Téma: A Nagy Ő

2/10
olahmiki1959 2023 okt. 11. - 09:55:44 2/10 Előzmény DUNAWÖLD
(104/164)
Az se volt kutya, amikor az egyik csaj - a nevét nem jegyeztem meg, mert nem akarom ilyen dolgokkal fárasztani az agyam - azzal nyitott, hogy elhozta a bugyiját ajándékba Jákob Zoltánnak, mondván, hogy ő amúgy sem hord ilyen ruhadarabot...:)
Ez már eleve megalapozza az egész műsort, és bemutatja, hogy nagyjából mire számíthatunk...:)
1/10
DUNAWÖLD 2023 okt. 09. - 21:48:51 1/10 Előzmény omama2
(103/164)
Àrpa, a kivénhedt műmájer, macsómajom kb.annyira vonzó, mint egy hólyag és tyúkszem a cipőben.
Ahogy ez a kastélyos műsor elindult 😖 Egy falusi búcsút vagy jobban felvezet egy belevaló vőfély.
A csajok többsége meg olyan, mint egy gumibaba 😭
A fiatalabbak tényleg 50 éves hercegről álmodtak, amikor babáztak?
És ez az új pali, jaj... Még Mészáros Lőrinc is szimpatikusabb... Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ezt mondom majd róla, a táskás szemeivel, ugyebár😖
1/10
DUNAWÖLD 2023 okt. 09. - 21:34:27 1/10
(102/164)
🙏 Irgalomatyja, ne hagyj el 😭
😁
Ha jól értem, a Crystal nails mogul vállalta az arcàt (sajnálom őt, ha valóban nem jött össze neki és a csajokat is, ha komolyan ràhajtanak, mert ez a pali sok milliárddal sem vonzóbb, kb.a mesebeli szélesszájú varanggyal vetekszik). Peersze, van aki a $- ra izgul, élvezze c$ak 😁
2/10
Lámai Dala 2023 jún. 13. - 20:00:43 2/10
(101/164)
Rami volt a legjobb nő az egész moslék műsorban.
1/10
blaha70 2023 jún. 13. - 14:44:18 1/10 Előzmény GellerM
(100/164)
Igazad van !! Ráadásul többször ismétlik, hátha valamelyik műcsaj tetszik valakinek !!!!
1/10
blaha70 2023 jún. 13. - 14:39:41 1/10
(99/164)
Ismétlés ismétlése !!!! Nagyon meg vagytok szorulva műsorügyben !!!!!!!
omama2 2023 jún. 12. - 19:48:58
(98/164)
Ezt az izléstelen műsort főműsoridőben ismételni. ???? Árpa Attila egy kivénhedt gusztustalan férfi. Ezek a nők kikk ott szerepelnek ebben a műsorban mit remélnek mégis ettőla palitól. ??? Undorító !!!!
2/10
olahmiki1959 2023 jún. 07. - 21:14:07 2/10 Előzmény Çukurova
(97/164)
Igazad van!
A csatornaváltást egyébként eddig is meg lehetett csinálni, de most még alapos indok is van hozzá!
1/10
Çukurova 2023 jún. 07. - 15:48:10 1/10
(96/164)
Főműsoridőben ismétlést ad le a TV2? Mi történt a másik Nagy ő-vel, Jákob Zoltánnal?
Lehet a távirányítóért nyúlni, és csatornát váltani.
Bonitó 2023 jún. 06. - 10:15:19
(95/164)
Visszanéztem a fórumot és a témához anno kétszer szóltam hozzá. Az utolsó mondataim az alábbiak voltak:
" Persze a néző is tisztában van vele, tudja, hogy minden a pénzről szól és arról, hogy népszerűsítsék magukat! Csak közben az a baj, hogy nekem, mint nézőnek hiányérzetem van, hogy legalább egy jót szórakoztam volna?! De nem! És döntsön a Nagy Ő bárhogy is, a műsor felejtős lesz, az hótziher! "

A néző felejtett ugyan, de a csatorna úgy látszik nem! Amikor megláttam a tegnapi adást, azt hittem először, hogy "csak emlékeztetőül" rakták be az Árpa Attila féle jeleneteket?! De nem! Tévedtem! És nem hittem a szememnek! Ezt a pofátlanságot!
Csatlakozom az előttem szólóhoz, a "pofám szakad le!" Ez már mindennek a csimborasszója! Tényleg!
2/10
olahmiki1959 2023 jún. 05. - 23:02:40 2/10
(94/164)
"A pofám szakad le!" - ahogy mondani szokták...
Ez most komoly?
Hogy a TV2 újból leadja, megismétli az Árpa Attilával készült, a nézőket már "fénykorában" sem nagyon érdeklő, régen lefutott sorozatot? Este, főműsoridőben?
És még csak nem is a TV2 hátsó udvarának számító Super TV2-őn - ahová az ismétlések valók -, hanem a "nagy", főcsatornán?
Mi a fenének?
Most néztem bele - még éppen tart -, és nem akarom elhinni!
Te jó ég!!!
2/10
olahmiki1959 2023 jún. 05. - 19:32:13 2/10
(93/164)
Bocsánat, de akkor ez most már a milliárdos nagyvállalkozóval forgatott széria?
Mert a Port - jó szokása szerint - alaposan le van maradva, és még mindig az Árpa Attilás sorozatot reklámozza...:)
3/10
Vik 2023 jún. 05. - 17:43:07 3/10 Előzmény olahmiki1959
(92/164)
A Roger nyúl a pácban című filmben hangzik el Roger nyúl szájából. Köszönhető Schéry Andrásnak, aki a magyar szöveget írta. Roger magyar hangja Usztics Mátyás volt.
alizka53 2023 jan. 20. - 23:57:33
(91/164)

Én már az ismétlést látom. Korábban nem láttam. Ahogy én elnézem, ebben a kategóriában az ilyen típusú nőkre van igény. A szépség egyedi. Azt szoktam mondani, hogy jól néznénk ki, ha mindenkinek ugyanaz az illető tettszene... Szóval...Mutasson. Mindegy..., de feltűnő legyen. Nem véletlenül néznek ők így ki. Igazából nekem azért volt furcsa, mert az ilyen kaliberű nők nem nagyon fogják vissza magukat, ha pénzes hapsit akarnak fogni. (filmekből ) De nyilván a forgatókönyv szerint ez volt az illendő. Azért is nem valóság. Ők, pedig mint szexi, de szende szűzlányok, úgy viselkedtek. Nem illett a két profil egymáshoz és így nem illettek Attilához. Volt valami távolságtartás a részéről is. Szerintem nem tetszett neki igazán senki a lányok közül. És kémia nélkül, bármilyen szép valaki, nem működik. Ami érdekes volt elsőre, hogy Megan kinézetű lány is volt a kiválasztottak között. Mivel már elolvastam itt a történet végét és tudom, hogy csak játék és mese így nem igazán érdekel. Nem vagyok pszichológus, de a főszereplő viselkedése nekem nem tűnt se nárcisztikusnak, sem szociopatának. Temészetesen viselkedett a lányokkal. Ebben a korban már kialakult az egyéniség és nem jön zavarba az ember fia. És az ismertségéből és a tehetségéből adódóan is van egy határozottsága. Pont a vízjelenetből jött le, hogy gyengéd és szenvedélyes típus. (Megnéztem a medencés videót itt) Persze a műsor alatt fent kell tartani az érdeklődést, de jó lenne egyszer olyan végkimenetelű sorozatot is látni, ahol a tündérmeséből valóság lesz. Tényleg....
Kori54 2022 dec. 05. - 20:28:43 Előzmény Bonitó
(90/164)
Ez a műsor egy amerikai licenc, előre megrendezett szabályokon alapul és a világon mindenhol így működhet. Nem Árpa Attila rendezi, az eddigi Nagy Ő műsorok is erre a szálra fűződtek fel. Abban egyertértek, -jesolo-val, hogy rosszul választ és az életben egyik nő sem lesz a párja.... (ha van egy kis ízlése :D )
jesolo 2022 dec. 04. - 10:17:17
(89/164)
Kíváncsi vagyok, melyik nőt szépíti meg annyira Toscana, hogy odaadóbb legyen. Bármelyiket választja, több mint 20 év korkülönbséggel teljesen más az életfelfogásuk, az igényük, érdeklődési körük, meg minden, ami egy párkapcsolatban fontos. Eddig mindegyik műsor után 2 hét múlva elfelejtették a nyertest, most sem lesz másként.
GellerM 2022 dec. 02. - 23:59:57
(88/164)
A párommal beszélgettünk a tv előtt, amikor elkezdődött a műsor. Fogalmunk sem volt, hogy miről van szó. A párom nem magyar, így nem is értette. Kb. 20 perc múlva megkérdezte - Honnan szedtek össze ennyi kifestett mű nőt egy műsorhoz? Kik ezek? Prostituáltak?
Szomorú, hogy a magyar nők nagy része ennyire természetellenes. Mennyivel szebbek lennének, ha önmagukat mutatnák és nem az állarcukat.
Na aztán meg Árpa Attiláról jobb nem is beszélni. A színészkedés helyett más szakmát kellene választania. Siralmas az egész, és szomorú, hogy ilyen olcsó, primitív műsort adnak a tv-ben.
Bonitó 2022 dec. 02. - 21:55:09
(87/164)
Már lentebb is leírtam a véleményemet.
Az biztos, hogy Árpa Attila nem ezek közül a hölgyek közül fog választani magának párt.
De lehet, hogy az életben sem akar párt találni, az életből sem akr meríteni senkit?!
Szerepet játszott ebbe a műsorban, de sajnos nagyon gyengén. Nekem hiteltelen volt, úgy a randikon, mint a rózsa ceremóniákon. Vagy forgatókönyv szerint választott, vagy nagyon rosszul.
Mettát és Bogit már elsők között kellett volna kiejteni. De Attila majdnem a végéig hurcolta magával a két fiatal lányt?! Csak ő tudja, hogy miért, mert nagyon nem hozzá való voltak. Sem korban, sem jellemben.
Attila nagyon határozatlan volt, semmi férfiasság nem volt a jeleneteiben. Ötven évesen segítőket hívni, na az röhej volt! Hol van az életből merített sok-sok tapasztalata?!
Pszichológus, no meg Balázs Andi ad tanácsot?! Nah ez pont eklatáns példája a határozatlanságának! És az is, amit Erikával művelt! Visszahívta, utána meg kutyába sem veszi, ismételten elküldeni már . Ez már a pofátlanság csimborasszója volt?! Szerintem.
Persze a néző is tisztában van vele, tudja, hogy minden a pénzről szól és arról, hogy népszerűsítsék magukat! Csak közben az a baj, hogy nekem, mint nézőnek hiányérzetem van, hogy legalább egy jót szórakoztam volna?! De nem!
És döntsön a Nagy Ő bárhogy is, a műsor felejtős lesz, az hótziher!
1/10
Szikra89 2022 dec. 02. - 21:23:17 1/10
(86/164)
Vicc az egész műsor. Ha tényleg párt akarna találni, akkor azt akiről egyből kiderül hogy hazudozik, semmi érzelem nincs benne, nem is miatta ment, már az elején kiejtette volna. Erika kiesésénél ki is léptem a nézők közönségéből. Visszavette, de egy randit se adott neki.. Nő comment.
jesolo 2022 dec. 01. - 08:12:55
(85/164)
A sok negatív komment ellenére úgy gondolom, Árpa Attila miatt nézzük mégis a műsort, azért ő a legérdekesebb. A nőkről egyre rosszabb a véleményem. Natali fogalmazta meg egy kérdés erejéig a lényeget: ez az generáció fogja felnevelni a jövő gyerekeit? Valóban semmi más nem fontos, csak a "finom" hajigazítgatás, jól festek-e, nem nagy a fenekem, ne látsszon gyűrődve a bőröm a motoron stb. Iszonyú, nem tudnak beszélni, nem nyitják ki a szájukat, érthetetlenül hadarnak és az a hegymagasságú önbizalom, amivel a csúnyaságukat leplezik. Smink nélkül észre se vehetők. Nem csoda, hogy nem találnak párt, remélem Attila is túllesz mindegyiken, ez úgyis csak műsor. Addig is szórakozzunk rajtuk.