cherry baby 2007 okt. 31. - 10:59:50
(49/109)
Nem egészen. Ha elkezdesz fogyózni, az elsõ héten valóban sok lemegy. (vízbe) de utána lelassul. figyeld meg, hogy Norbinál folyamatosan fogynak. Ugyanis. Ha elkezdesz kevesebbet enni (lásd Alexandráék) elkezdesz fogyni, aztán stagnálsz, majd hízol. ugyanis. a szervezet nem hülye. észreveszi, hogy nem kap annyit, így elkezdi raktározni. Viszont. Ha naponta folyamatosan szemezgetsz, elõször hízol, majd a szervezet rájön, hogy folyamatosan kapja, így elkezd üríteni. Apám így fogyott le 1 hónap alatt 8 kilót.
2/10
felh 2007 okt. 31. - 09:31:08 2/10
(48/109)
A mûsoridõ nagy része azzal megy el, hogy egy csomószor bemutatják, hogy majd mit fognak mutatni... Egyszer csak azt veszem észre, eltelt egy óra, .. mire is? ... Edzés-kaja-csapatverseny-mérlegelés-kiszavazás, 20 perc alatt le lehetne tudni...
10/10
kipage 2007 okt. 30. - 21:46:09 10/10
(47/109)
Szerintem sokat mutat, hogy Norbi a mûsor elõtt is és azóta is folyamatosan fröcsög Szandra ellen, a rágalomhullám viszont egyirányú.. Arról pedig, hogy Norbi mekkora egészségszakértõ: a versenyzõi az elsõ mérlegelésre ripsz-ropsz ledobtak egy halom kilót, de az 90% víz volt, õ meg egybõl "hátradõlt" és gulyásleves, torta, "nem kell zab" blabla, de a második hétre már nem volt olyan drasztikus mértékû egyik versenyzõ fogyása sem, Norbi meg hoppon maradt a kajáival.
wolody 2007 okt. 30. - 20:04:13
(46/109)
Az nem kifejezés, hogy vontatott! Csak úgy tudom nézni utólag, hogy folyton tekerem! Ez a szenvedünk dolog meg meg van játszva. El tudom képzelni: lécci xy essél már el a kamera elõtt, most más fénybeállítással, meg lécci még ne sírj elõbb közelítünk... Szánalmas. Az jó, hogy idejöttek emberek lefogyni, mégsem csak jakuzziban ülésért kapnak házat, de ami körülötte megy, borzalom. Ha meg visszahíznak majd azzal lesz tele a Blikk...
sgabi 2007 okt. 30. - 17:05:55
(45/109)
Szerintem egyikõjünél sem a szeretetrõl szól, mindenki a saját népszerûségéért vállalta és szerintem együtt találták ki. A Norbiról se mondanám, hogy a termékeit az alapján váogatja melyik a jobb, melyik gyártó fizet többet. Hisz a mikor a norbi termék váltások vannak nem a jobb felé történik...
2/10
vicicica 2007 okt. 30. - 14:24:46 2/10
(44/109)
Tényleg nem sportszerû Alexandra, ahogy a bemutatóban mondja Norbi. Holmi tablettát bevetni, csak azért hogy az õ csapata nyerjen, undorító! Különben is olyan unszi nekem a csajszi, az jön le, hogy csak a saját maga népszerûsítéséért vállalta el ezt az egész fogyást. Norbin meg látszik, hogy tényleg lelkesedéssel, szívbõl teszi, amit tesz, és nincs alakoskodás.
sgabi 2007 okt. 29. - 20:26:41 Előzmény zsujszaszi
(43/109)
Sokan híznak amikor abbahagyják a dohányzást, pedig nem esznek többet. A dohányzás szûkíti az ereket és kevesebb tápanyagot vesz fel így a szervezet, ha abbahagyják a dohányzást ismét tágulnak az erek több tápanyag hasznosul....
cherry baby 2007 okt. 29. - 13:05:13 Előzmény Juice
(42/109)
egyetértek...
Juice 2007 okt. 24. - 15:23:02
(41/109)
Én nem is az etikátlanságon vagyok kibukva, jó, ez egy verseny, egy játék. De hogy ennyire unalmas és vontatott legyen? Múlkori részben vagy fél órán keresztül csak elõzeteseket láthattunk, hogy mi lesz majd a következõ félórában. Közben elsorolják a 234124235 támogatót, negyedóra reklám,azután mûsorajánló. Komolyan felhergelt, mikor már 4-edszer kellett hallanom, hogy pillanatokon belül következik a nagy románc a nagy fogyás-házban. >:((Ami mellesleg senkit nem érdekel...mellesleg) Amit mutatnak, az kb 10 percbe beleférne, de elhúzzák egy órán át a semmit.
10/10
reetur 2007 okt. 22. - 14:08:55 10/10
(40/109)
Mit szóltok Alexandra fogyitabletttáihoz,szerintem etikátlan!!!!!!!!!!
zsujszaszi 2007 okt. 18. - 08:22:13
(39/109)
Én is hasonló okok miatt híztam meg, ráadásul nem is keveset! Július óta nem dohányzom és 10 kilót híztam!Miért van az hogy ha az ember elhatározza magát hogy leszokik akkor nem hogy "dicséretet" kap, de ráadásul duplán visszaüt! Úgy érzem most már azért haladok, de a biztonság kedvéért még azért elvégzem egy tisztító kúrát!
szklarissz 2007 okt. 17. - 21:30:08
(38/109)
Szerintem, aki kiesik, elveszti a reményt, és a kajálásba menekül. Nem hiszem, hogy ennyi senyvedés után, azzal a tudattal, hogy "megfosztották a lehetõségtõl" van bennük annyi akaraterõ, hogy otthon folytassák. Már ahhoz lelkierõ kellett, hogy belevágjon. Nekem nagyon nem tetszik a verseny tematikája. Pl. mi szükség van olyan feladatra, mint ez a bálatartogatós. Most akkor mirõl szól? A fogyásról vagy az izmokról?! Nézni sem bírtam tovább. Ott omlanak össze emberek lelkileg. Olyanok, akiknek egyébként is szörnyû lelkiteher, amit súlyként magukon cipelnek.
cherry baby 2007 okt. 17. - 10:46:54
(37/109)
gratulálok :) én is szeretnék most 5kilót fogyni, de nem megy. leraktam a cigit és pár nap alatt feljött 5 kiló :DDDDDD még várok picit és Norbi kickbox dvd-zni fogok. azzal lemegy egy csomó.
zsujszaszi 2007 okt. 17. - 10:16:08
(36/109)
Hát ebben igazad van, ez csak egy ugyanolyan show ami "elvileg" TV elé csalogatja a nézõket. Én jártam abba a fitnessz terembe ahol a Réka meg a Norbi is adott órát, ha mindenféle tv szereplés nélkül kérsz segítséget tõlük,tényleg fogyni szeretnél, akkor egy óra olyan 5000-6000 Ft volt négy éve!Ezt csak a gazdag réteg engedheti meg magának. Igazából lehet veszekedni rajta, hogy most milyen szar a mûsor, szerintem nem érdemes.Itt már rég nem az emberekrõl van szó!
UI: Én nem nézem a nagy fogyást mégis múlthét csütörtök óta 5 kg-ot fogytam! :)
Engem ez motivál!
cherry baby 2007 okt. 17. - 08:57:40
(35/109)
ez egy játék. egy játékban sem vehetsz részt a feltételek teljesítése nélkül. aki le akar fogyni, elmegy a Norbihoz és segít neki. aki szerepelni akar, jelentkezett erre a showra.
alanis 2007 okt. 17. - 08:23:43
(34/109)
ez így szép elgondolás, hogy otthon folytatja. csak ehhez tudod nem kellett volna a mûsor. elég lett volna, ha elmegy az illetõ vagy a Norbihoz vagy a Szandrához, kap egy hónapig ingyen tanácsadást, mit mikor hogyan egyen ill. mit sportoljon, aztán otthon mindezt reprodukálhatta volna. csak ez a mûsor nem ezzel a szlogennel lett beharangozva! amikor elkezdték nyomatni a tévében, hogy majd jön a Nagy fogyás, kiszavazásról, hazaküldésrõl nem volt szó. ez a kiszavazás nekem olyan, mintha ezzel büntetnék azokat, akik nem fogynak olyan nagy mértékben, mint a többiek. ezzel csak tovább rontanak szerintem az egészen és nem segítenek rajtuk. bár ne legyen igazam.
cherry baby 2007 okt. 17. - 07:08:25
(33/109)
azért mert kiesik, otthon ugyanúgy folytatja a fogyit. hisz aki a legtöbbet lefogyja a kiesettek közül, kap egy autót. tegnap ki esett ki?
zsujszaszi 2007 okt. 16. - 20:19:41 Előzmény szklarissz
(32/109)
Sziasztok!
Csak most kapcsolódtam be, és valahogy ezeket a reakciókat vártam. Én azt nem értem, hogy volt az az ember aki a Szulák showba is szerepelt (nem tudom hogy hívják),kivetette a gyomorgyûrûjét és ha nem úgy megy neki a fogyás akkor itt se kap esélyt. Én elég nehezen kezdek el fogyni, de aztán gyorsan leszaladnak a kilók, ezekszerint már kiestem volna. Ezeknek az embereknek érzéseik vannak és gondolom hogy mennyire bíztak ebbe a mûsorba, hiába adnának meg mindent a tökéletes alakért, esélyt is alig kapnak?
alanis 2007 okt. 16. - 18:00:34
(31/109)
tényleg ezzel a szöveggel hírdették a mûsort, csak hát nem jött össze. van ilyen. :-( de most komolyan, azért feltételezhetjük Norbiékban a jó szándékot, hogy valóban segíteni szeretnének a részvevõknek, csak sajnos a hazaküldés dologgal nagyon ellenmondanak ennek a nemes szándéknak.

csak tájékoztatásul, az Alexandra csapata már a múlt heti részben egy fõvel csökkent. na innen lesz érdekes a kilóveszteség összemérése. kíváncsi leszek, milyen baromságot találnak majd ki, hogy "igazságos" legyen a mûsor végén a mérlegelés.

úgy látszik mi még mindig túl naivan állunk az ilyen mûsorokhoz. azt hisszük, hogy valóban arról fog szólni, amirõl kellene, aztán mindig pofára ejt minket a média. gratula nekik és én külön köszönöm, hogy újra bebizonyították, se értékrend, se jóérzés stb. nem szorult beléjük.
boszorka 2007 okt. 16. - 16:58:24
(30/109)
Én most lehet el vagyok tévedve, de nem az a tét h Norbinak vagy Alexandrának sikerül e több embert lefogyasztani? Lesz akivel egy hét múlva abbahagyatják a fogyit???