Téma: A nap híre

Lizus-ka 2022 ápr. 01. - 19:52:41
(8/28)
Nem is értem, amikor manapság annyi tévécsatorna között lehet választani, akinek ez nem tetszik, miért nem nézi a kedvenc csatornáit (Hír TV, M1,M2, stb.)
1/10
Kit Fisto 2022 márc. 30. - 15:16:07 1/10
(7/28)
Elég öt pecet nézni, és fel is megy a pumpa. Folyamatosan hazudnak, rágalmaznak, gyűlölködnek. Az egyik azt mondta: látta Orbánt egy hosszú asztalnál tárgyalni Putyinal, és utána Orbán azt mondta, hogy békét csinált. Jó anyagot szedhet! Orbán sosem mondta, hogy ő békét csinált volna, azt mondta, békemissziót teljesített, aminek során tolmácsolta Putyinnak az únió és Magyarország kérését, hogy ne legyen háború, senki sem akar háborút. Később felajánlotta, hogy tartsanak nálunk tárgyalást, Putyin és Zelenszkij. Mi ebben szívesen közreműködünk, a béke megteremtése érdekében. De mindez a baloldal szerint nem más, mint hogy Orbán a "haverja" Putyinnak. Ez akkora hülyeség, hogy már a dedóban is gáz lenne, nem hogy valakik ezt komolyan gondolják.
Van valami balos cég, (Závecz?) ami felmérte állítólag, hogy Budapest és a fiatalok az ellenzéket támogatják. Egyrészt, éppen az a mostani választás egyik meglepetése, hogy most még Budapest sem baloldali, ahogy mindig szokott lenni, hanem már átbillent, és jelenleg a kormányra szavazók vannak többségben. A fiatalokat befolyásolják az iskolákban, ahol a balos tanárok (szinte mind az) oltogatják őket a kormány ellen. Tehát ezt még el is hinném, de inkább mégsem. A Závecznek semmit.
Egy öreg s*ggfej tolja a civilezést, hogy ők civilek így, úgy, közben kőkemény baloldali hozzáállása van és akkor nem értik, hogy mi a baja a kormánynak a "civilekkel". Mert ők pártatlannak hazudott baloldaliak! Csak ez.
A szokásos hazudozás, nincs itt semmi látnivaló. Már nagyon várom, hogy lássam a képüket (4 éve is nagyon látványos volt) amikor szembesülnek azzal, hogy nem ők nyertek. Mindig valami 2-3 százalékra teszik a kormány előnyét, aminek köze nincs a valósághoz, inkább csak ahhoz, amit ők szeretnének. Mert azzal valahol tisztában vannak, hogy ők állnak vesztésre. Mégis, amikor majd újra a Fidesz-Kdnp nyer, nem fogják érteni, és csalással fogják vádolni a kormányt, és olyan dolgokat követelni, ami nagyon drága, vagy nem is lehetséges. (újraszámlálás, új szavazás) De én meg vagyok győződve arról, hogy páran már meg is írták a csalásról tartandó beszédjüket, napokkal a választás előtt.
Arra uszítják a szavazóikat, hogy a gyermekek érdekét, jogait témázó népszavazást támadják meg, azzal, hogy a papírt tegyék zsebre és vigyék ki, majd dobják el a kukába. Még a gyermekek sem számíthatnak tőlük semmi jóra, kiszolgáltatnák őket az ilyen-olyan erkölcsű tanároknak, az lgbtq aktivistáknak, ahelyett, hogy a szülők totális jogát mondanák ki a gyermekek nevelésében.
Egy érdekesség, ami a mostani műsorban is elhangzott, eképpen: "Amikor Orbán hatalomra került"
Az ellenzék mindig a hatalomról beszél, hogy hatalomra kerülni, sosem arról, hogy kormányra. Mindig azt mondják, hogy ha átveszik a hatalmat, nem azt, hogy a kormányzást. Ez nagyon árulkodó a felfogásukról. Ők hatalmat akarnak, csak is abban gondolkoznak, nem a kormányzásban, egy ország működtetésében. Ők úgy tekintik, hogy Orbán és a Fidesz (mert mindig Fideszt emlegetnek a kormány helyett, pedig az országot nem a Fidesz vezeti, hanem a Fidesz-Kdnp kormány) vették el tőlük a hatalmat, és ezért gyűlölik Orbánt, és a Fideszt. Ők vissza akarják szerezni, és meg akarják torolni, amit úgymond elszenvedtek. A gyűlölet viszi őket, nem a politikai ambíció. Ezzel szemben a kormány, és abból senki, sosem emleget hatalmat, ők a kormányzásról beszélnek. Nagy különbség a két oldal között! Én nem hatalmaskodni akarókat szeretnék kormányra, és nem olyanokat, akik rendre igennel szavaznak az eu és ep magyarország ellenes szankcióit felvető szavazásain. Ismétlem, magyarország elleni szankciókról volt szó minden esetben, nem Orbán, Fidesz, vagy a magyar kormány elleni szankciókról.
fricsi01 2021 aug. 17. - 17:56:16
(6/28)
bbbbrrrrrrrrrrr
fricsi01 2021 márc. 05. - 20:17:38 Előzmény homolka_
(5/28)
no a Simon is egy ...jajjj szörnyű
1/10
NADAL14 2020 nov. 13. - 19:45:03 1/10 Előzmény Zimba1
(4/28)
muhaha mert itt aztán az igazmondás dívik miiiiiii...
Zimba1 2020 okt. 28. - 18:07:57
(3/28)
Akkor nézd a Hír TV-t a sok ocsmány résztvevőjével együtt. ott hazudnak csak igazán!
1/10
meridian74 2020 ápr. 13. - 18:37:35 1/10
(2/28)
Ma ordas nagyot hazudtak benne... azt mondta adagat vöröshajú szemüveges zsírkoca hoyg az Orbán kormány ezermilliárdot vont ki az egészségügyből... ROFLMAO! Ez hol él?! A Holdon? De mivel nem ott él, látszik hogy fizetik azért hogy ilyeneket hazudozzon!
1/10
homolka_ 2020 ápr. 06. - 19:13:13 1/10
(1/28)
Nézhetetlen, különösen a csipogó szőke műsorvezetővel.. (Lampé??)