6/10
lucashood okt. 16. 18:45:09 6/10 Előzmény nefefe
(12/12)
"Simán lelő két embert" .Tehát : 5 méterről egy benga nagytestű négert..., másodjára: vaktában belelő 4 golyót a fóliafalba...Ez olyan lehetetlen?
6/10
lucashood okt. 16. 18:38:07 6/10
(11/12)
Szerintem egészen jó,csak a végére kicsit elfárad.
2/10
cselaxi szept. 25. 21:46:31 2/10
(10/12)
NE NÉZD MEG!
5/10
Rotovics Kázmér szept. 20. 07:44:25 5/10
(9/12)
Mennyi kihagyott ziccer van ebben a filmben.... lehetett volna jó film is. De nem lett.
Ha gonosz bűnszövetkezettel leszámolós akcióra vágysz, inkább ezt nézd meg. Nem mondom, hogy hasonló a sztori, de hasonló a sztori. Szomorúbb az alaphelyzet, de a katarzis jóval magasabbra csap. https://port.hu/adatlap/film/tv/az-igazsag-neveben-collateral-damage/movie-45478
5/10
nefefe jún. 22. 20:49:07 5/10
(8/12)
--- Spoileres tartalom --- Már a tartalom ismerős volt, láttam már hasonló filmet. A tematika ugyanaz: eltűnik a feleség, a férj saját szakállára nyomoz, harcol, megtalál – és jön a nagy happyend. Ebben a filmben annyi logikátlanságot véltem felfedezni, hogy az már idegesített. Kezdve az elején, már a benzinkútnál lehetett érezni, hogy a kutas benne van. Amikor kiderült, hogy a kamerák mégis működnek, ez már tiszta volt. Amikor a felvételen látszott, ki és mivel rabolta el, onnantól sima libának kellett volna lennie mindennek – persze akkor nincs film. Azt ne is feszegessük, hogy a férj miért így intézte a dolgokat, mert ha az elrabló kilétének kiderítése után rögtön a rendőrhöz fordul sokkal egyszerűbben és szakszerűbben lehetett volna az egészet intézni – persze akkor megint csak nincs film. Nem lett volna egyszemélyes hadsereg, aki profiként verekszik, aki G.I.Joe-ként egyedül rátör egy bűnszervezetre – úgy, hogy tudomásom szerint nincs katonai tapasztalata, vagy legalábbis ez a filmből nem derült ki -, és simán lelő két embert. Mindezt úgy, hogy a lövöldözésre senki nem kerül elő… És persze megtalálja elrabolt feleségét, minden elfelejtve, dúl a love. Azt se firtassuk, hogy a rendőrség miért volt olyan szerencsétlen és lassú, hogy csak kullogtak az események után. Summa summarum, ezt a filmet jobban is meg lehetett volna csinálni. Butler-től többet várna az ember… Közepes, egyszer meg lehet nézni.
7/10
itsme1 máj. 02. 07:35:15 7/10
(7/12)
Nem mondom, hogy hú de eredeti a történet indítása (Nyom nélkül) de teljesen máshová fut ki. Ami leginkább tetszett a filmben, hogy Gerard Butlerből nem csináltak akcióhőst, a karaktere végső elkeseredettségében megy neki mindenkinek, és ezt jól teszi.
6/10
pihes ápr. 20. 14:30:45 6/10
(6/12)
Elég amatőr, silány módon összerakott film, mégis valamiképp nem untam el magam rajta HAT/TÍZ
7/10
Balage06 ápr. 15. 14:43:56 7/10
(5/12)
Nem volt olyan vészes, 1x nézhetős. Butler hozta a formáját, viszont a baltaarcú neje az szörnyű....én nem fáradoztam volna érte.
Ami nem tetszett, illetve poén szerintem

A random igazoltatásnál berohan az erdőbe és telibe Frankhez szalad. Értem én h gps, de azért na. A másik, a gyorstalpaló mesterlövész kurzus már kicsit uncsi minden filmben. A végét totál összefosták, a kocsija már az anyósék háza előtt, bennt az asszony, erre jön a nyomozó és egy férfias jattal lerendezik a teljesen hétköznapi emberrablást. A poén, a hillibilli drogtanya GTA5 feelingje. A félmeztelen farmeros, meg a stiftes fecsinadrágos bolyongása. Azt nagyon éltem.

7/10
Ildikó Nóra ápr. 15. 13:47:09 7/10
(4/12)
A filmet Gerard B. miatt néztem meg, benne nem csalódtam, érdekes, izgalmas volt a film végig, egyszer megnézhető. Jaimie A. gyenge és jelentéktelen volt (a magyar hangja is nagyon rossz), nem is illett Gerard B-hez. Sosem értem, hogy miért van az, hogy akár kis költségvetésű filmeknél is a legtöbb esetben miért olyan rossz, ízéstelen ruhákat, kiegészítőket adnak a színésznőkre.
1/10
amaro mela ápr. 14. 23:08:49 1/10
(3/12)
Elvettek az életemből két órát.
Ezt a hulladék kliséhalmazt. 😱
Ez a Butler is mehetne inkább kapálni. Rémes.
DUNAWÖLD ápr. 14. 21:41:14 Előzmény Director7
(2/12)
Az ilyes semmi filmek pénzmosás céljából készülnek.
1/10
Director7 ápr. 14. 21:10:23 1/10
(1/12)
Olcsójános film a nagy semmiről. A ZS kategóriát sem éri el.