ferit. Egyébként nem különösebben illettek össze, ami érdekes, mert olyan érzésem van, mintha eddig olyan párok estek volna ki, akiknél a kémia nem feltétlenül mûködött jól.

Cserpesék: Nekem az egyik kedvenc párosom, jó ötlet volt, hogy nem magyarul meg nem angolul énekeltek, kell mindig az újdonság. A párosuk erõssége, hogy jó muatatnak együtt, ez is fontos. És jól is énekeltek ma mindketten, Gesztesi szépen fejlõdik.

Nótár Mary-ék: Ma tetszettek, amennyit tudtak annyit újítottak. A Soha se mondd jó választásnak bizonyúlt. Meglátjuk mivel készülnek jövõ héten.

Király Viktorék: A legprofibb párosnak tartom õket, eddig mindig tudtak újat mutatni magukból, vagy legalábbis nem mindig ugyanolyannak lenni. Dundika már nem énekelel olyan fülsiketítõ hangon és magabiztos a színpadon, ez is sokat számít. Csepesékhez haonlóan a kémia is jó közöttük, és akárki akármit mond, ez se mindegy egy ilyen mûsorban a párosoknál.

Hienék: A legszórakozatóbb párossá léptek elõ, nem tudom a következõ adásokra tudnak-e még jobbak lenni. Nagyon jó úton haladnak, kezdem megkedvelni õket. Akár a top3-ban is ott lehetnek.

Dolhaiék: Talán az egyik igen csak fejlõdésnek indúlt páros, ha olyan dalt kapnak, ami a stílusukhoz illik, akkor jól teljesítenek. Lila hangjának most jól állt a dal és nem játszotta túl magát, sõt még egész tisztán is énekelt. Szóval meglátjuk meddig jutnak el.
malvinkicska 2014 márc. 09. - 21:20:46
(725/889)
Fekete Laci Nótár Mary szórakoztatóak Hein és Cooky nagyon jók, ma este sok az ismétlés.
1/10
southwind 2014 márc. 09. - 20:06:45 1/10
(724/889)
hahaha ma este gigi az amatör :) ilyen falsan még soha se hallottam kornyikálni... ma hujber leordította a szörnyû gigit, remélem kiesnek
10/10
kazsagx 2014 márc. 04. - 21:11:56 10/10
(723/889)
Szerintem meg Cookiek és Király Viktorék a legszórakoztatóbbak....engem Gigiék párosa kifejezetten irritál!
Cordelia 2014 márc. 04. - 12:00:44 Előzmény napraforgó
(722/889)
:) én meg nem kérnék pénzt azért mert felöltöztetnek, kisminkelnek, megtanítanak énekelni és táncolni:)

kár, hogy civilekkel nem csinálnak ilyen mûsort, mert azt nem nézné senki, legfeljebb az ismerõsök, barátok (röhögnének)
napraforgó 2014 márc. 03. - 15:35:32
(721/889)
Hát, lehet, hogy heti egymillióért én is csinálnék bolondot magamból....
2/10
pneklara 2014 márc. 03. - 11:23:22 2/10
(720/889)
Ha lehetne az értékelésen változtatni, még levennék egy pontot.
Tilla kifáradt, kényszeresen próbál vidám lenni, de küzd a feladattal.
Nótár Mary elmehetne egy gégészhez, mert határozottan romlott a hangszíne.
Ugyanez Szandira is vonatkozik. Tegnap gyenge volt. Bár neki jó füle van, de nehéz lehet úgy tisztán énekelni, ha mellettünk egy "félre kotta, jön a hang" adja az alapot.
Junior már tehetetlen: ahogy Kata megszerzi a "biztonságot", egyre rosszabb. Ezek szerint kiestek? Túlzás lett volna, ha továbblökdösik õket.
Le a kalappal Dundika, azaz Majoros Hajnalka elõtt. Csinos, stílusos. Csak a párválasztásán csodálkozom.
Pokorny Liáék bekerültek a "nagy család"-ba, s két oldal között ingadoznak: gagyi mûsorban vesznek részt, de magas színvonalon akarnak teljesíteni, ezért olyan kettõs a teljesítményük.
Gesztesi Mátét és Laurát hallgatva mindig az az érzésem, hogy Laura a tanítvány. Erre a képességre Mester rangot adni, bátor gondolat.
Hien jó "bõr" lett, énekelni is tud, Cooky-ban meg óriási ambíció, így figyelemreméltó, amit produkálnak.
Minden adva van Giginél, hogy szerethetõ lenne: engedelmes, tapintatos, kedves, eminens jó kislány, jól énekel,szolgálatkész, de.... A jó kislány és a rossz fiú, és valahogy nem az igazi.
A zsûri szeretné megszolgálni a pénzt, de izzadságszagú, amit mûvelnek. Különösen a Klárikától jobbra ülõ, nem jut eszembe a neve....
Claudia nyaktól lefelé elmegy nekem, de ha megszólal, az kínos.
almart 2014 márc. 03. - 10:45:43
(719/889)
vagy Cookie??? :D
almart 2014 márc. 03. - 10:43:54
(718/889)
Ezzel-marmint,hogy ide enektudas kell-,nem feltetlenul ertek egyet.

Ez egy szorakoztato musor,ahol nem magan az enektudason,hanem az osszkepen van a hangsuly. Az enektudas a zenei tehetsegkutatokhoz kell.

Epp a mar emlitett szorakoztato jelleg miatt nekem is Fekete Laciek ill. Cookyek a kedvenceim.
Pokorny Liaek keptelenek ellazulni,ha meg megkiserlik,akkor inkabb hatnak mesterkeltnek,tuk "szinhaziasnak" a szinpadon.
Gigit sose birtam,koraven,annyira tokeletes akar lenni,meg a szajmozgasat is ellenorzi,nem tud hulyeskedni o se. A tegnapi duett alatt nekem is zavaro volt,hogy nem neztek egymasra meg veletlenul se,elenekeltek egymas mellett.

Sarka Kata es Hajdu Peter abszolut nem kedvencek nalam,de a musorban kedveltem oket,vettek a lapot.

Osszessegeben viszont a musort nagyon szinvonalasnak tartom,Liptai Claudia es Tilla nyero paros. Beleillenek a musorba,bolondoznak,van onironiajuk es remekul improvizalnak.
Nem ugy,mint Lilu es Istenes B. az X-Faktorban,ahol meg a koztuk lezajlo parbeszedek,"poenok" is betanultak,elore megirtak voltak.
Cordelia 2014 márc. 03. - 08:49:48
(717/889)
hien és cookie mit énekeltek, melyik dalt?
Cordelia 2014 márc. 03. - 08:46:54
(716/889)
cserpesék mûsorszáma elõtt aludtam el
tényleg kiestek kakatáék? hurrá, ez a mai reggel híre (a másik, hogy a szerelõ mégsem hozza el a mosógép alkatrészt)

pokorni lia és dolhai két kiváló színész, de nem tudnak hülyét csinálni magukból, nem való nekik a mûfaj, túl komolyan veszik :)
napraforgó 2014 márc. 03. - 05:34:18
(715/889)
Jujj, de únom, hogy egyesek állandóan a kémiát emlegetik egy-egy párossal kapcsolatban. Nem kémia kell ide, kérem szépen, hanem énektudás!
Mondjuk azt sem értem, hogy volt ember, aki Sarka Katát kiválasztotta erre a mûsorra, ráadásul horribilis fellépti díjért (mert úgy rá van szorulva õnagysága).
Ennek a nõnek nincs semmi énekhangja, a fülei meg csak dísznek vannak a fején! Rejtély, hogy miért hagyták eddig fajulni!
Hogy a nézõk szavazták tovább? Talán akartak még röhögni valakin, aki abszolút tehetségtelen a világon mindenben.
A nõnek nagy önbizalma lehet és semmi önkritikája. Én is kb. ilyen szinten tudok énekelni, mint õ, de még a rokonaimat is megkímélem az "élménytõl", nemhogy a világot.
8/10
mulao 2014 márc. 02. - 22:33:50 8/10
(714/889)
Gigiék: Én különösebben nem voltam elájulva tõlük, nagyon zavaró volt, ahogy Gigi nem törödõtt Hujberrel és ennyire nem fogta visszamagát, ennyire leénekelte. Nem hinném, hogy a top3-ban eljuthatnak.

Cserpesék: Szerintem az egyik legjobb páros, mind kémiában, mind produkciókban. Végre Gesztesi is feloldódott, jól lették, hogy rock-ot énekeltek, újat tudtak mutatni magukból.

Sarkáék: Nem túl meglepõ, hogy kiestek, Kata rendesen hazavágta a produkcójukat ezzel a nulla színpadi jelenlétével. Ez sokkal zavaróbb volt, mint a hangja, túl esetlenül mozog a színpadon. Talán nem is volt jó kémia se közöttük.

Nótár Maryék: Nyílván õk alegcukibb páros, de szerintem kezdenek átmenni unalmasba, nem tudnak újítani, igaz talán a párosuk nem is nagyon ad módot másfajta produkciók elõadásra. Kezdetben õket tartottam a legesélyesebbnek a nyerésre, de már nem vagyok biztos benne.

Hienék: Õket tartom most a legnagyobb fejlõdésen átesett párosnak, Hien nagyon jól énekel és Cooky lazább lett és adásról adásra jobban teljesít. Akár a top3-ra is esélyesnek tartom õket, ha így folytatják tovább.

Dolhaiék: A komfótzónából talán sikerült kilépniük, de én annyira nem éreztem ezt viccesnek, pedig a dalt bírom. Mindensetre Dolhai nagy kedvencem, így örülök, hogy továbbjutottak. Liát viszont én sose kedveltem.

Király Viktorék: Azt hiszem mégmindig az egyik legprofibb páros, jól is illenek egymáshoz. Azt hiszem eddig mindig sikerül újat mutatni magukból, ha továbbra is sikerül, akkor top3-at jósolok nekik.

Összeségében jók voltak a pordukciók és még mindig A Nagy duettet tartom a legjobb showmûsornak a Sztárban sztár és a Szombat esti láz mellett.
olahmiki1959 2014 márc. 02. - 21:37:53
(713/889)
Pokorny Liáék hiába kaptak 30 pontot, nekem abszolút nem szimpatikusak.
A közönség végre hazaküldhetné már õket.
malvinkicska 2014 márc. 02. - 21:36:47
(712/889)
Tillát öltöztetik, az se normális aki férfira otthonkát ad, szerintem feje tetején áll a világ amúgy a mûsor szórakoztató, van akinek nagyon jól áll a bohóckodás.
Number23 2014 márc. 02. - 21:06:34
(711/889)
Tüll Attillán elég hülyén néz ki ez az otthonka-tunika!
1/10
southwind 2014 márc. 02. - 20:54:17 1/10
(710/889)
ki kellett menne a konyhába, és azt hittem, hogy a feltörekvõ gigi egymaga énekel, teljesen levértyogta a partnerét, mintha hujbert leesett volna az énekkari árokba és két kezével kapaszkodott volna a szerencsétlen... nem bírom ezt a könyöklõ kis némbert...igaz a fekastilusú zenét se