Téma: A nõ

MateLorinczy 2014 nov. 18. - 23:06:45 Előzmény marie1
(63/143)
Egyetértek. Kos vagyok, és ez a film szörnyû volt! Egy tétova béna teszetosza szerencsétlen a fõszereplõ aki megállás nélkül hazudik magának, és komolyan fizikai fájdalmat éreztem amikor a munkatársainak ecsetelte, hogy a barátnõje egy operációs rendszer. Borzalom. :D Szeretnék kérni minden kost (és lehet, hogy nyilast ha tényleg olyan jó a leírás a horoszkópokra) ha megnéz 15 percet, és nem köti le, hagyja abba. Rettenetes. Viszont maga a film nem igénytelen vagy ilyesmi... kicsit olyan mint nekem a Jazz zene. Tudom, hogy rettentõ profi, de nem tetszik. A film is ilyen. Viszont mindenki másnak ajánlom, mert tényleg különleges a film, és ha nem mosolyog a film témáján hanem megmozgatja a fantáziáját... úgy biztosan egy mestermû. Örültem!
Caline 2014 nov. 16. - 23:55:50
(62/143)
Nekem nem annyira tetszett
brutyó spirális 2014 szept. 21. - 00:01:42 Előzmény psytrance
(61/143)
:))
zegorias 2014 szept. 13. - 10:47:32
(60/143)
Egy skorpió számára kifejezetten vonzó egy megfoghatatlan, elérhetetlen, titokzatos partner, illetve a skorpió jól bele tudja élni magát egy mélyen érzelmes hullámzó hangulatú romantikus filmbe.
blowup 2014 szept. 01. - 20:04:57
(59/143)
Skorpió vagyok, és nem, sõt nagyon is bejött :):)
marie1 2014 szept. 01. - 08:09:17
(58/143)
Hobbi asztrológusként azt mondom,
-egy Kos óriási hibát követ el, amikor nekikezd e filmnek…
-egy Bika éppenséggel elviseli, ha elhelyezkedik a kényelmes kanapéján, bekészít egy jó nagy kerek pizzát és néhány jó sört…
-egy Ikrek egészen el lesz bûvölve, s ha itt-ott mégis vontatottnak találná, nyisson egy chat -ablakot, és minimum flörtöljön párhuzamosan…
-egy Rák bátran fogjon bele, készítse maga mellé rák-csigáját, plüssmackóját, és egy csomag pzs-t…
-egy Oroszlán kényelmes ágyra helyezkedjen, jót fog szundítani a film közben…
-egy Szûz lelkesen szételemezheti a látottakat, felteheti a kérdéseket, melyre természetesen nem kap érdemi választ a filmbõl…
-a filmet egy Mérleg rendezte, egy Mérlegnek íródott, úgyhogy egy Mérlegnek feltétlenül meg kell néznie…talán, vagy mégsem, vagy nem is tudom…
-a Skorpió gyakorlatilag eret vág a film közben, (ha szerencsénk van, csak a sajátját)…
-egy Nyilas jobban teszi, ha teniszezni megy a film megtekintése helyett, mondjuk barátjával, a Kossal…
-Egy Bak szívósan végignézi, közben azonban arra gondol, hogy inkább összebarkácsolhatta volna azt a széket, aminek elõzõ este nekifogott…
-Egy Vízöntõ élvezni fogja, kellõen megmozgatja az agytekervényeket, totális fantazmagória, csak semmi hétköznapi rutin…
-no és végül a Halak a legideálisabb nézõje ennek a filmnek, mert kellõen érzelmes, elvarázsolt, tétova, éteri, és nem bánja, ha csak úgy kicsúszik a kezei közül 2 óra hossza….

Magánemberként meg azt mondom, hogy Joaquin Phoenix teljesen elviszi a vállán ezt a filmet is, mint ahogyan bármelyiket, amiben játszik. Én azt hiszem, Õmiatta vergõdtem végig a 2 órát. Nem gondolnám, hogy érzéketlen vagyok, de ennyi tipródást, nyavalygást, teszetoszaságot egy rakáson már nehezen bírok. Ráadásul a pofa körül egyetlen épkézláb ember sem volt. Még azok is idióták voltak, akikkel a metróban találkozott….

SPOILER lehet….
Egyáltalán nem gondolt bele, hogy manipulálva van, és a fizetett szolgáltatás érdekében történik úgy, a dolog, ahogyan történik? Ja, hát az alkoholista sem gondolja, hogy miközben vedel, egy illúzió világban jól átveri saját magát….
3/10
stellaz 2014 aug. 30. - 20:42:38 3/10 Előzmény Rutra
(57/143)
Mit lehet ezen gondolkozni? cohello sem írhatott volna rosszabb dialógusokat

a történet meg tök béna, én azt hittem egyoldalú lesz a szerelem, mármint a pali beleszeret a masinába, de az attól még csak egy gép, és ebben még lett is volna ráció (pl. egy iphone tulaj már így félig szerelmes a telefonjába)

de így szimplán gagyi volt
10/10
Rutra 2014 aug. 20. - 15:39:28 10/10
(56/143)
Szerintem ez egy tökéletes film. Nálam 10/10
Úgy elrepült ez a két óra,hogy észre se vettem.

A film során több oldalról is képet kapunk a OP-rendszer-Ember kapcsolatáról anélkül,hogy ítélet szülessen. Hihetetlen jó film. Gondolkodni szeretõ embereknek ajánlom! 10/10*
6/10
beo71 2014 júl. 24. - 16:40:53 6/10
(55/143)
Zavarba ejtõ film.
Nagyon lassú, cselekmény semmi, de egy olyan érdekes és szinte kézzel fogható témát boncol, ami viszont igen különleges és gondolkodtató.
Maga a film, sajnos kissé unalmas és álmosító, ( a párom hamar bealudt, így egyedül maradtam )a végére újra élet költözik bele, örülök, hogy végig néztem, de nem nézem újra, ez biztos.6/10.Errõl a témáról beszélgetni kellene inkább, azt szívesen tenném, de emberekkel, négyszemközt, nem pedig gépen, pláne nem gépekkel.
Csõre Gábor hangja idegesített, egy férfiasabb hang illett volna Phoenix-nek. Úgy látom, én kissé alul pontoztam, de most ezt érzem.
7/10
Atis88 2014 júl. 22. - 18:42:05 7/10
(54/143)
Nos, én általában nem csípem a romantikus filmeket. De ez legalább nem a szokásos klisékkel van teletûzdelve. Más aspektusból közelíti meg a témát és ez egész érdekessé tette a filmet. Persze azért voltak benne itt ott klisék, mint pl az a jellegzetes mondat a végén: ,,A szíved nem egy doboz, ami meg tud telni, az is együtt nõ a szeretettel.'' valami ilyesmire azért ezek a filmek mindig próbálnak célozni. Csak ezzel az a baj, hogy olyan nesze semmi fogd meg jól duma, fõleg ebben a filmben. Hogyan szerethetne már valaki több mint 600 embert egyszerre. Na mind 1 ezt leszámítva nem volt rossz és ha ezt nem erõltették volna akkor többet adtam volna rá.

Így csak 7/10.
5/10
Julicska 2014 júl. 17. - 18:28:49 5/10
(53/143)
,,A szíved nem egy doboz, ami meg tud telni, az is együtt nõ a szeretettel.'' - Mi van?! Coelho írta a forgatókönyvet? :) Bár kihagyták volna ezt a mondatot. (Annyira elcsépeltnek tûnt, biztosra vettem, hogy már hallottam valahol, de rákerestem, és nem találtam, szóval ezt az elcsépelt jelzõt talán visszavonom.)
trudy 2014 júl. 13. - 18:40:55 Előzmény Darkcomet
(52/143)
Teljesen egyetértek Darkcomet hozzászólásával. Nekem is kb. fél óra után, a faszi második ágyban agonizálásánál ütött be a vészharang, hogy na jó, ez idõpocsékolás. Gyorsan végigpörgettem a maradékot és megnyugodtam, hogy semmirõl nem maradok le, ha ezt én nem nézem tovább. Pedig igen, nagy kár érte. Karakteres a fõszereplõ megjelenése, ez a Super Mario stílus abszolút szerethetõ is lehetne, ha mögötte is egy szerethetõ valaki lenne, aki tudja mit akar, vagy legalább a története vezetne valamerre. Mert a képi világ alapvetõen hangulatos, és ha mellé egy kidolgozott, mozgalmas és érzelmekkel teli sztorit kaptunk volna, akkor tényleg egy tök ötletes, kedvelhetõ romantikus sci-fi alkotás lenne, ami még akár kultfilm státuszba is emelkedhetett volna, de ehelyett csak céltalan agonizálás zajlik hosszú percekig, ami szerintem unalmas. Scarlett Johansson hangja meg ilyen szétdohányzott kiélt hang, nem ilyennek képzelném egy intelligens gép hangját, de ez a legkisebb baj az egészben.
zegorias 2014 jún. 29. - 21:59:07
(51/143)
Az egyik legjobb romantikus film, amit valaha láttam.
10/10
Teknocc 2014 jún. 28. - 21:12:40 10/10
(50/143)
5*
Mr.Stájsz 2014 jún. 23. - 22:49:10
(49/143)
Agyhalottak nem ajánlatos ez a film! Az amolyan filozófusok baráti körének esti téma indítójának tökéletesen megfelel. Amúgy egy egészen kis pazar film a maga nemében!

És igen! Én is kivertem vagy kétszer Scarlet Johansson hangjára, de én még még egy darabig maradok a Windows XP-nél!
szkuli 2014 jún. 22. - 21:26:45
(48/143)
Bocs, de ez a film egyszerre nevetséges (nem a szó jó értelmében) és gàz...nem a színészek, hanem maga a téma miatt.
9/10
Findzs 2014 jún. 22. - 14:22:52 9/10
(47/143)
ebben igazad van, de ettõl még jó film
3/10
stellaz 2014 jún. 22. - 08:24:49 3/10
(46/143)
Ez egy nem túl jó film, nagyon nyomasztó és melankólikus, tele felesleges okoskodással, bennem kifejezetten rossz érzéseket keltett. Kár volt megnézni.
Anteris 2014 jún. 21. - 20:54:03
(45/143)
***SPOILER***

azért az érdekes, hogy a fazon által megvásárolt hiperszuper interaktív beszélõ szoftver világújdonságként tálalják miközben otthon már olyan 3d-s holografikus játékkal játszik amelynek fõhõse verbálisan kommunikál a játékossal...

***SPOILER***
10/10
Nissifer 2014 jún. 21. - 01:00:58 10/10
(44/143)
Végre egy értelmes film. Elmúlt 10 évben nem született ehhez hasonló. Gondolkodó embereknek kötelezõ! :)