malvinkicska 2015 júl. 03. - 18:22:26
(165/325)
Szia mit szóltál a mai részhez, hogy felnyílt a csipája Leia asszonyságnak , nagy buta fejével osztja az észt, semmihez nem ért, csaka férfiakon az esze állandóan, most meg kellene a vagyon amihez annyit ért, mint tyúk az ábc-hez, különleges egy féreg. Az a Rafaela arra is úgy haragszom, egyszer ronda semmi nõiesség nincs benne, ez a hûje Marcos, meg odáig van érte, a lány is jól belehabarodott a zenészbe. A Bruno távol léte nem lesz hosszú, mert ezek tönkre tesznek mindent ha így megy, mire hazajön nagy baj lesz. Liliana is olyan , mint aki nem normális, egyszer így, aztán másnap, másképp fura egy nõ még az is. A fórumot úgy megújították alig tudtam hozzá szólni.
malvinkicska 2015 júl. 03. - 15:42:45
(164/325)
Szomorú vagyok hogy hõsünkre várnunk kell, de így van megírva sajnos, pedig úgy olvasom Édesmaja is várja, meg biztosan sokan akik nézik csak nem véleményeznek.
Csalarozsika 2015 júl. 03. - 03:06:19
(163/325)
Szia!

Nagyon egyetértek a megállapításaiddal!
Szegény szenátor! Nem ezt érdemelte!
Alaposan kijut neki a jóból!
Nem elég, hogy a felesége folyton szapulja, most még a lánya miatt is fõhet a feje!
Liliana legalább az apjára tekintettel lehetett volna!

Luana önfejû, konok teremtés!
Úgy látszik, egyáltalán nem igényli, hogy kicsit emberibb külsõt öltsön!
Nem valószínû, hogy az illetõ földfoglaló tudná, hogy gyermeket vár!

Rafaela alaposan az ujja köré csavarta Geremiast!
Érthetetlen, miért bánkódik utána!
A józan ész szerint haragudnia kellene rá, hiszen alaposan átejtette!
A Judite-Geremias párbeszédeken én is mindig jót derülök, üde színfoltot jelentenek! :)

Marcos igyekszik, de máról holnapra nem lehet beletanulni az üzleti ügyekbe!
Ráadásul a számlákat is zárolták, s ez sem könnyíti meg a dolgát!
Azt gondolom, ilyen esetekben ez a bevett szokás!
Bruno eltûnt, minden bizonytalan, valószínûleg ilyenkor ez a megszokott eljárás! (Feltehetõen elõvigyázatosságból, nehogy valaki illetéktelen rátenyereljen a vagyonra.)
Azt hiszem, ha biztosan lehetne tudni, hogy meghalt, akkor is ez teszik - a hagyatéki ügy lezárultáig. (Ilyenkor, ami az elhunyt nevén van, az a hagyaték tárgyát képezi.)
Sajnos nem tudom szakszerûen megfogalmazni, biztosan van ennek a pontos jogi meghatározása is!

A szükség nagy úr, Marcos kénytelen megfogni a munka végét!
Talán ez az egyetlen pozitív hozadéka Bruno eltûnésének! Mármint hogy Marcos végre csinál valami hasznosat is!

Nem csodálom, hogy Zé tanácstalan, soha nem hozott önállóan döntéseket.
Világéletében ahhoz volt szokva, hogy végrehajtja Bruno utasításait.
Persze, hogy Brunonak nem lenne ellenére a marhák eladása!
Hasonló esetben õ sem cselekedne másként!

A selyemfiú nemcsak gazember, de nagyon ravasz is!
Ismét sikerült elnyerni Léia kegyeit!
Ez a nõ nagyon buta! Ralf kegyesen visszaadja a neki jogosan járó pénzt, s erre rögtön a nyakába borul!

SPOILER!!! Brunot még nem találják meg a pénteki részben, arra kicsit várni kell! SPOILER VÉGE!
Csalarozsika 2015 júl. 03. - 02:40:47
(162/325)
Szia!
Azt hittem, elõször rosszul látok, amikor felmentem az oldalra! :(
Nem értem, mi szükség volt erre a változtatásra, miért kellett elrontani a jót?! :(
Csalarozsika 2015 júl. 03. - 02:38:26
(161/325)
Szia!

Sajnos sem tegnap, sem ma nem tudtam megnézni az aktuális részt.
A szerdait másnap reggel pótoltam, s a csütörtökivel is ez lesz a helyzet.
Én is mindig nagyon várom a részeket! :)

Köszönöm az összefoglalót! :)
Rafaela végre lebukott, ideje volt már!!
Annyi a javára írandó, hogy valóban azt gondolja, õ Bruno Berdinazzi unokája, a nagymamája mindig ezt mondta neki.
SPOILER!!! Más kérdés, hogy ez nem így van! SPOILER VÉGE!

Liliana "kissé" megbolondult! Érthetetlen, amit mûvelt!
Ugye, mondtam, hogy tényleg gyereket vár? :)
Azt hiszem, az elõzmények alapján nehéz lehetett elhinni!

Nem irigylem Marcost! Benne van a slamasztikában, de ezt csakis magának köszönheti!
Mindig konokul ellenállt, amikor az apja beavatni az üzleti ügyekbe, s most egybõl belecsöppent a sûrûjébe.
Nem csoda, ha tanácstalan, ráadásul még elegendõ pénz sem áll a rendelkezésére!
Most megtanul(hat)ja értékelni az apja munkáját! :)
10/10
édesmaya 2015 júl. 02. - 21:14:50 10/10
(160/325)
Szióka Malvinkicska, szerintem ez a Liliana nem százas, az már biztos!

Össze-vissza hazudozik - terhes- nem terhes! Eléggé eszement lányka. Örülhet, hogy ilyen drága, aranyos,megértõ apukája van!Más apa már kitekerte volna a nyakát ezért!

- Luana sem változik semmit a kinézetével, igénytelen, mint a bolha. Akinek megtetszett, egy földfoglaló pasi, nem tudja vajon, hogy terhes a csajszi? Persze gondolom, a tanítónõ, és Jaciráék nem verték ezt nagydobra.

- Az öreg Jeremias, nem vallja be, de fáj azért a szíve Marieta- Rafaeláért. Kuncogok rajtuk, ahogy beszélgetnek Judite-val.
- Bruno úr ha látná, hogy azért a kisfia mégsem olyan nagy léhûtõ, hogy próbálja megoldani a birtokok anyagi ügyeit. - pl. Adjanak el a marhákból, még ha nincs is most jó áruk azért, hogy fizetni tudjanak a munkásaiknak. Ez derék dolog Marcostól. Bár azt nem értem, hogy ki és miért zárolta a számláikat.

- Zé uram meg aggodalmaskodik, hogy õ nem kapott parancsot a marhákból való eladásra, pedig nála is ki kell fizetni a szegény munkásokat. De aztán valószínûleg ehhez folyamodik õ is, nem tehet mást. És Brunó úr, ha elõkerül, biztos nem fogja ezért letolni.

- Hogy ezt a selyemfiút hogy utálom! Mekkora egy mocskos gazember! Leia asszonynak sosem jön meg a jobbik esze, hogy miért ragad rá ez a ficsúr?! Mikor nyílik már ki a szeme?!

- A kis szakácsnõ is alakított! Hogy mert beleavatkozni a rajongók autogram kérésébe, hát ki õ Zé Bentaónak?! Még csak nem is udvarol neki a nagy behemót pasi! Jót nevettem rajtuk.
- Lehet hogy a holnapi részben már elõkerül Brúnó úr? Mivel péntek lesz, hétvégén mindig van valami nagy fordulat.
10/10
édesmaya 2015 júl. 02. - 20:57:44 10/10
(159/325)
Szióka! Én meg azt gondoltam, biztos valamit rosszul billentyûztem, mellényúltam, azért ilyen lökött az oldal kinézete!Na gondoltam, jöjjön csak a lányom, mindjárt megmutatom neki, mi lehet itt a hiba? Szóval a port.hu beújított, hát nekem ez nem tetszik!
malvinkicska 2015 júl. 02. - 18:56:25 Előzmény Csalarozsika
(158/325)
Rafaela megérkezik Marcosékhoz elõadja, a verzióját ami a nevét illet, így most elhiszik, hogy Luana lehet az igazi Marieta, A fiú nagyon bízik fizetni kellene a számlák zárolva nem tudja mihez kezdjen, most megtanulja tisztelni az apját biztos. Liliana csak terhes, most már biztos, mivel voltak orvoshoz is az anyjával.
szevacica 2015 júl. 02. - 15:38:23
(157/325)
Gratulálok port.hu!!! Már megint sikerült egy megszokott jóból egy idétlen, áttekinthetetlen rosszabbat kreálni! Miért volt erre szükség?
malvinkicska 2015 júl. 02. - 13:09:59 Előzmény Csalarozsika
(156/325)
Megtudtad nézni vagy el voltál foglalva, nagyon várom minden délután, annyira szeretem nézni.
malvinkicska 2015 júl. 01. - 18:26:33
(155/325)
Hála az égnek már a gép roncsai megvannak, biztos meglesz Bruno úr is nélküle nem ugyan az a sorozat nagyon várom, hogy újra benne legyen.
Csalarozsika 2015 júl. 01. - 02:12:12
(154/325)
Szia! Én is nagyon megörültem a képeknek és a kiegészítõ adatoknak! :)
Köszönet érte, nagyon ügyesen összeszedted!

Annyit írnék még kiegészítésképpen: Glória Pires játszott még például A homok titkai sorozatban. (Ezt Magyarországon is vetítették a '90-es években.)

A Luanát alakító Patrícia Pillar pedig többek között A Kisasszony címû filmben szerepelt még. (Nemrég adta az m3)
Csalarozsika 2015 júl. 01. - 02:04:14
(153/325)
Sajnáltam szegény Zét, el van keseredve Bruno eltûnése miatt.
SPOILER!!! Késõbb valóban Bruno keresésére indul, s Marcos és Luana is vele tart. A kutatásuk során ráakadnak a gép roncsaira, s mivel Bruno és a pilóta holttestét sem találják ott, újjáéled bennük a remény.
Késõbb ráakadnak Bruno zsebkésére, illetve az általa hagyott jelekre, végül a pilóta sírjára is rálelnek. (Õt Bruno temette el nem sokkal azelõtt.)
Zé rögeszmésen hajtogatja, ha Bruno kijut a dzsungelbõl, és sikerül megtalálnia az általa annyira szeretett folyót, akkor "a folyó megmenti az életét". S valóban: A folyó partján akadnak rá Brunora. :) SPOILER VÉGE!

Bruno jó ember, nem csoda, ha sokan szeretik! :)
Végre a gyermekei is át tudják érezni, s tudják értékelni a munkáját!
Hiába! Ez már csak így van! Miután elveszítették, mindjárt jobban becsülik! Sajnos ez emberi gyarlóság. :(

Rafaela "vallomása" csak a kezdet, még sok galibát fog okozni!
SPOILER!!! Becsületére legyen mondva: Tényleg abban a hitben élt eddig, hogy õ Bruno Berdinazzi unokája. Ebben nem hazudott, de sok másban igen! SPOILER VÉGE!
A hölgy valóságos mestere a cselszövésnek, s ügyesen az ujja köré csavarta Geremiast.
Egyetértünk, az öreg tényleg megérdemelte!

Minõ "véletlen"! Ralf ismét rájött, hogy nem tud Léia nélkül élni!
Gátlástalan, haszonlesõ, és még sorolhatnám a szebbnél szebb jelzõket.
Csalarozsika 2015 júl. 01. - 01:42:10
(152/325)
Nagyon jók a megérzéseid, mert Rafaela tényleg nem jóféle!
A játékára nem lehet panasz,de semmiképp sem szimpatikus!
A korkülönbség szemmel látható közötte és Marcos között, úgyhogy nem ért meglepetésként, hogy kiderült, 8 évvel idõsebb nála.

Annak idején egyébként én is pont a színészek jó játéka miatt szerettem meg ezt a sorozatot. :)
10/10
édesmaya 2015 jún. 30. - 21:29:13 10/10
(151/325)
Örülök, hogy tetszenek a fotók, és az adatok.
10/10
édesmaya 2015 jún. 30. - 21:28:26 10/10
(150/325)
Léa nagyasszonyt se hagyjuk ki,õ Sílvia Pfeifer, 1958-ban született, 2 gyermeke van. a Klón címû sorozatban is játszott (bár nekem nem ismerõs, ki volt abban õ?)
malvinkicska 2015 jún. 30. - 21:22:43
(149/325)
Köszönjük szépen aranyos vagy , hogy utána néztél és felraktad a fõbb szereplõket, már én is nézegettem õket, külön, külön de így egybe pazar.
10/10
édesmaya 2015 jún. 30. - 21:21:03 10/10
(148/325)
Luanánk ezer arcú színésznõ, most a filmben így néz ki:
10/10
édesmaya 2015 jún. 30. - 21:12:53 10/10
(147/325)
Az öreg Jeremias Berdinazzi - Raul Cortez - 1932-ben született, 2006-ban meghalt, 2 lánya van.
10/10
édesmaya 2015 jún. 30. - 21:08:22 10/10
(146/325)
Luana - Patrícia Pillar - 1964-es születésû, kétszer volt férjnél, gyermeke nincs. Így tehát 15 évvel fiatalabb Brúnó úrnál.