cherry baby 2007 okt. 16. - 11:55:17
(29/109)
csakis üzlet. semmi más.
kalacs18 2007 okt. 16. - 11:54:24
(28/109)
Szerintem ez csak arról szól h ez a két gyökér több helyen több termékkel tudja eladni magát!!!
Kiscsillag25 2007 okt. 15. - 20:55:45
(27/109)
Szerintem is undorító! Nem arra vagyok/vagyunk kíváncsiak hogy ki kivel fekszik össze, hanem hogy ki mennyit és hogyan fogy le! Erre igazán nincs semmi szükség!
kevinspéci 2007 okt. 15. - 19:56:02 Előzmény szklarissz
(26/109)
Jah, igaz, undorító. Aszittem, ez viszonylag normális, segíteni szándéxó mûsor lesz, de az elõbb reklámozták, hogy ma este megtudhatjuk a nagy titkot: hogy feküdt rá egyik dagi a másikra, hova tette be neki stb...
Szóval teljesen átmegyünk vv vagy bb 5-be...
andy_balog 2007 okt. 11. - 12:38:51
(25/109)
meg nem lattam...de ha hallom a cimet elkap a rohoges :))
szklarissz 2007 okt. 11. - 09:44:30
(24/109)
Egyetértek az elõttem szólókkal. Visszataszító, brutális és embertelen, hogy látszólag esélyt, lehetõséget adtak ezeknek az embereknek, aztán meg kiszavazgatáson múlik, hogy kinek fog sikerülni és kinek nem.
A másik, hogy mégis milyen esélyegyenlõség a verseny szempontjából, ha a következõ héten az egyik csapatban eggyel kevesebben állnak neki súlyt leadni???
A harmadik, hogy azért, mert valakinek az elsõ héten nem sikerült sokat leadni, nem jelenti azt, hogy a továbbiakban nem indul meg a súlyvesztése. Vagy, hogy aki elsõ héten ledobott magáról 10 kg vizet (mert hogy elõször az távozik), az tartani tudja majd a tempót, nem fog-e neki hetekig stagnálni.
Ez tényleg nem azokról az emberekrõl szól. Hogy lehet emberek sorsával így játszani.
Undorító!!!
2/10
felh 2007 okt. 10. - 15:25:00 2/10
(23/109)
Ezen a fórumon már annyit fanyalogtam, most nem teszem.
Inkább azt kívánom, hogy minden 'játékos', amikor majd hazamegy, meg egy hét, egy hónap, egy év múlva is úgy gondolja, érezze, hogy érdemes volt belevágnia.
Ne a felajánlott lakást, utazást, kocsit akarják megnyerni, hanem a SAJÁT MAGUKKAL folytatott csatát.
StJust 2007 okt. 10. - 13:08:01
(22/109)
Na végre egy ember,aki érti a lényeget. Én egyébként akarattal távoltartottam magam a mûsortól,mert tudom,hogy csak még jobban fölidegesített volna,de itt említed,hogy kiszavazás van,hát ez brutális,durvább,mint amire számítottam.Na mindegy nem folytatom,mert még meglincselnek,és tényleg úgy járok mint a névrokonom.Ja és ugye álnéven csúnya dolog,meg nagy bátorság ilyeneket írogatni...Amit leírtam,azért felelõsséget vállalok,és a nevemmel is vállalom,én egy amolyan,ami a szívemen,az a számon típus vagyok!!!!
kevinspéci 2007 okt. 10. - 08:49:20
(21/109)
Béres Szandi rágcsálhatna néha fakérget, hátha kopnának valamicskét icipici pacifogai.
alanis 2007 okt. 10. - 08:21:55
(20/109)
jó reggelt!

tegnap egy rövid idõre belenéztem ebbe a mûsorba. hát... amit a Norbi és az Alexandra csinál, ahhoz szerintem nem kellene kamera. bár a TV2-nek ez remek bevétel tuti, de sajna itt nem a résztvevõ túlsúlyos emberekrõl van szó, hanem két ún. fitnessgururól. az emberek csak eszközök annak eldöntésében, hogy ki a jobb kettõjük közül. évek óta errõl lehet hallani a médiában, hogy hol az egyik jön ki újabb remek elmélettel, hol a másik, sikersztorikkal bombáznak bennünket, de a háttérben igazából egymással küzdenek. és ezt a küzdelmet most kamerák elõtt játszák tovább. emiatt érzem úgy, hogy gusztustalan ez a mûsor. viszont nagyon remélem, hogy akik részt vesznek ebben a versenyben, tényleg kapnak segítséget, és képesek lesznek megváltoztatni az életvitelüket. bár ez a heti kiszavazás dolog nem igazán ezt támasztja alá sajnos. ez egy nagy hiba volt szerintem, hogy beleépítették a mûsorba. :-(
norton15 2007 okt. 10. - 06:41:13
(19/109)
Norbiból elég volt, Zsófika pedig kussolhatott volna. Pedig jó a mûsor, és eljépesztõ akaraterejük van. Mindannyian példát vehetünk rólunk.
1/10
Zajac 2007 okt. 09. - 22:54:45 1/10
(18/109)
Elõre is bocsánat ha vkit megsértek!
Tényleg szurkolok azoknak akik bejutottak,hogy legyen bennük elég erõ és akarat,hogy lefogyjanak.Akik nem jutotak be azoknak dupla erõt és akaratot,hogy felülkerekedjenek csalódotságukon és a mûsor nélkül is leadjanak amennyit szükséges.
De én nem kommálom az ilyen mûsorokat ezért biztos,hogy nem fogom nézni.Ez van.
2/10
felh 2007 okt. 09. - 20:34:15 2/10
(17/109)
Nekem így elsõre és láttatlanban az nem tetszik, hogy két módszer fog vetekedni egymással... Attól, hogy majd az egyik csapat nyer, attól még egyáltalán nem biztos, hogy az a módszer objektíve jobb, csak az adott x. db ember esetében lesz az...
A többi majd menet közben kiderül... az elsõ részt valószínûleg megnézem, ha csak közben nem találok valami jobbat az ismeretterjesztõ csatornákon.
Noncsa 2007 okt. 09. - 18:18:03
(16/109)
nekem az elõzetes nem tetszett, hogy egy szál gatyában álló férfi rengeteti a pocakját a kamerának. oké hogy túlsúlyosak, de én tutira nem tudnám mutogatni magam egy szál semmiben ország-világ elõtt...
amúgy azzal hogy a tv elé ültetenek, hogy nézzük mások hogyan fogynak, az nem nagy ösztönzés sztem;)
kevinspéci 2007 okt. 09. - 17:17:56
(15/109)
Akiében kevés van, azét szeretem javítani, fejlõdõképességét föltételezvén. :)
kevinspéci 2007 okt. 09. - 14:50:43
(14/109)
KultUrált <= Ukkal. :)

A többivel nagyrészt egyetértek.
StJust 2007 okt. 09. - 12:29:27
(13/109)
Megvetésem inkább a tévé ellen irányul,amely szerencsétlen emberekbõl akar magának sikert kovácsolni!
hutizs 2007 okt. 09. - 11:53:26 Előzmény StJust
(12/109)
"Ne bosszankodj, emberke!" Az is árt az egészségnek, nem csak a túlsúly.
hutizs 2007 okt. 09. - 11:51:33
(11/109)
Szerintem Te vagy az elsõ, aki kb megértette, hogy mi motiválja azokat az embereket, akik jelentkeztek ebbe a mûsorba. Félre nem értsetek, nem biztos, hogy a mûsor szórakoztató lesz, sõt, valószínûleg a bicska is kinyílik néhány ember zsebében, de az biztos, hogy aki jelentkezett, annak már sok negatív tapasztalata van fogyókúrák terén, és ezt nem pénzkereseti, hanem lefogyást segítõ megoldásnak látja. A jelentõs plusz súly nagyon káros az egészségre. Ha ez már érezhetõ is, az ember pánikba esik és bármit kipróbál. Ez szerintem emberileg érthetõ.
Hogy ezen mások (edzõ, mûsorcsatorna, stb.) keresnek is, szerintem ebben az esetben csak másodrendû. Persze ez csak elõzetes kívánság, szeretném, ha az embereknek tényleg sikerülne, amibe belefognak. (Félreértések elkerülése miatt: én nem jelentkeztem, csak megértem õket.)
kevinspéci 2007 okt. 09. - 09:07:19 Előzmény StJust
(10/109)
Ha lennél vagy 200 kiló, s aszondanák, hogy adnak edzõket, akik megpróbálnak lefogyasztani, s ha sikerrel jársz, a végén még nyersz is valamit, szerintem te is elvállalnád.

Fogyni amúgy költségesebb, mint hízni.

Én nem vetem meg õket. Csak kiutat keresnek.